Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Adsense Inside the Post Details »
Adsense Inside the Post
Mod Version: 1.01, by unitedpunjab (Designer) unitedpunjab is offline
Developer Last Online: Sep 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (9 votes - 4.89 average) Installs: 169
Released: 28 Feb 2007 Last Update: 03 Mar 2007 Downloads: 824
Not Supported Template Edits  

This little template modification allows you to put an Ad inside the post with Text wrapped around the Ad.

See Screenshot.

In postbit template replace

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

  • you will have to replace ADSENSE CODE HERE with the actual code.
  • The code is for 300 * 250 Medium Rectangle Format,Edit width & height parameters if you want to use any other format.
  • Ad is shown on the first and last post (modify if you want)
  • Ad is shown to guests Only ( remove "and ($show['guest'])" to show to all)
Version History:
v 1.0.1 :Ads displayed after the first post on every page (instead of just the first page)

Tip: To remove quote button for guests.
Replace

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	adsenseqv5.jpg
Views:	5102
Size:	57.1 KB
ID:	61136  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods Adsense Inside the Post unitedpunjab vBulletin 3.7 Template Modifications 39 07 Nov 2015 16:09

  #16  
Old 16 Mar 2007, 14:14
valdet's Avatar
valdet valdet is offline
 
Join Date: Feb 2007
Real name: Valdet
Did anyone check whether this works with Yahoo Publishers Network YPN?
Reply With Quote
  #17  
Old 16 Mar 2007, 14:39
unitedpunjab's Avatar
unitedpunjab unitedpunjab is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Dhillon
I don't see why it should not work.
Reply With Quote
  #18  
Old 19 Mar 2007, 23:32
magnaromagna magnaromagna is offline
 
Join Date: Oct 2005
great hack.
how to put it at the top of the message? The ads is on the middle of the first message, I'd like to put it at the top. Adding vAlign=top ?
__________________
Holidays in Sicily, Italy
Reply With Quote
  #19  
Old 20 Mar 2007, 05:21
4x4 Mecca 4x4 Mecca is offline
 
Join Date: Feb 2007
It was a simple install, but it's not working... any ideas? I know that's vauge, but it's just not working?!?

Here is what I have

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by 4x4 Mecca; 20 Mar 2007 at 05:24.
Reply With Quote
  #20  
Old 21 Mar 2007, 12:32
Zia's Avatar
Zia Zia is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Z.R.
no news yet ???
Reply With Quote
  #21  
Old 23 Mar 2007, 14:28
Rick Rick is offline
 
Join Date: Nov 2001
Thanks for an excellent mod.

I would like to disable the ad in the last post. What do I need to do??
__________________
Rick Horwitz
"Serious Explorations"
Ford Explorer Problem Solving
Reply With Quote
  #22  
Old 27 Mar 2007, 22:07
bryandailey bryandailey is offline
 
Join Date: Mar 2007
A mod that allows custom ad code on each forum

I found this hack and thought it was pretty cool but for my needs, I dont use AdSense so I wanted to be able to put pre-defined, targeted ad tags from AdvertPRO (or AdCycle or PHP AdsNew etc) onto each forum. In other words, if the forum topic is electronics, I only want electronics based ads on those pages, and if the topic of the forum is Cooking, i only want cooking ads to show up. Google Adsense does that automatically by scanning for words on the page but my ad system doesnt

What I did was create a 300x250 ad placement for each form and then i made a large series of if/else commands and it in my postbit (in my case the postbit_legcy). It says "if its this forum, show the corresponding ad". Here is the code for ya'll to check out and use if you want. It's a modified version of unitedpunjab's "Adsense Inside the Post". I always give credit where credi is due!

Here be the code. Of course fill in your own ad code that corrsponds with what ads you want to show up in each forum. It's very important that you have the correct number if </if> tags at the end, one for each "if/else". Mine has 17 of em (I only show 4 here). Anyone think this will cause major problems or load issues?


<!-- message -->

<if condition="(($post[postcount] % $vboptions[maxposts] == 1) and
$forum[forumid] ==1)">
<span style="margin: 2px; float: right; width: 301px; height: 251px;">

<!-- BEGIN ADVERTPRO CODE BLOCK -->
CODE FOR FORUM #1 ADS GO HERE
<!-- END ADVERTPRO CODE BLOCK -->

</span>

<else />
<if condition="(($post[postcount] % $vboptions[maxposts] == 1) and
$forum[forumid] ==2)">
<span style="margin: 2px; float: right; width: 301px; height: 251px;">

<!-- BEGIN ADVERTPRO CODE BLOCK -->
CODE FOR FORUM #2 ADS GO HERE
<!-- END ADVERTPRO CODE BLOCK -->

</span>

<else />
<if condition="(($post[postcount] % $vboptions[maxposts] == 1) and
$forum[forumid] ==3)">
<span style="margin: 2px; float: right; width: 301px; height: 251px;">

<!-- BEGIN ADVERTPRO CODE BLOCK -->
CODE FOR FORUM #3 ADS GO HERE
<!-- END ADVERTPRO CODE BLOCK -->

</span>

<else />
<if condition="(($post[postcount] % $vboptions[maxposts] == 1) and
$forum[forumid] ==4)">
<span style="margin: 2px; float: right; width: 301px; height: 251px;">

<!-- BEGIN ADVERTPRO CODE BLOCK -->
CODE FOR FORUM #4 ADS GO HERE
<!-- END ADVERTPRO CODE BLOCK -->

</span>
</if>
</if>
</if>
</if>

<div id="post_message_$post[postid]">$post[message]</div>


<!-- / message -->
Reply With Quote
  #23  
Old 29 Mar 2007, 18:45
prophecydude prophecydude is offline
 
Join Date: Jan 2007
Thanks you 2 (guy above me and mod author!
Reply With Quote
  #24  
Old 29 Mar 2007, 19:14
BigJimTheLug BigJimTheLug is offline
 
Join Date: Nov 2006
Here is a nifty tip to increase your CTR while using this modification.
This ad placement is good to blend in with the post content, but it also, when someone or you make a post, try not to place any links inside the post. For example, instead of using http://www.yoursite.com or www.yoursite.com , just use yoursite.com. This way, the only links available for someone to click on are links to Google Adsense, YPN, or whatever publishing program you use.

Keep in mind that you are not forcing others to click your links, you are simply eliminating other "clickable" links while making your publisher links the only "clickable" links inside the post.


This is a great modification, thanks.
Reply With Quote
  #25  
Old 06 Apr 2007, 11:43
kpascal kpascal is offline
 
Join Date: Mar 2007
I would like to show the ads to guests and registered users (sponsors will not see ads). What would I alter in the code to show ads to registered users as well?

[INSTALLED]
Reply With Quote
  #26  
Old 06 Apr 2007, 11:47
unitedpunjab's Avatar
unitedpunjab unitedpunjab is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Dhillon
Replace


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #27  
Old 06 Apr 2007, 11:51
kpascal kpascal is offline
 
Join Date: Mar 2007
Thanks for the quick reply. Your suggestion would have the ads viewable by all visitors regardless of their usergroup. I would like to specify an additional usergroup (guests & registered).

Can you suggest the code?
Reply With Quote
  #28  
Old 06 Apr 2007, 11:58
unitedpunjab's Avatar
unitedpunjab unitedpunjab is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Dhillon

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace XX with the usergroup id you do not want to show ads.
Reply With Quote
  #29  
Old 06 Apr 2007, 12:11
kpascal kpascal is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by unitedpunjab View Post
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace XX with the usergroup id you do not want to show ads.

For more than one usergroup I would separate by commas? i.e.
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And please confirm that this will be the groups that will or will not see the ads. Thanks for your help.
Reply With Quote
  #30  
Old 06 Apr 2007, 12:53
unitedpunjab's Avatar
unitedpunjab unitedpunjab is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: Dhillon
will not see the ads..

replace


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

if you want the other way
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:13.

Layout Options | Width: Wide Color: