Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Radio and TV Player 3.8.x Details »
Radio and TV Player 3.8.x
Mod Version: 2.1.2, by Dream (Member) Dream is offline
Developer Last Online: Sep 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (64 votes - 4.72 average) Installs: 410
Released: 20 Jan 2009 Last Update: 26 Feb 2010 Downloads: 2811
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files Re-usable Code Translations External Content  

Mark this thread as installed only if you want to receive important update notifications by email.

This will add a fully featured Radio and TV Streaming Player with stations library to your forum.

Features:
- Users can add / delete / edit own stations (controlled by usergroup permissions)
- Users can have a favorite stations list
- Report broken / duplicate stations links
- Totally coded in AJAX (no page reloads)
- Plays Windows Media Player, Real Player and Quicktime streams
- Shows user's favorites and last played station in profile page
- and much more...

Installation is easy. You need to upload some files, import a product, import the default stations (if you wish) and make only two manual navbar template edits, one for the popup link and another for the javascript that opens the popup. This is optional and the link can be put elsewhere, just remember to also add the javascript on the same page.

Nominate this mod for Mod of the Month!

If you like this script you can donate (note that won't make me work!)

Donations so far: U$ 137.65

This mod is "Re-usable Code", meaning you can modify and release your modified version.

You are responsible for the streams you add to your website. The mod author doesn't take responsibility for possible copyright infringements in some countries by using some stations.

Arabic and Chinese don't work with Ajax, so this mod won't work, sorry.


This mod took roughly two weeks to code, so it should be somewhat good and bug free

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	currentstation.gif
Views:	6341
Size:	42.1 KB
ID:	93115   Click image for larger version

Name:	favoritesandaddstation.gif
Views:	3033
Size:	43.6 KB
ID:	93116   Click image for larger version

Name:	stationslist.gif
Views:	3711
Size:	54.0 KB
ID:	93117   Click image for larger version

Name:	managecategories.gif
Views:	2106
Size:	30.3 KB
ID:	93118  

Click image for larger version

Name:	statistics.gif
Views:	2692
Size:	43.1 KB
ID:	93119   Click image for larger version

Name:	reports.gif
Views:	2157
Size:	23.8 KB
ID:	93120  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases Radio and TV Player Dream Modification Graveyard 632 17 Feb 2010 22:06
Integration with vBulletin Player vs Player Gaming Network (PvPGN) Integration Sebijk vBulletin 3.7 Add-ons 9 11 Jan 2009 21:06
Add-On Releases Radio and TV Player - NavBar TRa5H vBulletin 3.6 Add-ons 2 30 May 2008 11:37

  #526  
Old 15 May 2011, 20:18
appsfinder appsfinder is offline
 
Join Date: Apr 2007
Question need little help

any way to set the player to autostart would be great if you can help?
Reply With Quote
  #527  
Old 15 May 2011, 22:07
JacquiiDesigns's Avatar
JacquiiDesigns JacquiiDesigns is offline
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Real name: Jacquii Cooke
Originally Posted by appsfinder View Post
any way to set the player to autostart would be great if you can help?
it autostarts by default.
__________________
Call For Submissions. Come share your poetry & writing at JPiC Forum.
JPiC Forum For Writers | Celebrating Diversity With The Typed Word
Reply With Quote
  #528  
Old 15 May 2011, 22:35
appsfinder appsfinder is offline
 
Join Date: Apr 2007
Post thanks

Originally Posted by JacquiiCooke View Post
it autostarts by default.
im on a mac i think it maybe the buffer it does start after a while thanks
Reply With Quote
  #529  
Old 28 Jul 2011, 23:12
Big-K Big-K is offline
 
Join Date: Feb 2005
I'm willing to pay a coder to upgrade this to 4.0.

Is anyone willing to pitch in?
Reply With Quote
  #530  
Old 29 Jul 2011, 12:15
MagicThemeParks's Avatar
MagicThemeParks MagicThemeParks is offline
 
Join Date: Sep 2009
Search is your friend. Type "radio" and search "4.0 mods" and "title" and you'll get this: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=255252
Reply With Quote
  #531  
Old 30 Jul 2011, 14:53
Big-K Big-K is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by MagicThemeParks View Post
Search is your friend. Type "radio" and search "4.0 mods" and "title" and you'll get this: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=255252
Wow. THANK YOU!!!
Reply With Quote
  #532  
Old 07 Aug 2011, 20:07
VIP Hawaii VIP Hawaii is offline
 
Join Date: Sep 2008
Question Radio and TV Tuner version 2.12 BUG ? : "Streaming URL" now includes our homepage...

Since updating our Radio and TV Tuner to version 2.12, all of our "Streaming URL"s are now prefixed with our webpage address, rendering the links invalid. Here's an example; go to:

http://hawaiian-tv.com/radioandtv.php?station=100

Then try opening the "Streaming URL" link. Instead of:

http://67.212.235.213:8008 (as it should be!),
we are getting this:

http://hawaiian-tv.com/http%3A%2F%2F...235.213%3A8008

.

What happened? I see no way of fixing this (except perhaps for reverting to a previous version of Radio and TV).

Awaiting your reply ...
Reply With Quote
  #533  
Old 08 Aug 2011, 02:02
VIP Hawaii VIP Hawaii is offline
 
Join Date: Sep 2008
Great. Now, even worse, I see that I can't even revert to version 2.0 because it has been retired to the "Modification Graveyard". Now what?



Originally Posted by VIP Hawaii View Post
Since updating our Radio and TV Tuner to version 2.12, all of our "Streaming URL"s are now prefixed with our webpage address, rendering the links invalid. Here's an example; go to:

http://hawaiian-tv.com/radioandtv.php?station=100

Then try opening the "Streaming URL" link. Instead of:

http://67.212.235.213:8008 (as it should be!),
we are getting this:

http://hawaiian-tv.com/http%3A%2F%2F...235.213%3A8008

.

What happened? I see no way of fixing this (except perhaps for reverting to a previous version of Radio and TV).

Awaiting your reply ...
Reply With Quote
  #534  
Old 08 Aug 2011, 07:40
Sam Lee Sam Lee is offline
 
Join Date: Sep 2009
What was I get after install

I install this code fellowing the steps but what comes is

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/*******/public_html/Forum/includes/init.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/******/public_html/Forum/includes/init.php on line 107

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/*****/public_html/Forum/includes/init.php on line 111

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/*******/public_html/Forum/includes/init.php on line 119

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/******/public_html/Forum/includes/init.php on line 130

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/******/public_html/Forum/includes/init.php on line 134

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/******/public_html/Forum/includes/init.php on line 142

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/*******/public_html/Forum/includes/init.php on line 211

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/********/public_html/Forum/includes/init.php on line 389

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/********/public_html/Forum/includes/class_core.php on line 2552


Any Help to fix this wrong?

thanks
Reply With Quote
  #535  
Old 10 Sep 2011, 12:45
Lee G Lee G is offline
 
Join Date: Jun 2006
Real name: Lee
This file edit still works well
http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=97

Instead of the radiostations.php file mentioned, edit the radioandtv.php in the same way

Great mod
Reply With Quote
  #536  
Old 28 Sep 2011, 18:50
Mark_Zuckerberg Mark_Zuckerberg is offline
 
Join Date: Sep 2011
Need help

This mod is looking very nice byt can anybody tell that the channels are alredy added in the mod or not
Reply With Quote
  #537  
Old 16 Feb 2012, 20:20
Mustiii's Avatar
Mustiii Mustiii is offline
 
Join Date: Feb 2010
Thanks for the mod. Anyone has a idea how to add a Radio and TV Block to vBadvanced with this mod?
Reply With Quote
  #538  
Old 27 Mar 2012, 17:15
Black Tiger's Avatar
Black Tiger Black Tiger is offline
 
Join Date: Apr 2004
Just what I was looking for, going to try this on 3.8.7.

@Mustii: If you find a vBAdvanced solution, please let me know too.
__________________
Greetings, Black Tiger
Reply With Quote
  #539  
Old 27 Mar 2012, 17:49
Black Tiger's Avatar
Black Tiger Black Tiger is offline
 
Join Date: Apr 2004
Seems to work good.

Just don't delete ratings of deleted users when you don't have any deleted users who made ratings, because then you will encounter this database error:

Invalid SQL:
SELECT *, s.name, u.username, !(BIT_OR(ug.radiotvpermissions) & 64) as candomagic
FROM radiostation_rating AS r
LEFT JOIN user AS u ON (u.userid = r.userid)
LEFT JOIN usergroup AS ug ON (find_in_set(ug.usergroupid, u.membergroupids) OR (ug.usergroupid = u.usergroupid))
LEFT JOIN radiostation AS s ON (s.stationid = r.stationid)
WHERE r.userid IN ()
GROUP BY r.ratingid
HAVING candomagic > 0;

MySQL Error : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')
GROUP BY r.ratingid
HAVING candomagic > 0' at line 6
Error Number : 1064
Request Date : Tuesday, March 27th 2012 @ 07:39:59 PM
Error Date : Tuesday, March 27th 2012 @ 07:40:00 PM
Script : http://www.mydomain.com/forum/adminc...o=cleanratings
Referrer : http://www.mydomain.com/forum/adminc...php?do=cleanup
IP Address : 84.26.xx.xx
Username : Black Tiger
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.0.95-community
__________________
Greetings, Black Tiger
Reply With Quote
  #540  
Old 27 Mar 2012, 19:58
Black Tiger's Avatar
Black Tiger Black Tiger is offline
 
Join Date: Apr 2004
Does it only use asx and aspx or also something else?
I know a radiostation which use just an url like this:
http://www.someradiostation.nl:8060/listen.pls
or
http://www.someradiostation.nl:8060/...o%20Seventyone
__________________
Greetings, Black Tiger

Last edited by Black Tiger; 27 Mar 2012 at 21:47. Reason: corrected first url
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:12.

Layout Options | Width: Wide Color: