Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vB Ad Management 4 Details »
vB Ad Management 4
Mod Version: 5.00, by RedTyger (Member) RedTyger is offline
Developer Last Online: Aug 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (191 votes - 4.70 average) Installs: 1789
Released: 09 Nov 2006 Last Update: 13 Dec 2007 Downloads: 14484
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files  


What does it do?

Features include global settings, advertisements allowing template conditionals, ad sharing and ad revenue sharing, timed advertisements, preset popular ad locations and functions such as sponsors, additional custom ad locations, random and static advertisements and its all very easy to use. You can use it for ordinary ads like adsense, banner rotations, or any content at all as well as using it to manage ads outside your forum too.

You can read in more detail about these and other features in the manual, which also contains some helpful notes and instructions, as well as the installation and upgrade instructions



If you are using autoinsertion and were using vB Ad Management before version 4.00, you will need to remove your old template edits or advertisements will appear multiple times. Just reverse the old instructions below.

* Find <!-- post $post[postid] popup menu --> and paste $postbit_advertisement above it in your postbit & postbit_legacy templates.
* Paste $forumbit_advertisement at the bottom of your forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post templates.
* Paste $threadbit_advertisement at the bottom of your threadbit template.
* Paste $footer_advertisement at the top of your footer template.
* Find $spacer_close in your footer template and below it paste $rightcolumn_advertisement.
* Find &nbsp; in your header template and replace it with $header_advertisement.
* Find $spacer_open in your header template and below it paste $leftcolumn_advertisement.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases vB Ad Management V.2.2 tfusion Modification Graveyard 13 24 Jun 2007 22:33
vb Ad Management RedTyger vBulletin 3.5 Add-ons 42 09 May 2007 14:39

  #2671  
Old 19 Dec 2008, 17:46
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Keep the folder structure.

So everything in in the includes folder goes in the includes folder and so on...
Reply With Quote
  #2672  
Old 19 Dec 2008, 17:51
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
thanks Kev
Reply With Quote
  #2673  
Old 19 Dec 2008, 18:12
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
ok I'm sorry about this but when I go to download/upload language, and attempt to upload vb_ad_management_english.xml, i get an error that says invalid file specified
Reply With Quote
  #2674  
Old 19 Dec 2008, 19:31
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
No worries.

It's a product, so upload it in the product manager
Reply With Quote
  #2675  
Old 19 Dec 2008, 19:46
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by KevinL View Post
No worries.

It's a product, so upload it in the product manager
thank you, its working. now I just need to figure out how to use it.

Last edited by jlew24asu; 19 Dec 2008 at 19:54.
Reply With Quote
  #2676  
Old 21 Dec 2008, 00:36
karabaja3's Avatar
karabaja3 karabaja3 is offline
 
Join Date: Jan 2008
Hi there!

When my Ad Managment is active my whole forum shows only blank page with no source code. What could be wrong?
Reply With Quote
  #2677  
Old 21 Dec 2008, 00:44
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
read the manual...

I'm using a brand-free version of vBulletin / Enabling advertisements makes my forum pages go blank!

The full copyright link to my website must be present for the modification to work. If you are using a brand-free version of vBulletin you may find that it is not added automatically and that page display fails when vB Ad Management is turned on. There are two easy ways to fix this. Copy the following text... `
<br />Ad Management by <a href="http://redtyger.co.uk/" title="RedTyger website design, hosting and domains." target="_blank">RedTyger</a>

... onto the end of vBulletin's copyright text field at AdminCP > vBulletin Options > vBulletin Options > Site Name / URL / Contact Details (admincp/options.php?do=options&dogroup=address). If that doesn't work, you can paste it directly into the footer template at AdminCP > Styles & Templates > Style Manager > Edit Template (in the style dropdown menu) > footer template. Where it says <!-- Do not remove this copyright notice --> is likely the best place.
Reply With Quote
  #2678  
Old 21 Dec 2008, 04:44
razgriz razgriz is offline
 
Join Date: Jul 2008
does this mod support vB 3.7?
Reply With Quote
  #2679  
Old 22 Dec 2008, 14:39
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by razgriz View Post
does this mod support vB 3.7?
yes
Reply With Quote
  #2680  
Old 22 Dec 2008, 15:44
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
edit

Last edited by jlew24asu; 22 Dec 2008 at 16:10.
Reply With Quote
  #2681  
Old 22 Dec 2008, 16:00
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
I also tried to add an advertisement in my navbar, but I have a double navbar installed so it shows up twice. how can I remove one?
Reply With Quote
  #2682  
Old 22 Dec 2008, 22:27
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
I placed all my ads where my default ones from 3.7 are.

So you should see something like $ad_location['ad_navbar_below'] in your templates. Place that into your 'Navbar automatic insertion box' that way the ad will show up there.

I use this so I can rotate ads instead of just having one ad all the time. It's nice.
Reply With Quote
  #2683  
Old 22 Dec 2008, 22:28
DJScorpio DJScorpio is offline
 
Join Date: Jan 2008
im using this mod on 3.7 and for some reason my forum views to a new post goes striaght to " 3" only happens when this program is running and doesnt happen whne its off
Reply With Quote
  #2684  
Old 23 Dec 2008, 13:22
jlew24asu jlew24asu is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by KevinL View Post
I placed all my ads where my default ones from 3.7 are.

So you should see something like $ad_location['ad_navbar_below'] in your templates. Place that into your 'Navbar automatic insertion box' that way the ad will show up there.

I use this so I can rotate ads instead of just having one ad all the time. It's nice.
damn I dont see $ad_location in my template.
Reply With Quote
  #2685  
Old 24 Dec 2008, 20:52
sheepdog sheepdog is offline
 
Join Date: Jun 2003
I installed 4.02 (twice to make sure all was correct) with all templates set to default before starting.

It can get everything working, but as soon as I enable an ad, the page the ad is to be shown goes blank. All copyright notices are intact, everything is default. I even removed my own copyright notice to make sure.

Any ideas?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:13.

Layout Options | Width: Wide Color: