Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
State Flags Details »
State Flags
Mod Version: 1.00, by Lamby1973 (Member) Lamby1973 is offline
Developer Last Online: Aug 2006 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.2 Rating: (1 vote - 4.00 average) Installs: 41
Released: 22 Dec 2005 Last Update: Never Downloads: 205
Not Supported Template Edits  

For this, its exactly the same as the Country Flag hack, however this shows where abouts you live.

IE....
Flag > England
State Flag > Yorkshire/Northumberland....etc etc

You dont need to have the Country Flag addon installed on your board to use this, this is totally seperate.

I have tested this an it worked on my 3.5.2 board. It should work on any version of 3.5

Any bugs or quieres then just let me know, ill try my best to help you out

Jon

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	state.JPG
Views:	1252
Size:	11.3 KB
ID:	39812  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Web2.0 Flags aldian Miscellaneous Images 8 23 May 2010 01:06
225 Flags Mr_Snob Miscellaneous Images 11 16 Jul 2008 08:37

Comments
  #2  
Old 22 Dec 2005, 20:31
mholtum's Avatar
mholtum mholtum is offline
 
Join Date: May 2004
Real name: Mike
Installed.. Easy money. thank you!
Reply With Quote
  #3  
Old 22 Dec 2005, 21:01
Lamby1973 Lamby1973 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Stephen
Your Welcome!
Reply With Quote
  #4  
Old 22 Dec 2005, 21:51
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
hi

I cannot find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in either postbit nor postbit legacy, what do i do with this code now lol

I have searched all the way through, I have like 70 other modifications done to my board so this code may have been modded already!!

Bashy
Reply With Quote
  #5  
Old 22 Dec 2005, 22:06
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
I have just dumped the code anywhere in legacy and it sort of works...
the flags arnt showing though...
Theres not even any place holders for the pics to show that they are in the wrong place or out like that

Any thoughts?

Bashy

Last edited by bashy; 22 Dec 2005 at 22:25.
Reply With Quote
  #6  
Old 22 Dec 2005, 22:43
Lamby1973 Lamby1973 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Stephen
Your pictures should have been uploaded to your images file as stated in the install file....least i think i put it in there.

And i would have said if you cant find that then look for this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And place it above it.
Reply With Quote
  #7  
Old 22 Dec 2005, 22:49
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi

No ya didnt say that in the instructions

will try it though thanks


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #8  
Old 22 Dec 2005, 22:50
Lamby1973 Lamby1973 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Stephen
Yes i did

3. Upload /state to images/state to your forum dir.
Always read to the end
Reply With Quote
  #9  
Old 22 Dec 2005, 22:55
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
I was reffering to the

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That was not in the instructions...

As for the images, this is where they are...
/forums/images/state/

Regards

Bashy
Reply With Quote
  #10  
Old 22 Dec 2005, 22:59
Lamby1973 Lamby1973 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Stephen
ah right yeah i know, because i didnt think that would be gone from peoples postsbits! lol

So i was just suggesting another place for you to put them
Reply With Quote
  #11  
Old 22 Dec 2005, 23:00
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Ah...im with ya...

Still not working though lol, well the images anyway lol

Bashy
Reply With Quote
  #12  
Old 22 Dec 2005, 23:04
Lamby1973 Lamby1973 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Stephen
link me to your forum, and will have a look from there

Right double check for me that you've created the new profile fields in your admin CP....and also changed the X's in the code to the number of that profile field....
Reply With Quote
  #13  
Old 22 Dec 2005, 23:06
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi

sorry that should have been 1 of the 1st things i should have put lol

www.bashys-place.com

Bashy
Reply With Quote
  #14  
Old 22 Dec 2005, 23:16
Lamby1973 Lamby1973 is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Stephen
There so much stuff on there it would suprise me if it clashed tbh....

Cant think of anything else other than what ive suggested
Reply With Quote
  #15  
Old 22 Dec 2005, 23:19
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Ok Lamby, no worries....
It had to happen sooner or later, i have about 71 mods installed including yours ...

Oh well at least the area is showing..

thanks for looking and trying anyway...

Regards

Bashy
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:45.

Layout Options | Width: Wide Color: