Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
iTrader v2.8 - Powerful Rating System Details »
iTrader v2.8 - Powerful Rating System
Mod Version: 2.8.2 RC2, by entertain (Coder) entertain is offline
Developer Last Online: Feb 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (107 votes - 4.82 average) Installs: 908
Released: 03 Jan 2010 Last Update: 21 Mar 2012 Downloads: 6577
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Please nominate this mod for MOTM!



iTrader 2.8
Click here for a version for vBulletin 3


This modification offers you a rating system for trades which are made on your board. As it is an advantage of the rating system on ebay, this gives your users some secureness.

=================================
NOTICE ABOUT THE AUTHOR:

I added vBulletin 4 support for this modification because Nexus (vbenhancer) announced that he won't do this in the next time. He gave me the permissions to release it here. Thank you!

Please do not contact vbenhancer for support! He is not responsible for this version.

=================================

Installation
The installation is as easy as abc. You only have to upload the files and import the product in your vBulletin admincp.

Update
Also updating this modification (including this from vB3) isn't very difficult. Only overwrite all files and the product in your vBulletin admincp.

Screenshots
Attachment 113970
Rate a trader/seller

Attachment 115760
iTrader Profile

Attachment 115759
iTrader Main Page

Attachment 113973
iTrader Profile Tab

Known issues:
none

Feature requests:

- microCLASSIFIEDS/AUCTIONS integration (?)
- latest threads of a selected forum on itrader main page

* Implemented in upcoming release

Release History
Cick here

Translations:
- German by Andre31

Please DONATE for further releases!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	itrader_rateuser.png
Views:	10795
Size:	46.4 KB
ID:	113970   Click image for larger version

Name:	itrader_tab.png
Views:	8562
Size:	19.0 KB
ID:	113973   Click image for larger version

Name:	itrader_main270.jpg
Views:	6754
Size:	50.5 KB
ID:	115759   Click image for larger version

Name:	itrader_user270.jpg
Views:	7275
Size:	51.6 KB
ID:	115760  

Click image for larger version

Name:	support.png
Views:	19492
Size:	5.1 KB
ID:	123905  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
End-User Options iTrader version 2.5.0, new generation now released vbenhancer vBulletin 3.8 Add-ons 232 19 Feb 2015 15:24
New Generation Thread İnfo HaYLaZ vBulletin 3.5 Add-ons 57 21 Jan 2009 05:53

  #556  
Old 25 Oct 2010, 06:59
bulbasnore bulbasnore is offline
 
Join Date: Dec 2004
For the record, I paid vbenhancer the fee for the 3.8 version of the product when we upgraded to 3.8 earlier this year.

When we install vB4.x I'll be pleased to make a donation for this version, if there is a statement support will continue with for vB4 customers of this product.
Reply With Quote
  #557  
Old 25 Oct 2010, 16:07
amagab amagab is offline
 
Join Date: May 2006
After upgrading vB (currently 4.0.8) my templates got a bit screwed up. The tabs on the members profile page are not showing properly. The iTrader feedback is not showing up on the Feedback tab on the member's profile page. I tried the fix in post #553 but it didn't do anything.

Any help is very much appreciated.

Last edited by amagab; 25 Oct 2010 at 16:18.
Reply With Quote
  #558  
Old 03 Nov 2010, 21:37
topladz topladz is offline
 
Join Date: Aug 2010
im getting an error on the mainpage stats saying : An error occurred while processing the bitfield files, the following information was returned:

whats that mean and how do i sort it out

cheers folks
Reply With Quote
  #559  
Old 05 Nov 2010, 12:25
webmastersitesi webmastersitesi is offline
 
Join Date: Oct 2007
doet it work with 3.8.6.PL1?
__________________
webmaster forum |webmaster forum
seo
Reply With Quote
  #560  
Old 05 Nov 2010, 12:35
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by bulbasnore View Post
For the record, I paid vbenhancer the fee for the 3.8 version of the product when we upgraded to 3.8 earlier this year.

When we install vB4.x I'll be pleased to make a donation for this version, if there is a statement support will continue with for vB4 customers of this product.
i will continue to release small updates. Not big ones, but bugfix releases and so on.
Originally Posted by amagab View Post
After upgrading vB (currently 4.0.8) my templates got a bit screwed up. The tabs on the members profile page are not showing properly. The iTrader feedback is not showing up on the Feedback tab on the member's profile page. I tried the fix in post #553 but it didn't do anything.
I am working on an update which fixes this issue automatically. Please wait a few hours/days.
Originally Posted by topladz View Post
im getting an error on the mainpage stats saying : An error occurred while processing the bitfield files, the following information was returned:
Is there no more information. Did you upload all files correctly?

Originally Posted by webmastersitesi View Post
doet it work with 3.8.6.PL1?
No, there is an other version in the vB 3 modifications area.
Reply With Quote
  #561  
Old 05 Nov 2010, 13:14
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
iTrader 2.7.7 released!

Changes:
- Readme added
- vB 4.0.8 Profile Tab Fixes
- iTrader Options Integration: UserCP Nav Link
- CSS Cleanups
Reply With Quote
  #562  
Old 05 Nov 2010, 13:30
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by entertain View Post
iTrader 2.7.7 released!

Changes:
- Readme added
- vB 4.0.8 Profile Tab Fixes
- iTrader Options Integration: UserCP Nav Link
- CSS Cleanups
Thank you ....

Assuming still backwards compatible with 4.04?

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #563  
Old 05 Nov 2010, 14:06
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
Hi Badger,
yes it should. Just change the dependency value to "4.0.4" and upgrade it.
Reply With Quote
  #564  
Old 05 Nov 2010, 15:13
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by entertain View Post
Hi Badger,
yes it should. Just change the dependency value to "4.0.4" and upgrade it.
Confirmed ...

Seems to work well under 4.04pl1 ...

Thanks again ...

Regards,
Badger
Reply With Quote
  #565  
Old 07 Nov 2010, 16:23
flussmitteldj flussmitteldj is offline
 
Join Date: Sep 2007
thanks entertain
Reply With Quote
  #566  
Old 07 Nov 2010, 16:50
semprot semprot is offline
 
Join Date: Mar 2010
Real name: Jeremy
Thumbs up

I use 4.0.8...

When i install it, i got this message
Plugin & Products System
Importing Product, Please Wait...

[:]


Parse error: parse error in c:\my_forum\includes\adminfunctions_plugin.php(920) : eval()'d code on line 2
However it seems no error on the frontend.

Plus a little bit typo on itrader setting > Display iTrader Menu in Navbar > single link in commnity popup. You missed the "u".

However, great plugin, marked as installed.
Reply With Quote
  #567  
Old 09 Nov 2010, 15:32
Manoel Júnior's Avatar
Manoel Júnior Manoel Júnior is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Manoel Júnior
Each topic raises one more in my posbit References and shows no punctuation. see image:

Then, in the first post is written:

References

In second doubles, and so on:

References:
References:

itrader.jpg
Reply With Quote
  #568  
Old 09 Nov 2010, 20:13
topladz topladz is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by entertain View Post
Is there no more information. Did you upload all files correctly?
all files correctly uploaded thats the only info it gave me

im using vb 4.06 if that makes a difference
Reply With Quote
  #569  
Old 13 Nov 2010, 10:04
WillKSS WillKSS is offline
 
Join Date: Nov 2010
Originally Posted by entertain View Post
includes/functions_itrader.php was not uploaded or has the wrong permissions.
I have includes/functions_itrader.php uploaded and got the same error as the guy who asked the question. Where do you change permissions?
Reply With Quote
  #570  
Old 16 Nov 2010, 18:36
nichi nichi is offline
 
Join Date: Apr 2006
I have a dream

it's possible?

I can not modify

Regards
Attached Images
File Type: png Senza titolo 2.png (4.4 KB, 191 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:40.

Layout Options | Width: Wide Color: