Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
PHP Spell Checker intergration into vBulletin Details »
PHP Spell Checker intergration into vBulletin
Mod Version: 1.00, by iggy123 (Member) iggy123 is offline
Developer Last Online: Nov 2005 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 2.3.x Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 18
Released: 11 Jun 2003 Last Update: Never Downloads: 1
Not Supported Is in Beta Stage  

Not too sure if this is where its meant to go but if it should be moved please move it.

I have been trying to find a simple spell checker to work on my forums for a while -
Eventually i found this one http://www.master-technology.com/phpbb/ which was working with phpbb.
As i have no idea how to code anything - at all!!! I asked one of their support teams to help and they gave me the answers.
So I can't take any of the credit for it, and thank them for helping me out.
At present it doesn't support vbulletin but since talkin to them they are going to be doing so in the near future.

files to upload: 17
files to edit: 1
templates to edit: 1 (possibly 2)

Instructions:
See the attached text file

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
New Posting Features vB Spell :: Spell Checker in WYSIWYG and Standard Modes Replicators vBulletin 3.7 Add-ons 105 10 Nov 2011 00:27
vB Spell :: Spell Checker in WYSIWYG and Standard Modes tamarian vBulletin 3.0 Full Releases 212 12 Feb 2009 14:14
vB Spell :: Spell Checker in WYSIWYG and Standard Modes tamarian vBulletin 3.5 Add-ons 402 19 May 2007 21:41
Spell Checker for vBulletin exodus vBulletin 2.x Full Releases 33 13 Nov 2003 02:15

  #16  
Old 19 Jun 2003, 21:07
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Today at 08:22 PM gmarik said this in Post #15
Is only English supported?
I am sure you can get another language .dic file.... check out their website, there might be one there
Reply With Quote
  #17  
Old 20 Jun 2003, 11:52
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Just want to know if I can remove the Learn button. Want to stop anyone from entering mis-spelled words.
Think there is away of turning it off - I will check it out and post it tonight..

Is only English supported?
I have a couple of other language packs - again i will try them out tonight and post them here if they work ok.
The languages i have are:

. French
. German
. Italian
. Spainish
Reply With Quote
  #18  
Old 20 Jun 2003, 12:40
Ian Cunningham Ian Cunningham is offline
 
Join Date: Feb 2002
Just browse one of the files for the HTML code with the insert button, you should be able to just remove it.

I cannot believe how quiet this hack is, I think this is one of the best hacks available - it works excellently on my site and all of my users are praising it!
__________________
Windows 7 Forums
Reply With Quote
  #19  
Old 20 Jun 2003, 15:20
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Today at 01:40 PM Ian Cunningham said this in Post #18


I cannot believe how quiet this hack is, I think this is one of the best hacks available - it works excellently on my site and all of my users are praising it!

I can't understand it either? oh, well never mind LOL
Reply With Quote
  #20  
Old 20 Jun 2003, 17:40
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Just want to know if I can remove the Learn button. Want to stop anyone from entering mis-spelled words
To disable the learn function totaly do this:

In the spelling folder open your spelling.js (remember to back it up first...)

Online 404 (approx) find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and delete all of it

then still in spelling.js find online 473 (approx):

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and delete that as well.

Save the spelling.js and the learn button is removed.
Reply With Quote
  #21  
Old 20 Jun 2003, 17:48
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
extra dictonary files

here are the extra dictonary files -
I haven't had chance to try them yet so install them at your own risk.
French
Attached Files
File Type: zip french.zip (392.2 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #22  
Old 20 Jun 2003, 17:50
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
German
Attached Files
File Type: zip german.zip (628.9 KB, 19 views)
Reply With Quote
  #23  
Old 20 Jun 2003, 17:51
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Italian
Attached Files
File Type: zip italian.zip (876.8 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #24  
Old 20 Jun 2003, 17:53
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Spanish
Attached Files
File Type: zip spanish.zip (244.9 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #25  
Old 20 Jun 2003, 19:01
sptechzone's Avatar
sptechzone sptechzone is offline
 
Join Date: Dec 2002
Removing Learn Button

Thanks for the reply, That removed it and all is working fine. Thanks again this work great.
Reply With Quote
  #26  
Old 20 Jun 2003, 20:11
Kars10's Avatar
Kars10 Kars10 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Karsten
Cool hack, but i get this error when i am trying to add the dic-file:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

...any idea?
__________________
Funny eBay-Auctions: www.lustigeauktionen.de
Reply With Quote
  #27  
Old 20 Jun 2003, 20:29
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
Did you try the ENGLISH.DIC that came with it?
If that works it could be the dictonary file - try droping the data within the table (if it creates it) and then inserting the data that way.
If it didn't create teh table then it could be something else completly.
Will check it out tonight and let you know

Last edited by iggy123; 20 Jun 2003 at 20:33.
Reply With Quote
  #28  
Old 20 Jun 2003, 20:53
Kars10's Avatar
Kars10 Kars10 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Real name: Karsten
@ iggy123, no it dosent creates any table.
Let me know if it works for you.

Thank you in advance
Kars
__________________
Funny eBay-Auctions: www.lustigeauktionen.de
Reply With Quote
  #29  
Old 20 Jun 2003, 21:11
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
well i just installed the german dictonary without any problems.

when you installed it did you do this part:

http://www.vbulletin.org/forum/showt...993#post407993

try that and then connect to the http://yoursite/forums/spelling/spell_admin.php and see if that window shows up
Reply With Quote
  #30  
Old 20 Jun 2003, 21:16
iggy123's Avatar
iggy123 iggy123 is offline
 
Join Date: Jan 2003
I will try and figure out how to add the table - manually - but i have no idea on how to write the code... so if someone can help me i would be gratefull...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:56.

Layout Options | Width: Wide Color: