Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 15 Dec 2018, 16:56
josner's Avatar
josner josner is offline
 
Join Date: Jan 2018
Problems using parentheses () in post titles

Estimated along with greet them, I commented that I have problems using the source parentheses () the post is blocked and it is even complicated to edit it from moderation. Because of the above, I had to use square brackets in his replacement [].

I expose it to know if someone has had this same problem.


greetings and thanks

Last edited by josner; 16 Dec 2018 at 18:06. Reason: correction post
Reply With Quote
  #2  
Old 15 Dec 2018, 18:44
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
Provide a link or an image so we can better help you.
Reply With Quote
  #3  
Old 15 Dec 2018, 22:36
josner's Avatar
josner josner is offline
 
Join Date: Jan 2018
Originally Posted by snakes1100 View Post
Provide a link or an image so we can better help you.

Dear, thanks for answering. In this image you can see that I have duplicated a post, to which I have put parenthesis in its title:
http://prntscr.com/lvgfzn

then if I want to access that post it does not open and only generates this error:
http://prntscr.com/lvgmbp

However, if I go to the portal, it does not generate the error:

http://prntscr.com/lvgmyf

Then from the forums if I have the problem


Url problem is Forohispanolatino


Thanks

Last edited by josner; 15 Dec 2018 at 22:39. Reason: agregar url
Reply With Quote
  #4  
Old 15 Dec 2018, 23:41
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
Thats interesting as i cant produce that issue on two sites that run the same url format as youre on your site, both sites open the thread fine, i even copied your threads title with the correct char's

Les Gusta la Nueva Intro para Series y Peliculas (prueba para uso de paréntesis)

Try loading an english language file & testing your site using it.
Reply With Quote
  #5  
Old 19 Dec 2018, 16:37
josner's Avatar
josner josner is offline
 
Join Date: Jan 2018
Post

I insist...

Please review again, because this problem has been reported by many users who visit the forum, it is not a individual case.

Video:
https://youtu.be/hyuaTZmonwY

URL:
http://forohispanolatino.com/forumdi...p?61-Encuestas

Capture of the publication:
http://prntscr.com/lwnjv1

Error capture:
http://prntscr.com/lwnkbj

I await your comment... Greetings!

Last edited by josner; 19 Dec 2018 at 17:24.
Reply With Quote
  #6  
Old 19 Dec 2018, 23:51
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
I didnt say it wasnt true on your site.

I said the issue dont exist on two sites i run that i tested the issue on.
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Dec 2018, 15:29
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Could be caused by a firewall such as ModSecurity, might want to review the error logs to determine the exact cause.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
Reply


Tags
error parentesis, foro


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:00.

Layout Options | Width: Wide Color: