Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vB Ad Management 4 Details »
vB Ad Management 4
Mod Version: 5.00, by RedTyger (Member) RedTyger is offline
Developer Last Online: Aug 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (191 votes - 4.70 average) Installs: 1789
Released: 09 Nov 2006 Last Update: 13 Dec 2007 Downloads: 14484
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files  


What does it do?

Features include global settings, advertisements allowing template conditionals, ad sharing and ad revenue sharing, timed advertisements, preset popular ad locations and functions such as sponsors, additional custom ad locations, random and static advertisements and its all very easy to use. You can use it for ordinary ads like adsense, banner rotations, or any content at all as well as using it to manage ads outside your forum too.

You can read in more detail about these and other features in the manual, which also contains some helpful notes and instructions, as well as the installation and upgrade instructions



If you are using autoinsertion and were using vB Ad Management before version 4.00, you will need to remove your old template edits or advertisements will appear multiple times. Just reverse the old instructions below.

* Find <!-- post $post[postid] popup menu --> and paste $postbit_advertisement above it in your postbit & postbit_legacy templates.
* Paste $forumbit_advertisement at the bottom of your forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post templates.
* Paste $threadbit_advertisement at the bottom of your threadbit template.
* Paste $footer_advertisement at the top of your footer template.
* Find $spacer_close in your footer template and below it paste $rightcolumn_advertisement.
* Find &nbsp; in your header template and replace it with $header_advertisement.
* Find $spacer_open in your header template and below it paste $leftcolumn_advertisement.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases vB Ad Management V.2.2 tfusion Modification Graveyard 13 24 Jun 2007 22:33
vb Ad Management RedTyger vBulletin 3.5 Add-ons 42 09 May 2007 14:39

  #2071  
Old 15 Dec 2007, 15:35
RedTyger RedTyger is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by bosal View Post
It's not so simpe, i try. The thing is i have a RL big forum: http://forum.tibia.pl And it uses memceche (i'm turning this in config.php file of vB). This thing is caching all querys in RAM. Normally query is readed directly from Database.

When i'm turning Ad Managment, the whole forum stops, becouse whole database locks itself.
It's not a case of all pages appearing blank is it? Otherwise, I just need the full text of the error. I have no idea if it causes memcaching problems as I don't have any way of testing it, but I can at least see if it is an error with the query itself.

Originally Posted by StreetTriple View Post
the error is .... ACP NOT TRANSLATION!
see this image ...

You have not uploaded the language product.

Originally Posted by Howell View Post
I have set the Postbit advertisement refresh function to Disabled and the error has now gone. Worth looking into RedTyger.
Will do.
Reply With Quote
  #2072  
Old 15 Dec 2007, 16:43
netcommander netcommander is offline
 
Join Date: Dec 2004
RedTyger I've sent a pm could you look me my board
Reply With Quote
  #2073  
Old 15 Dec 2007, 18:06
StreetTriple's Avatar
StreetTriple StreetTriple is offline
 
Join Date: Sep 2007
the lenguage product isn't valid....
Reply With Quote
  #2074  
Old 15 Dec 2007, 19:02
maroceve maroceve is offline
 
Join Date: Oct 2005
REdtyger, I have that Blank Page problem.

http://www.maroceve.com/index.php?page=nightlife

Please let me know if you have a fix.
Reply With Quote
  #2075  
Old 15 Dec 2007, 20:23
Sevo Sevo is offline
 
Join Date: Nov 2007
any one able to help me on inserting the flash banners?

i just need the code, not sure how to get it to work

thanks
Reply With Quote
  #2076  
Old 15 Dec 2007, 21:51
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
Hey RedTyger, I've asked a couple of times now, but haven't seemed to get a reply, except for you asking for a login etc...I've PM'd you twice as requested.

Is there a fix for the problem I am experiencing. I am getting a blank screen when I click on the menu options when uinsg 4.01 or 4.02... I have uploaded the language file.

Please, if ANYBODY knows a solution, it would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2077  
Old 16 Dec 2007, 00:08
maroceve maroceve is offline
 
Join Date: Oct 2005
it seems like a lot of us are getting blank screens.
Reply With Quote
  #2078  
Old 16 Dec 2007, 04:26
Sandy-XXX Sandy-XXX is offline
 
Join Date: Jun 2006
With this new version I can add different ads, ¿how?

Example, In my forum I have a xxx zone. I want xxx advertisement on xxx forums, and normal advertisement on the other forums.
Originally Posted by RedTyger View Post
1) You can use template conditionals, there's a bit about what they are and how they work here. In your case, your adcode would look like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Just change 1,2,3 to the forum IDs of your xxx forums. You can add or take away as many as you like.
Hi,

I try this code today and dont work.

I use this in the Postbit adcode:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And this in the Header adcode:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With this 2 codes, I dont get any header add on my forum, and with the postbit only shows the normal adds (also in the xxx forums only show normal adds).

I try to change the code "$forum" to "$forumid", but still the same.

"3,37,22,23,24,25,38,26,43,44,45,46" this are the ids of my xxx forums, I want xxx adds on that forums, and in the rest normal adds...

I have 4.02 version working on 3.6.8 Level 2.
Reply With Quote
  #2079  
Old 16 Dec 2007, 08:00
redlabour's Avatar
redlabour redlabour is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: André
Originally Posted by RedTyger View Post
I'm waiting for other reports at the moment to confirm it's a widespread bug. That nobody else has reported it yet makes me wonder if it is a vBSEO bug or specific to your forum somehow. I haven't forgotten you.
Hi,

1. I dont think many are using this Postbit Ads.

2. Maybe anything goes in Trouble because of the Deinstallation of 3.x ?
Reply With Quote
  #2080  
Old 16 Dec 2007, 09:33
x-land x-land is offline
 
Join Date: Dec 2005
I make update from 4.01 to 4.02 and now dont work in first page next advertisments: "Display advertisement after X post on a page?" and "Display advertisement after last post on a page?" in Postbit section.
Work well in Announcements, Private messages and next pages from thread, only on first page dont apear.

Last edited by x-land; 16 Dec 2007 at 09:57. Reason: more details
Reply With Quote
  #2081  
Old 16 Dec 2007, 10:01
redlabour's Avatar
redlabour redlabour is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: André
Originally Posted by x-land View Post
I make update from 4.01 to 4.02 and now dont work in first page next advertisments: "Display advertisement after X post on a page?" and "Display advertisement after last post on a page?" in Postbit section.
Work well in Announcements, Private messages and next pages from thread, only on first page dont apear.
WOW -

Here is the next one .... @x-land read my last Postings.

@RedTyger -
Reply With Quote
  #2082  
Old 16 Dec 2007, 10:03
grahamsmythe grahamsmythe is offline
 
Join Date: Apr 2007
Real name: Graham Smith
Originally Posted by RedTyger View Post
PM me an AdminCP login please and I'll have a look.
Hi there RedTyger

I PM'd you an admin log-on and password etc as requested.

Regards

Graham
Reply With Quote
  #2083  
Old 16 Dec 2007, 10:21
x-land x-land is offline
 
Join Date: Dec 2005
Originally Posted by redlabour View Post
WOW -

Here is the next one .... @x-land read my last Postings.
I see first and you have similar problem but cant see and solution yet . RedTyger say need and other feedback for this bug .
And if use button "Go to last post" dont work advertisment for me.
Reply With Quote
  #2084  
Old 16 Dec 2007, 20:18
Tigatoday Tigatoday is offline
 
Join Date: Aug 2007
Error...

HI, today I installed this software which worked out fine but I got an error when activating a advertisement. The board works fine when this option is on "NO" in the header & navbar section.

Enable navbar advertisements on your forum?
Choose Yes to enable navbar advertisements on your forum.


But setting it to yes gives me the following warnings upon entering the board:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I happen to be no code expert so could anybody help me with this?

Thx a lot!
T
Reply With Quote
  #2085  
Old 17 Dec 2007, 05:37
lonelime lonelime is offline
 
Join Date: Feb 2005
i just installed the hack, and i got blank screen....

after disable the product... everything back to normal ....
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:15.

Layout Options | Width: Wide Color: