Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28 Jun 2004, 16:22
MegaHertz MegaHertz is offline
 
Join Date: Mar 2003
Small problem after adding Named URL button to Quickreply

At the request of users I added a named link URL button to my quick reply box and it works great with only one small problem. Every time you click OK after adding the URL it works just fine, but if you hit the enter key it reloads the page erasing everything you previously typed. This will only happen the first time you use the enter key , on subsequent tries functions exactly like the OK button.

Here is the code that was added to showthread_quickreply:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Notice the #q was added to keep the window from jumping to the top of the page after clicking the OK button. I also added <a name="q"></a> to the SHOWTHREAD template.

Any ideas on how to make it work correctly no matter which method is used.
Reply With Quote
  #2  
Old 29 Jun 2004, 17:05
MegaHertz MegaHertz is offline
 
Join Date: Mar 2003
Bump...
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:39.

Layout Options | Width: Wide Color: