Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22 Sep 2015, 21:18
iNate19 iNate19 is offline
 
Join Date: Mar 2012
Moved from /forum folder to root

Now my status icons and etc are not showing up, anyone have any idea how I can fix this
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Sep 2015, 21:29
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
you need to edit ALL stylevars in the style you are using.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #3  
Old 22 Sep 2015, 21:35
iNate19 iNate19 is offline
 
Join Date: Mar 2012
Originally Posted by Seven Skins View Post
you need to edit ALL stylevars in the style you are using.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Where would I do that? I went to the stylevatrs under img and imgpaths and they are all set without the /forum which is what I dont get see check this



but the forum still looks like this after moving from forum folder to root

Reply With Quote
  #4  
Old 23 Sep 2015, 08:52
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
I can see the forumicons just fine in my browser.
Empty your browser cache.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:28.

Layout Options | Width: Wide Color: