Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Addon: Custom Midi/Mp3 for each Arcade Page in Johns V3 Arcade Mod. Details »
Addon: Custom Midi/Mp3 for each Arcade Page in Johns V3 Arcade Mod.
Mod Version: 1.00, by BlackxRam (Member) BlackxRam is offline
Developer Last Online: Oct 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 2
Released: 16 Feb 2004 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported  

This is a simple template modification with will play a different Midi file on each page in John's V3arcade.

I made this because some flash games come without music on them and i know sometimes playing a game in this arcade with no background sound can be really annoying. So I made this so i can have a MIDI/MP3 playing in the background that sounds like it goes with the Flash Game.

People will always be able to turn it off incase they dont want to listen to the music.

So Here is the little modification:

Step 1:

First you want to look for the Midis or Mp3's you wish to play during certain games. Find the games you want to have Midi files to play and name them exactly the name of the Flash Game Name. If your game was "asteroids", name the file "asteroids" .mid or .mp3 or whatever.

Upload these files into a folder called media in your images/arcade folder in your forums directory.

Step 2: Easy Code Addition

In the arcade_play template find this line. There are 2 instances of it.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

After that place this code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The first instance covers the Challenge page and the second instance covers the normal page.

The above code is set for midi files. You can easily change it or customize it to mp3 or whatever file you wish to use as long as the PATHS remain in tact.


Have fun with it.

Adam Kauth

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
v3 Arcade/Arcade Pass Hack - Usergroup Option - Can Free Arcade kall vBulletin 3.0 Full Releases 10 13 Nov 2004 22:09
Store/Arcade Addon: Arcade Pass (BETA) Link14716 vBulletin 2.x Beta Releases 43 18 Sep 2002 22:24

Comments
  #2  
Old 17 Feb 2004, 14:18
dbroomjr dbroomjr is offline
 
Join Date: Aug 2002
One word - SWEET
Reply With Quote
  #3  
Old 17 Feb 2004, 14:58
gmarik's Avatar
gmarik gmarik is offline
 
Join Date: May 2002
Real name: Marco
nice, so I choose the music?
Reply With Quote
  #4  
Old 18 Feb 2004, 02:19
BlackxRam BlackxRam is offline
 
Join Date: Aug 2003
Yup. Find Midis You want to Have PLay. A friend of mine decided to use low quality MP3's that he can stream across his pages. As long as the file name of themusic is the same as the Game Title your fine.
Reply With Quote
  #5  
Old 18 Feb 2004, 02:21
BlackxRam BlackxRam is offline
 
Join Date: Aug 2003
If you want to see it in ACTION goto http://forums.mogusland.com

Check out Chopper, Pingu and Curveball. Those are the ones im using it for now.
Reply With Quote
  #6  
Old 18 Feb 2004, 16:18
Hialls's Avatar
Hialls Hialls is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: David
Very very cool! One modification i have made, allowing there to be an option in usercp "Play music while playing games" As some members complained about loading times. As i have been playing high quality songs
Reply With Quote
  #7  
Old 18 Feb 2004, 18:13
Rampag33's Avatar
Rampag33 Rampag33 is offline
 
Join Date: Jun 2002
Great, perfect with games without music and take a while to finish
Reply With Quote
  #8  
Old 31 Mar 2004, 19:49
msimplay's Avatar
msimplay msimplay is offline
 
Join Date: Aug 2002
how do i loop the music ?
Reply With Quote
  #9  
Old 31 Mar 2004, 20:45
lasto lasto is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally Posted by BlackxRam
If you want to see it in ACTION goto http://forums.mogusland.com

Check out Chopper, Pingu and Curveball. Those are the ones im using it for now.
You need to register in order to play in the Arcade. Click here to register.
Reply With Quote
  #10  
Old 02 Apr 2004, 19:15
Hades666 Hades666 is offline
 
Join Date: Jan 2004
...BlackRam...!!!

Could U please help us here:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=63356
....thanx!!
Reply With Quote
  #11  
Old 05 Apr 2004, 02:21
BlackxRam BlackxRam is offline
 
Join Date: Aug 2003
Originally Posted by msimplay
how do i loop the music ?
Its already set to repeat forever
Reply With Quote
  #12  
Old 05 Apr 2004, 08:43
msimplay's Avatar
msimplay msimplay is offline
 
Join Date: Aug 2002
Originally Posted by BlackxRam
Its already set to repeat forever
not for mozilla it isn't
Reply With Quote
  #13  
Old 14 Apr 2004, 20:43
msimplay's Avatar
msimplay msimplay is offline
 
Join Date: Aug 2002
Originally Posted by Hialls
Very very cool! One modification i have made, allowing there to be an option in usercp "Play music while playing games" As some members complained about loading times. As i have been playing high quality songs
could u please post this as i also need it
Reply With Quote
  #14  
Old 16 Apr 2004, 03:53
602 Streets 602 Streets is offline
 
Join Date: Apr 2004
Can I use this to replace the music on games that have music already, or only on games with no music? My site is a Hip Hop site and it would be nice if I could make all games have Hip Hop playing.

Thanks.
Reply With Quote
  #15  
Old 24 May 2004, 19:15
JTMON's Avatar
JTMON JTMON is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by 602 Streets
Can I use this to replace the music on games that have music already, or only on games with no music? My site is a Hip Hop site and it would be nice if I could make all games have Hip Hop playing.

Thanks.
You should be able to pass the flash movie a command to stop all music then have it tell vbarcade to start the mp3.

Something like _root.stopAllSound or whatever the flash command is.
__________________
JTMON

The Ticket Doctor
NY Traffic Tickets handled from the comfort of your home for as little as 99!!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:10.

Layout Options | Width: Wide Color: