Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #31  
Old 17 Jan 2007, 11:50
jailer jailer is offline
 
Join Date: Jun 2006
*bump*

Same problem.
Is anyone listening?
  #32  
Old 19 Jan 2007, 11:47
deepak7 deepak7 is offline
 
Join Date: Nov 2005
Oh joy, why I havent seen this thread before converting from V3A to IbProA???
They already start complaining ...
Hope you find a fix soon. The error is only for vb forums? Or for Invision too?

Got more errors:
- someone played ice age 3 and his high score is appearing 7 times !

Last edited by deepak7; 19 Jan 2007 at 12:06.
  #33  
Old 20 Jan 2007, 20:57
mariannet's Avatar
mariannet mariannet is offline
 
Join Date: Mar 2003
Real name: Marianne Topping
Same problem. Why is there no support for this as it's a problem for all?
__________________
Love from Denmark
-Marianne
  #34  
Old 24 Jan 2007, 18:43
popowich popowich is offline
 
Join Date: Jun 2004
I have a stable VB + arcade.

I have also noticed a spike with games not scoring recently.

9 of the last 15 downloaded will not save a score for anyone.

I do not download from download sites unless the site has a score for the game.

This is not a issue like needing the "remember me" or something checked, it happens to me too.

I have tried secure sending and regular.

What else should I try?

-Raymond
  #35  
Old 24 Jan 2007, 19:07
gmatrix gmatrix is offline
 
Join Date: Apr 2006
I am sadly also experiencing this problem. I'm getting feedback that games sometimes work and sometimes don't. I find it odd that all these different games would have the same problem so concluded it is something to do with the arcade.

I found this happens very often if you go from the game screen and view the highscores then press the browser back button to play the game. But my users now say it also happens even if they go straight into the game.

This seriously has to be the worst bug in what is otherwise a brilliant script and I cannot understand why Mr Z is not responding with any comments here?
  #36  
Old 26 Jan 2007, 05:44
alexi alexi is offline
 
Join Date: Feb 2002
I saw 2.5.9 was up and i was so hopeful this was fixed... no such luck
  #37  
Old 26 Jan 2007, 10:17
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
Well, my main problem is I can not reproduce this error.

I administer several vBulletins from 3.0.x to 3.5.x/3.6.x and none of them has this problem while using correctly converted games (which I almost got from www.ibparcade.com)

What I got told is that some SEO-products do spoil the score-transfer and thus the index.php and arcade.php should be configured to be untouched by any SEO/rewrite-rules



So what should I do ?
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
  #38  
Old 26 Jan 2007, 12:46
alexi alexi is offline
 
Join Date: Feb 2002
After the upgrade to 2.5.9 I tried some different games. It turns out that most of them work. The 2 that don't are pacman and asteroids. This is on a strictly default install, with the default games and no SEO software or hacks.
Maybe there is something similar in those 2 games that gives you a clue?
  #39  
Old 26 Jan 2007, 13:34
mrbossman mrbossman is offline
 
Join Date: Nov 2006
I've installed 2.5.9 & it works fine apart from the scores.

I'm running vbAdvanced so have changed my index.php page to forums.php

When I try to save a score it automatically wants to save to http://mysite.com/index.php

Is there any way to change this to http://mysite.com/forums.php

Sorry guys am pretty new to this.
  #40  
Old 26 Jan 2007, 17:46
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
@mrbossman:
please read included instructions in the archive for vbAdvanced
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
  #41  
Old 27 Jan 2007, 17:11
Lukepuuk76 Lukepuuk76 is offline
 
Join Date: Dec 2005
It's not just an Ibproarcade problem.
Other arcade systems, like SMFarcade, had the same problem.
Can be numerous reasons.
A bit too long to enter here, but I have posted some possible reasons on my site.
I overexagerated them to make sure I receive as less PM's about it as possible:
http://war.gewarriors.com/showpost.p...41&postcount=1
  #42  
Old 28 Jan 2007, 22:05
Wabuf Wabuf is offline
 
Join Date: Feb 2006
I sure hope it gets fixed soon. Could it possibly be because the system thinks people are cheating? Or maybe because of all the different formats for scores. (maybe redo it to convert any other format into ibp format (via redirect). I really don't know whether to play around on a test board, to figure it out, or wait and see...
__________________
General Arts Forum | Host Mist
  #43  
Old 29 Jan 2007, 01:43
rinkrat's Avatar
rinkrat rinkrat is offline
 
Join Date: Jan 2002
OK here's what I could find out. All Arcade V2 Games work fine but the newer Arcade V32 Games will not submit the score.
__________________
Los Angeles Kings Fan Page
  #44  
Old 30 Jan 2007, 18:24
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
I think it's something to do with the anti-cheat protection.

A good solution would be the ability to turn that feature off.
__________________
MARK.B (Member of the vB Support Team)
  #45  
Old 31 Jan 2007, 15:19
Xplorer4x4 Xplorer4x4 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Call me X
Same prob here.
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:45.

Layout Options | Width: Wide Color: