Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Advertisements Enhancer + TOS Compatibility Details »
Advertisements Enhancer + TOS Compatibility
Mod Version: 1.01, by RsX (Member) RsX is offline
Developer Last Online: Jul 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.5 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 38
Released: 18 Mar 2006 Last Update: 18 Mar 2006 Downloads: 27
Not Supported Template Edits  

Most advertising companies will ask you not to have their ads on pages without content. This is a problem in vBulletin, because you want to have the ads on as many pages as possible, but you dont want to get banned from the service (i.e. adsense )

The solution is not to try and find places we CAN put the ads, but rather to exclude all the places we would NOT want them. What this hack does is make sure ads do not appear on pages we dont want them to (This includes most hacks which add pages, such as the cyber paypal donation hack, invites hack, etc. Plus, it is quite simple to add any other page you want to the no-no list )

Another thing this hack does is put the ads in a table, to make it look neater. In addition, it gives the members an option to collapse the ads. It will still get you impressions, and it wont be annoying for the user, so its a win-win situation.
------------------------------------------------------------

UPDATE 1.01:
There seemed to have been code which was one style specific (satellite skin spacer) so I replaced it with a <br />. If you had a problem with spaces between the ads table and the navbar and/or forum categories, use this updated code.

------------------------------------------------------------


The following script will work with any type of affiliates, including referencers, search boxes, and links/images.

NOTE: It works best with Leaderboard size advertisements (Approximately 728x90)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

------------------------------------------------------
This default version of the code will display the ads on every page except the following:

Login Pages
Registry Pages
User CP Pages
Private Messages List Pages
Subscription Payment Pages
Invitations Hack Pages
Members List Page
Online Members Page
Member Pages
Spider Watcher Hack Pages
psiStats Hack Pages
User Profile Page
FAQ Page
Send PM Page
Cyber PayPal Donation Hack Page
Calendar Page
Adding Calendar Events
Moderator Statistics Hack Page
Search Form Page
Gallery Searching Page
Gallery Uploading Page
Error Pages
------------------------------------------------------

NOTE: If you find that the spacing between the table is too big or too little, add/remove the colored <br /> s


If you add a modification that ads another page, add the following in the space below (THIS_SCRIPT == 'CybPayPal') OR


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

So if the php file name is arcade.php, it would look like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If the hack is an addition to an already existing php file, find the command/script within. For example, if I didn't want ads to show in the new posts list, I couldn't do that using just the file name, because the file name is search, which would in turn remove the ads from every single page that has to do with search. What you need to do is copy the link of the new posts page, and copy the command, which looks like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

So what you need to add in the template would look like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I recommend using these in the header and/or footer templates. Add this at the lowest place possible in the header, and the highest place possible if in the footer (Right below the copyright notices)


Support is available if needed. You can contact me via MSN at rsx@nerdshack.com, or by email (same address)

Please give feedback!


Thanks & Enjoy!


P.S. THIS MODIFICATION IS COMPATIBLE WITH EVERY VERSION OF VBULLETIN

P.S 2: This is my first mod release so if I did anything wrong don't hurt me. Just tell me what the problem is and I will fix it ASAP :bunny:


Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	Home Page.JPG
Views:	1334
Size:	72.7 KB
ID:	44450   Click image for larger version

Name:	Home Page_col.JPG
Views:	989
Size:	47.1 KB
ID:	44451   Click image for larger version

Name:	usercp.JPG
Views:	973
Size:	48.3 KB
ID:	44452  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Report system enhancer itsid vBulletin 3.6 Add-ons 81 18 Mar 2012 21:31

  #31  
Old 25 Jul 2006, 11:41
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
Amazing mode...just what I wanted!
__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<
Reply With Quote
  #32  
Old 25 Jul 2006, 12:52
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
Arrow

The bottom banner I am unable to collapse. I used the same code as the top. I put the code at the very top.

http://www.prisonbreakscene.com


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<

Last edited by Dumi; 25 Jul 2006 at 12:57.
Reply With Quote
  #33  
Old 25 Jul 2006, 20:05
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
It works fine with one at the header but once you at the second one in the footer or the forumdisplay it wont work at all!
__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<
Reply With Quote
  #34  
Old 27 Jul 2006, 21:27
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
Anyone have this issue also?
__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<
Reply With Quote
  #35  
Old 30 Jul 2006, 18:37
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
Bump!
__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<
Reply With Quote
  #36  
Old 03 Aug 2006, 03:36
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
Any ideas guys!
__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<
Reply With Quote
  #37  
Old 09 Aug 2006, 19:36
project-Buckfas project-Buckfas is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: David
Is it safe to have this (displaying google ads) on vbadvanced and forum index?
Reply With Quote
  #38  
Old 10 Aug 2006, 06:06
Dumi Dumi is offline
 
Join Date: Jun 2006
I dont see why not, there is content on both those pages!
__________________
>>> http://www.prisonbreakscene.com <<<
Reply With Quote
  #39  
Old 10 Aug 2006, 15:57
project-Buckfas project-Buckfas is offline
 
Join Date: Jul 2006
Real name: David
Thanks. For some reason I thought they weren't allowed on pages with registration. I understand now though!
Reply With Quote
  #40  
Old 11 Aug 2006, 23:55
Nuguru's Avatar
Nuguru Nuguru is offline
 
Join Date: Jun 2006
Question

Hello,

Very nice addition, thank you.

Hey, does anyone know where I could find a script (or does anyone know a script 'php, html' java') that would rotate linked banners? The script would go in the spot of:

<!-- CODE HERE -->

in this new addition.


Thank You,

Nuguru
Reply With Quote
  #41  
Old 12 Aug 2006, 02:53
Nuguru's Avatar
Nuguru Nuguru is offline
 
Join Date: Jun 2006
Question Script Too Wide in Arade

Hello Everyone,

I don't know if this is a "Advertisements Enhancer" question or a ibProArade question, but I will ask anyways because I am having no problems with my Aracde sizing until this install.

It looks like this script is working really good in everything template than the ones from the arade. When this script is shown in all the ibProArade templates, it shows wide. See attachment "wide". I am wanting it to show up like it does in every other template, see the "properly-lined" attachment.

Is anyone else having this problem? Does anyone know how to correct this?

Thank You,


Nuguru
Attached Images
File Type: gif wide.gif (15.8 KB, 13 views)
File Type: gif properly-lined.gif (14.9 KB, 10 views)
Reply With Quote
  #42  
Old 30 Aug 2006, 15:48
RsX's Avatar
RsX RsX is offline
 
Join Date: Sep 2004
Originally Posted by Dumi
The bottom banner I am unable to collapse. I used the same code as the top. I put the code at the very top.

http://www.prisonbreakscene.com


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



The problem with this is that every collapse on one page contains an ID for itself, and because you have 2 of the same collapse ID's on the same page it creates bugs.

Keep the current code you have for the header , but change the footer to this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
www.webspeaks.com
Reply With Quote
  #43  
Old 30 Aug 2006, 15:50
RsX's Avatar
RsX RsX is offline
 
Join Date: Sep 2004
Originally Posted by Nuguru
Hello Everyone,

I don't know if this is a "Advertisements Enhancer" question or a ibProArade question, but I will ask anyways because I am having no problems with my Aracde sizing until this install.

It looks like this script is working really good in everything template than the ones from the arade. When this script is shown in all the ibProArade templates, it shows wide. See attachment "wide". I am wanting it to show up like it does in every other template, see the "properly-lined" attachment.

Is anyone else having this problem? Does anyone know how to correct this?

Thank You,


Nuguru
Replace your current code with this and let me know if it helps


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
www.webspeaks.com
Reply With Quote
  #44  
Old 07 Aug 2008, 08:36
Nuguru's Avatar
Nuguru Nuguru is offline
 
Join Date: Jun 2006
Question Closed by default

How to do make this window closed by default when you visit the page?

Thank You
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:45.

Layout Options | Width: Wide Color: