Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22 Oct 2019, 04:15
Hikarin's Avatar
Hikarin Hikarin is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Amber
NavBar directs to incorrect URL

Hi, I have vB4 Suite and use vBAdvanced for my forum portal.

On the Navbar, most of the links are fine.
What's New? , Articles , and Forum all direct to their correct locations.

HOWEVER, the Blog redirects incorrectly.

So, my portal is at mywebsite.net/forum/portal.php
The blog is located at mywebsite.net/forum/blog.php . This link is also what is displayed when I hover the "Blog" link on the navbar. But what it is directed to is entirely different, and doesn't work.
mywebsite.net/blog/blog.php

If I click the navbar link from my main forum page (mywebsite.net/forum/home.php) , it redirects fine.

It's a vBadvanced conflict line, right?
I'm sure the solution is a really simple one, I just can't for the life of me think of where it is.
I can't ask on the vBadvanced site because it's down for me at the moment.
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Oct 2019, 10:18
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
Use the full url in the navtab & see what you get.
Reply With Quote
  #3  
Old 22 Oct 2019, 13:12
Hikarin's Avatar
Hikarin Hikarin is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Amber
I don't know.

vBadvanced uses the default vBulletin navigation bar. It SHOULD be fine. Like I said, all other links are.

As you can see in the image attached, hovering over "Blogs" shows the "/forum/blog.php" (the correct link) but the link changes when you click it to "/forum/blog/blog.php" but ONLY from the vBadvanced user portal. Click the tab from any other page, and it works correctly.

url issue.jpg



Edit :
Ah, shit. Seems like it's actually worse than that.

I just tried to delete a post, and during it was directed to an incorrect URL again, thus the process did not complete.

.......net/forum/forum/inlinemod.php?t=1&p=11&postids=11

There should only be one /forum/ there. What have I done? What have I broken? DX

Last edited by Hikarin; 22 Oct 2019 at 13:38.
Reply With Quote
  #4  
Old 22 Oct 2019, 21:06
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
What is your site url?
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #5  
Old 23 Oct 2019, 01:26
Hikarin's Avatar
Hikarin Hikarin is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Amber
Originally Posted by RichieBoy67 View Post
What is your site url?
That's not going to help at the moment because it's turned off/closed due to fixing things.

The issue might even come from having the /forum and /blog values in a table somewhere.
I'm sure that the fix is really simple, I'm just not looking in the right places. I feel like I've been through this before, but I can't remember what I did to rectify it.

--------------- Added 23 Oct 2019 at 15:04 ---------------

Update : I fixed the second issue (.......net/forum/forum/inlinemod.php?t=1&p=11&postids=11) by emptying the Forum Component URL box from the Options setting.

I still need to fix the "/forum/blog/blog.php" issue though.
The Blog Component URL box is already empty from that setting, so it's not being caused by the same issue.
Is it a .htaccess issue? I don't really want to play with it though because I don't know how to edit these properly.

Last edited by Hikarin; 23 Oct 2019 at 15:07.
Reply With Quote
  #6  
Old 24 Oct 2019, 02:21
Hikarin's Avatar
Hikarin Hikarin is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Amber
Update : Nevermind. It appears that I just fixed it somehow? Don't ask me what I did, but it's working now.... =_=
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:09.

Layout Options | Width: Wide Color: