Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 30 May 2006, 11:15
GTX GTX is offline
 
Join Date: Sep 2004
no arcade menu in the ACP after installation

I am still having a problem to show the arcade in the ACP menu as it says in the installation

I have vb 3.5.4 and I have vbadvanced_cmps_2_1_0 installed already

when I go to :
Plugin System -> manage products

I see
ibProArcade for vBulletin 2.5.6 ibProArcade - professional Arcade System for vBulletin

but that's about it ... tried logout then login ... deleting the cache then login .. still no luck

any idea ?

I tried this and it worked

Originally Posted by MrZeropage
manually call the page
/admincp/arcade.php?code=settings
and change the language to another one and back

Last edited by GTX; 30 May 2006 at 12:12. Reason: Automerged Doublepost
Comments
  #2  
Old 30 May 2006, 22:28
KimmiKat's Avatar
KimmiKat KimmiKat is offline
 
Join Date: Jul 2003
I had a simular issue... As suggested to me in a PM from Zeropage, you might want to check the "includes/xml" directory to make sure the arcade's XML files are there. You may also want to re-uploading the XML files to the "includes/xml" directory if you're not sure. Sometimes when files are FTPed, they may get corrupted or end up being "0" bytes and causes problems.

Hope that helped.
__________________
Kim
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:54.

Layout Options | Width: Wide Color: