Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Apr 2018, 15:31
pallam pallam is offline
 
Join Date: Feb 2017
Same IP for All Users

HI , Any one help me with Same IP for All Users

I am having problem with Same IP for All Users

3.8.1 version please.
Reply With Quote
  #2  
Old 24 Apr 2018, 16:19
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Are you using CloudFlare/Incapsula or a service like that?
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Apr 2018, 21:16
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
You'll need mod_rpaf installed for apache 2.2.x or remoteip installed for apache 2.4.x for that issue to be resolved.
Reply With Quote
  #4  
Old 25 Apr 2018, 17:12
Max Taxable's Avatar
Max Taxable Max Taxable is offline
 
Join Date: Feb 2011
Originally Posted by Dave View Post
Are you using CloudFlare/Incapsula or a service like that?
That's where these IP addresses will resolve to, when checked. If so.
Reply With Quote
  #5  
Old 25 Apr 2018, 23:28
snakes1100 snakes1100 is offline
 
Join Date: Dec 2001
Real name: Anthony
actually, that isnt always true, it would depend on your setup on the server, i can easily make it show 127.0.0.1
Reply With Quote
  #6  
Old 26 Apr 2018, 02:17
Max Taxable's Avatar
Max Taxable Max Taxable is offline
 
Join Date: Feb 2011
Originally Posted by snakes1100 View Post
actually, that isnt always true, it would depend on your setup on the server, i can easily make it show 127.0.0.1
We're assuming this is a new problem for the OP, and the suspicion since it is all too common is that he just put his board on CF or another such service and didn't realize this issue exists.

If that is the case, then the IP he is seeing WILL resolve to that service.

IF he set it up to make it show something, then he's not here asking why it shows that.
Reply With Quote
  #7  
Old 17 Jun 2018, 18:45
yellow_spider yellow_spider is offline
 
Join Date: Dec 2005
I'm 95% sure I have seen x_forward cause this but on other software. I am not sure if it would apply here but I wanted to post this in case it was any help...
__________________
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 22:00.

Layout Options | Width: Wide Color: