Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Change Threads' Prefix Inline Details »
Change Threads' Prefix Inline
Mod Version: 2.2.0, by Milad (Coder) Milad is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (38 votes - 4.89 average) Installs: 439
Released: 13 Nov 2009 Last Update: Never Downloads: 1483
Supported Uses Plugins Auto-Template Translations  

Brought to you by Miladís vBulletin Services

Introduction & Description:
It is difficult to change threads' prefixes, thread by thread, the editing process of each thread to change the prefix is inappropriate and it takes a long time.
This product allows you to set a prefix to multiple threads inline, using the moderation drop-down menu in forum display page (see the screen shoot). you will save your time and effort.

Features:
  • One-click mass thread prefix changing (You can select a prefix in the drop down menu and apply the change instantly to many threads).
  • Remove prefix: works only if prefixes are not required in the current forum.
  • All changes are logged in the Moderator Log.

How to use?
It works exactly like closing, opening, sticking or unsticking multiple threads inline.

Limitation:
You can't change threads' prefix across forums. any selected threads from forums different from the current one, will be ignored.
This is because of vBulletin currently aren't able to check against the validity of a prefix for a given forum.

Installation & Upgrade: 4.0 beta 3 at least is required.
One step! Import the product file product-threadprefix_changeinline.xml and you're done.
Choose yes to overwrite for upgrading.

Change log:
  • 1.0.0 released on April, 16th 2007
  • 1.1.0 released on September, 13rd 2007
    • Added the default prefixes and fixed some bugs.
  • 2.0.0 released on March, 10th 2008
    • this version is compatible with 3.7.x series.
    • the thread prefix mod is no longer required.
  • 2.0.1 released on March, 13rd 2008
  • 2.1.0 released on January, 5th 2009
  • 2.2.0 released on November, 13th 2009
    • Compatible version with vBulletin 4.0

Click install to receive support & updates.

Translatinos:
German by Kolbi Attachment 101356

You like it? nominate it.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screenshot.png
Views:	3169
Size:	8.3 KB
ID:	106090  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Moderators Functions Change Threads Prefix Inline Milad vBulletin 3.7 Add-ons 158 11 Jan 2015 12:48
Moderators Functions Change Threads' Prefix Inline Milad vBulletin 3.8 Add-ons 76 16 May 2013 10:33
Mini Mods Change Threads Prefix Inline Milad vBulletin 3.6 Add-ons 57 25 May 2008 11:45

  #61  
Old 06 Nov 2011, 19:30
Bankfodder Bankfodder is offline
 
Join Date: May 2006
Great. Works very well so far as inserting the prefix- but the option to remove prefixes is not visible
Reply With Quote
  #62  
Old 01 Dec 2011, 20:08
CharlieDelta CharlieDelta is offline
 
Join Date: Apr 2010
Originally Posted by empire10 View Post
It works with 4.1.3 with a little modification:

In Admin CP -> Plugin & Products -> Change Threads' Prefix Inline -> edit Forum Display Inline Prefix

change the Hook Location to "forumdisplay_complete" and click save, now the inline moderation tools should appear correctly with the options from this product.
This worked perfect for me in 4.1.5. Thank you.
Reply With Quote
  #63  
Old 07 Dec 2011, 10:08
S@NL - BlackBik's Avatar
S@NL - BlackBik S@NL - BlackBik is offline
 
Join Date: Jul 2004
Real name: Rob Swart
Works like a charm in 4.1.8 with the modification of the hook location.
__________________
Resistance is futile......
S@NL - BlackBiker Namefield was a bit too short :laugh:
Reply With Quote
  #64  
Old 23 Dec 2011, 12:31
Luca_ITA's Avatar
Luca_ITA Luca_ITA is offline
 
Join Date: Jun 2011
Thanks!!! working on 4.1.9
Reply With Quote
  #65  
Old 30 Dec 2011, 22:18
TiKu's Avatar
TiKu TiKu is offline
 
Join Date: Sep 2006
Is there a mod available that allows changing prefixes via AJAX?
Reply With Quote
  #66  
Old 15 Jan 2012, 01:34
Webbstre Webbstre is offline
 
Join Date: Dec 2009
I also got this to work by changing the hook location. Thanks a ton!
Reply With Quote
  #67  
Old 25 Jan 2012, 15:27
egyptsons's Avatar
egyptsons egyptsons is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: Egypt
Real name: Ahmed Salah
Thank you so much
__________________
EgyptSons.com
Photo Gallery
Upload Files
Html4Arab.com
Reply With Quote
  #68  
Old 02 Mar 2012, 13:31
tpearl5's Avatar
tpearl5 tpearl5 is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: John
has anyone gotten this to work on the search results page?
__________________
John
Reply With Quote
  #69  
Old 06 Mar 2012, 04:44
sportsfroma2 sportsfroma2 is offline
 
Join Date: Aug 2006
just verified, still works for me in 4.1.11.
Reply With Quote
  #70  
Old 01 May 2012, 19:24
Ellendway Ellendway is offline
 
Join Date: Jan 2011
Really great modification. Thanks alot!
Reply With Quote
  #71  
Old 12 May 2012, 14:50
TinCow1 TinCow1 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Installed and working on 4.1.10, but the redirect message isn't working. On the redirect page, I simply get:

Could not find phrase 'inline_prefix_changed'
or

Could not find phrase 'inline_prefix_removed'
I've checked, and the prefixes are installed properly. I have been unable to find a solution to this. Does anyone know what is causing this?
Reply With Quote
  #72  
Old 25 May 2012, 07:53
kamran_dotnet kamran_dotnet is offline
 
Join Date: Apr 2012
anyone test "Change Threads' Prefix Inline" on 4.2 ?
Reply With Quote
  #73  
Old 21 Jun 2012, 16:24
Popa Andrei's Avatar
Popa Andrei Popa Andrei is offline
 
Join Date: May 2008
Real name: Popa Andrei Florin
this will make my moderator life a lot easyer
:d
Thank you.
__________________
EliteGamers Arena
Best private servers.Join us now!
Reply With Quote
  #74  
Old 06 Jul 2012, 09:33
OlijO's Avatar
OlijO OlijO is offline
 
Join Date: Jun 2005
Works on vB 4.2.0 thank !
Reply With Quote
  #75  
Old 30 Aug 2012, 20:40
SpikedRocker SpikedRocker is offline
 
Join Date: Jul 2009
Originally Posted by TinCow1 View Post
Installed and working on 4.1.10, but the redirect message isn't working. On the redirect page, I simply get:



or



I've checked, and the prefixes are installed properly. I have been unable to find a solution to this. Does anyone know what is causing this?
I have the same problem, anyone know why?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:33.

Layout Options | Width: Wide Color: