Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vB Ad Management 4 Details »
vB Ad Management 4
Mod Version: 5.00, by RedTyger (Member) RedTyger is offline
Developer Last Online: Aug 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (191 votes - 4.70 average) Installs: 1789
Released: 09 Nov 2006 Last Update: 13 Dec 2007 Downloads: 14485
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files  


What does it do?

Features include global settings, advertisements allowing template conditionals, ad sharing and ad revenue sharing, timed advertisements, preset popular ad locations and functions such as sponsors, additional custom ad locations, random and static advertisements and its all very easy to use. You can use it for ordinary ads like adsense, banner rotations, or any content at all as well as using it to manage ads outside your forum too.

You can read in more detail about these and other features in the manual, which also contains some helpful notes and instructions, as well as the installation and upgrade instructions



If you are using autoinsertion and were using vB Ad Management before version 4.00, you will need to remove your old template edits or advertisements will appear multiple times. Just reverse the old instructions below.

* Find <!-- post $post[postid] popup menu --> and paste $postbit_advertisement above it in your postbit & postbit_legacy templates.
* Paste $forumbit_advertisement at the bottom of your forumhome_forumbit_level1_post and forumhome_forumbit_level2_post templates.
* Paste $threadbit_advertisement at the bottom of your threadbit template.
* Paste $footer_advertisement at the top of your footer template.
* Find $spacer_close in your footer template and below it paste $rightcolumn_advertisement.
* Find &nbsp; in your header template and replace it with $header_advertisement.
* Find $spacer_open in your header template and below it paste $leftcolumn_advertisement.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases vB Ad Management V.2.2 tfusion Modification Graveyard 13 24 Jun 2007 23:33
vb Ad Management RedTyger vBulletin 3.5 Add-ons 42 09 May 2007 15:39

  #2011  
Old 13 Dec 2007, 00:02
Jetranger206 Jetranger206 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by Zeppelin_62 View Post
I needed the same thing. Here is what I did. Go to the language and phrase manager. Find the adintegrate_remove_ads. Mine was on the second page of choices. Click the 'edit' button next to it. Then simply put a blank space in the text box with your space bar, and save. That simple. I just did it and it worked for me. Removed it completely. Hope that helps.

Now I just need to find out how to get my ad banner to show. I am still just getting the little white box with the colored shapes in it. The banner wont appear. I have tried every combination of my image path I can think of. Even the http://mysite.org/forum/images/banner/imagename.jpg path to no avail. Here is the current code: <img scr="images/banners/edensgate.jpg"> Anyone help me with that one?
Thanks so much my friend! Exactly what I needed. The other guy didn't know so he attacked me. I'm glad your above that. Have a good one! Thanks again.
Reply With Quote
  #2012  
Old 13 Dec 2007, 00:48
Zeppelin_62 Zeppelin_62 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Got the ads to show. Thanks for the help. Can I ask one more question? If I want the users to be able to click on the banner ad that is up and have it take you to their site, is there a special way/order I need to enter the a href information? Right before or right after the src info? Thanks
Reply With Quote
  #2013  
Old 13 Dec 2007, 07:40
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by Zeppelin_62 View Post
Got the ads to show. Thanks for the help. Can I ask one more question? If I want the users to be able to click on the banner ad that is up and have it take you to their site, is there a special way/order I need to enter the a href information? Right before or right after the src info? Thanks
Try this:

<a href="http://www.???.com/"><img src"images/banners/edensgate.jpg" alt="heading of Ad" border="0" /></a>

obviously replace www.???.com with the web site you are trying to point to...
Reply With Quote
  #2014  
Old 13 Dec 2007, 10:16
Zeppelin_62 Zeppelin_62 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Excellent. Thanks. I changed alt="heading of Ad" to alt="Edens Gate Corals" so the site name is what shows when you hover over the ad. Thanks for the help.

Is there a quick fix to get the header ads to center on the page instead of being on the left side? Also, I'd like the link when you click the ads to open in a new window. Sorry for all the questions.

Last edited by Zeppelin_62; 13 Dec 2007 at 10:25.
Reply With Quote
  #2015  
Old 13 Dec 2007, 12:11
bosal's Avatar
bosal bosal is offline
 
Join Date: Feb 2005
Real name: Kuba
Why this site don't show ad http://forum.tibia.pl/vaispy.php here is all ok http://forum.tibia.pl/ upper right corrner, above the "Możesz współdzielić relamy" text
__________________
To mówiłem ja bosal

http://tibia.pl/homepage/tab.gif
Reply With Quote
  #2016  
Old 13 Dec 2007, 13:28
Rouzbeh1 Rouzbeh1 is offline
 
Join Date: Sep 2006
hi,
i get this error when i activate this module:
Fatal error: Cannot redeclare cache_styles() in /home/xxx/public_html/includes/local_links_include.php on line 1120

how could i fix this?
Reply With Quote
  #2017  
Old 13 Dec 2007, 19:36
Eaker Eaker is offline
 
Join Date: May 2007
Uploading the Language file doesn't seem to work. Keep getting the error "Invalid file specified"
Reply With Quote
  #2018  
Old 13 Dec 2007, 20:48
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by Zeppelin_62 View Post
Excellent. Thanks. I changed alt="heading of Ad" to alt="Edens Gate Corals" so the site name is what shows when you hover over the ad. Thanks for the help.

Is there a quick fix to get the header ads to center on the page instead of being on the left side? Also, I'd like the link when you click the ads to open in a new window. Sorry for all the questions.
To get the top add to center, replace the code in your "header" template with:

<div align="center">$header_advertisement</div>

To open up a new window, add in 'target = "_blank" ' to the code as follows:

<a href="http://www.???.com/" target="_blank">
Reply With Quote
  #2019  
Old 13 Dec 2007, 22:06
RedTyger RedTyger is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by Rouzbeh1 View Post
hi,
i get this error when i activate this module:
Fatal error: Cannot redeclare cache_styles() in /home/xxx/public_html/includes/local_links_include.php on line 1120

how could i fix this?
It's a conflict with the links and downloads manager modification. I don't know if the problem is with his modification or mine, but he did say he would solve the conflict in his next release.
Reply With Quote
  #2020  
Old 13 Dec 2007, 22:39
Cobro Cobro is offline
 
Join Date: Oct 2006
Unhappy

me2 why is this

Originally Posted by Eaker View Post
Uploading the Language file doesn't seem to work. Keep getting the error "Invalid file specified"
Reply With Quote
  #2021  
Old 13 Dec 2007, 22:42
Zeppelin_62 Zeppelin_62 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by jnrdavo View Post
To get the top add to center, replace the code in your "header" template with:

<div align="center">$header_advertisement</div>

To open up a new window, add in 'target = "_blank" ' to the code as follows:

<a href="http://www.???.com/" target="_blank">
Thanks. Actually, the centering thing didn't work. This did: <p align="center">

The code for opening the ad target up in a new window worked great.
Thanks

Last edited by Zeppelin_62; 13 Dec 2007 at 23:18.
Reply With Quote
  #2022  
Old 13 Dec 2007, 23:21
Howell Howell is offline
 
Join Date: Apr 2007
Just installed 4.02 and i'm now getting the following at the top of my showthread.php pages???

Warning: mt_rand() expects parameter 2 to be long, string given in /includes/vb_ad_management/functions_vb_ad_management.php on line 139

I have disabled the postbit adverts for the time being.

Last edited by Howell; 13 Dec 2007 at 23:37.
Reply With Quote
  #2023  
Old 14 Dec 2007, 00:51
grahamsmythe grahamsmythe is offline
 
Join Date: Apr 2007
Real name: Graham Smith
I'm sure there's an incredibly simple fix for this, as I've been using vB Ad Management 4 for a while now without any problems.

We downloaded a new Christmas style, so we could appear festive and give our forum a new look for a couple of weeks.

The problem is, the ads that appeared on our old style no longer appear on our new style! It's almost as if the new style hasn't been told about vB Ad Management 4.

We then downloaded and installed the latest version of vB Ad Management 4, which still works fine in our old style, but we just can't seem to get it working with the new Christmas style.

I'm sure there's something we've forgotten to do when we installed the new style, but can't work out what it is.

Can anyone help???
Reply With Quote
  #2024  
Old 14 Dec 2007, 02:24
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
Can vbadmgt work with .swf files? If so, can somebody put up the syntax so I can place ads on my forum?

thanks in advance.
Reply With Quote
  #2025  
Old 14 Dec 2007, 03:06
jnrdavo jnrdavo is offline
 
Join Date: Aug 2007
ok, this is getting annoying. I've just downloaded 4.02 and tried up upload to my bb...

I'm still getting a white menu for all the vbadmgt options, nothing at all.

Can somebody please help, have anybody out there managed to get over this?

is it something to do with the advertisement.php script, where should this live? Does it go straight in the forum root folder?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:31.

Layout Options | Width: Wide Color: