Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
+post new thread button covered - uncover Details »
+post new thread button covered - uncover
Mod Version: 1.00, by AURFSCAN (Designer) AURFSCAN is offline
Developer Last Online: May 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.8 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 4
Released: 09 Nov 2010 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits  

Installed 4.08 recently and noticed the bottom +post new thread button was partially covered by the thread display options.

I dont know if its a bug or what is but it was giving my the sh1ts....

Find in forumdisplay template


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

add a
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after it

before and after pics attached

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	pntc.jpg
Views:	444
Size:	41.5 KB
ID:	123494   Click image for larger version

Name:	pntc2.jpg
Views:	386
Size:	71.4 KB
ID:	123496  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements Post New Thread Button princeedward vBulletin 4.x Template Modifications 62 20 Apr 2015 22:45

Comments
  #2  
Old 09 Nov 2010, 05:24
gagan007's Avatar
gagan007 gagan007 is offline
 
Join Date: Sep 2010
Real name: Gagan
strangely I did not have this issue!
well, good for those who encountered this...
Reply With Quote
  #3  
Old 09 Nov 2010, 05:54
mitch84 mitch84 is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by gagan007 View Post
strangely I did not have this issue!
me too; perhaps hou have a custom style?
Reply With Quote
  #4  
Old 09 Nov 2010, 07:16
AURFSCAN AURFSCAN is offline
 
Join Date: Jan 2008
dont know guys... no custom stlyes and no mods that could cause it. I did read it was a bug in one of the versions. No template mods before hand. Just putting it out there incase someone else has this problem.

cheers
Reply With Quote
  #5  
Old 09 Nov 2010, 07:57
YankForum's Avatar
YankForum YankForum is offline
 
Join Date: Mar 2010
Real name: alij
this happens even in default style , but only for non members AND using chrome i guess.
__________________
No more signature for me , Tnx!
Reply With Quote
  #6  
Old 12 Nov 2010, 05:24
my123world's Avatar
my123world my123world is offline
 
Join Date: Aug 2010
Well Guys, Here Is An Update By Me....

Add A Double -


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The Button Would Arise In Its Correct Place Then... and Mates This Happens With All The CompleteVB Themes as I Have Noticed!
__________________
My123World.Com - World's Most Entertaining Forum!
Reply With Quote
  #7  
Old 13 Nov 2010, 18:32
COL NIL SATIS COL NIL SATIS is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Col
cool..will try this now !!! my new thread button at the bottom has virtually vanished
Reply With Quote
  #8  
Old 13 Nov 2010, 18:53
COL NIL SATIS COL NIL SATIS is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Col
Didnt work on 4.0.6..Gahh
Reply With Quote
  #9  
Old 13 Nov 2010, 19:00
YankForum's Avatar
YankForum YankForum is offline
 
Join Date: Mar 2010
Real name: alij
why it didn't work ? what's wrong with it ? it's a simple line break
__________________
No more signature for me , Tnx!
Reply With Quote
  #10  
Old 18 Mar 2011, 01:55
del Drago's Avatar
del Drago del Drago is offline
 
Join Date: Dec 2010
Real name: Antonio
Hmmm... this solution works with some browsers, but not others. It's not a complete fix, I suppose.

Last edited by del Drago; 18 Mar 2011 at 02:42.
Reply With Quote
  #11  
Old 21 Mar 2011, 06:10
Eq4bits Eq4bits is offline
 
Join Date: May 2006
It was covering my pagination up somewhat too, I did the following:
FIND:
<div class="threadpagenav">
{vb:raw pagenav}
{vb:raw forumjump}
</div>
</div>
CHANGE TO:
<div class="threadpagenav">
{vb:raw pagenav}
{vb:raw forumjump}
</div>
</div>&hellip;
Reply With Quote
  #12  
Old 21 Mar 2011, 06:13
Eq4bits Eq4bits is offline
 
Join Date: May 2006
above works for IE, Firefox, and Chrome
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:41.

Layout Options | Width: Wide Color: