Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBH-Add new tabs Details »
vBH-Add new tabs
Mod Version: 1.2, by Elmer (Coder/Designer) Elmer is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (240 votes - 4.73 average) Installs: 2173
Released: 21 Nov 2009 Last Update: 09 Feb 2010 Downloads: 12343
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

vBH-Add new tabs 1.2 with no querys
Mark as installed, if you use it


If you like this modification please suport it in the mod of the moth poll


What does this plugin?
This plugin allows you to add new tabs in the navigation bar to link to any site you want.

Installation:
Import the xml file from the product manager..
Upload the files in the upload folder to your forums via ftp.

To add new tabs, go to:
vBulletin Options> VBH New Tabs Option


Configuration example:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

See screenshots.

To make tab selected:
This option only works if your tab links to internal files. You need to enter the THIS_SCRIPT value under the option Tabs Selected.

Also note that some areas of vBulletin already use the THIS_SCRIPT value in their code and because of this some tabs may not work correctly. A example of this would be the usercp.php file. If you make a tab linking to this file and then you enter the value 'usercp' to make it selected, the tab will be selected but also will be the forum tab. This is because vBulletin used this value in the navbar template.

You won't have problems when linking to custome pages.

en español
vBHispano - Agregar Pestañas en Español


History:
11-23-09: First release 1.0
  • Ability to add tabs with option to disable the modification.
11-23-09: Update 1.1
  • Some bug fixes
  • New option to align the tabs on the left, right or center.
  • Now you can choose which usergroup can view each tab.
  • Links can now be set to open in a new window or the same window.
12-24-09
  • Updated to work on vB4 Gold
02-08-10: Update 1.2
  • Added option to make the tab selected, please read the product options.
  • Added option to disable the default tabs Home, Blogs and What's New. At this time tab forum can't be removed.
This product does not add sublinks even if tabs are selected.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	newtaboptions.png
Views:	10694
Size:	28.1 KB
ID:	106482   Click image for larger version

Name:	tabspreview.png
Views:	15206
Size:	11.7 KB
ID:	106483   Click image for larger version

Name:	vba_tabsoptions.png
Views:	10853
Size:	48.0 KB
ID:	106594   Click image for larger version

Name:	upgradevB-0000.png
Views:	10696
Size:	8.2 KB
ID:	111913  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Deepdog009 vBulletin 3.7 Add-ons 29 20 Jan 2010 10:39

  #496  
Old 14 Jul 2010, 19:43
Nikola Bosnjak Nikola Bosnjak is offline
 
Join Date: Jul 2010
Originally Posted by salvador21 View Post
Sorry to appear thick, but can someone explain in simple language how to get a tab selected.

The tab is working nicely but I can't figure out the THIS_SCRIPT business.

e.g. if I am linking to a CMS article, e.g.

http://cafesaxophone.com/content.php?198-Music-Store

what do I put in the VBH tab control panel, and do I edit any files?
I'm repeating this becouse I can't find the answer, and I'm also stuck here. I linked new tab to an article, but I have no clue what to do with THIS_SCRIPT. Any example, please? Do I need to insert some code to an article that would make tab selected?

EDIT: I did it like it was described here. Works fine for me.

I wanted a tab that would display my section 21, and also to be active when I click it. The link to this section is .../content.php?21.
So, I made a copy of content.php and named it novosti.php. I opened it and modify line with THIS_SCRIPT, replaced "vbcms" with "novosti". I made new tab with this tool and point it to novosti.php?21, and set the THIS_SCRIPT value to "novosti". Everithing is great, only I don't have sublinks, like I have them when I go to article 21 on regular way, but that is a minor issue.

Last edited by Nikola Bosnjak; 14 Jul 2010 at 21:06.
Reply With Quote
  #497  
Old 18 Jul 2010, 00:01
PreciseDemise PreciseDemise is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Simon
Great Mod, works perfects Thanks =)
Reply With Quote
  #498  
Old 28 Jul 2010, 20:34
joeman joeman is offline
 
Join Date: May 2010
Originally Posted by Mumin View Post
I downloaded this file. I am using 4.0.4.

How do I do this part? "Import the xml file from the product manager.."
Did you get this to work with your version 4.0.4?

Just wondering if this tabs mod will work with 4.0.4 yet or if there is a tab plugin on vBulletin.org that anyone knows about. Thanks
Reply With Quote
  #499  
Old 28 Jul 2010, 22:53
Mosh's Avatar
Mosh Mosh is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Melbourne, Australia
Real name: Mosh Shigdar
Originally Posted by joeman View Post
Did you get this to work with your version 4.0.4?

Just wondering if this tabs mod will work with 4.0.4 yet or if there is a tab plugin on vBulletin.org that anyone knows about. Thanks
You could try my one - Tab and Link Manager Lite.
__________________
-- The WS Spiders List is still downloadable from vBulletin.com.
-- As of Monday 1st July 2013, I will no longer be supporting my hacks as I am leaving the vBulletin community due to medical and life-style reasons.
Reply With Quote
  #500  
Old 28 Jul 2010, 23:12
Boofo's Avatar
Boofo Boofo is offline
 
Join Date: Mar 2002
Real name: Rob
Originally Posted by joeman View Post
Did you get this to work with your version 4.0.4?

Just wondering if this tabs mod will work with 4.0.4 yet or if there is a tab plugin on vBulletin.org that anyone knows about. Thanks
I'm using this on vb 4.0.5 and it works fine.
Reply With Quote
  #501  
Old 29 Jul 2010, 15:46
safakuygur's Avatar
safakuygur safakuygur is offline
 
Join Date: Sep 2007
very good thanks
__________________
My Site: www.sanalda1numara.org -->Turkish vbullet
Reply With Quote
  #502  
Old 30 Jul 2010, 16:58
foesracing foesracing is offline
 
Join Date: Jan 2010
Talking Love the Add New Tabs in Nav

Thanks for posting this. It is great. I love it almost as much as SEX!!!
Reply With Quote
  #503  
Old 11 Aug 2010, 23:13
MmassCacreS MmassCacreS is offline
 
Join Date: Aug 2010
Thank you!

-INSTALLED-


~VBVersion 4.0.5~
Reply With Quote
  #504  
Old 12 Aug 2010, 18:06
WhiskeyOSS WhiskeyOSS is offline
 
Join Date: Mar 2010
not working with 4.06 causes the forums to crash with a bootstrap error message
Reply With Quote
  #505  
Old 12 Aug 2010, 18:18
CoronasRGood CoronasRGood is offline
 
Join Date: Oct 2009
This seems to be happening after any upgrades starting at 4.0.3... Just uninstall the product and re-install and it should work fine.
__________________
http://rinconforums.com The Town Of Beautiful Sunsets
Reply With Quote
  #506  
Old 14 Aug 2010, 15:23
imedic's Avatar
imedic imedic is offline
 
Join Date: Mar 2008
Fresh install on 405 and i get this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I have only 2 mods installed on a fresh forum installation (vbseo and automatic thread tagger)

I wait for a bug fix
Reply With Quote
  #507  
Old 19 Aug 2010, 10:27
wekzym wekzym is offline
 
Join Date: Aug 2010
Top, also ich finde es super und verständlich und es funktioniert ohne Probleme. Danke
Reply With Quote
  #508  
Old 20 Aug 2010, 00:31
Chuta's Avatar
Chuta Chuta is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Andrés Durán
Hello all,

I'm from vBulletin Hispano, and I want to let you know this hack will not be updated and supported anymore. I would suggest you using Mosh add-on:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=247375

Regards, and apologies for any inconvenience.
__________________
Andrés Durán Hewitt / Crawlability Inc.
vBSEO Search Engine XML Sitemap 3.0 - Fully revamped version of the previously "vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator".
Reply With Quote
  #509  
Old 24 Aug 2010, 05:15
unknown22 unknown22 is offline
 
Join Date: Aug 2010
Re:

How come I made a home tab

Home, Forum

but when i click on home it's highlighted on forum but it doesn't do that with other tabs.
Reply With Quote
  #510  
Old 25 Aug 2010, 15:31
GrowReport's Avatar
GrowReport GrowReport is offline
 
Join Date: Jan 2007
Props dude...thanks. That was the easiest tab I have ever installed on a nav bar ever!!

Well done, this is how vB should manage their tabs...very easy.

Thanks!!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:07.

Layout Options | Width: Wide Color: