Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Fully Costumizeable recruitment widget Details »
Fully Costumizeable recruitment widget
Mod Version: 1.00, by Vaupell (Coder) Vaupell is offline
Developer Last Online: Jan 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.2 Rating: (8 votes - 4.50 average) Installs: 61
Released: 21 Feb 2010 Last Update: 25 Apr 2010 Downloads: 453
Not Supported DB Changes Auto-Template Additional Files Translations  

Fully costumizeable Guild recruitment widget
released on 21-feb-2010

About :
Adds a CMS widget, that can be fully costumized from admincp,
and can easy be pointed to any recruitment form or rooster.

Features :
- changeable images/icons
- changeable link to application
- optional different link pr class
- unlimited ammount of classes
- ability to hide classes for later use
- color codes, depending on class demand

Demo : Evisystems - Widget test section

Download : Attachment 116290

History :
21-feb-2010 : Version 1.3 Released
25-apr-2010 : small file update on cpnav

Changelog :
- changed display order in cpnav, so it should now move down correctly.

Installation instructions :
1) upload the files
2) import the product,
3) change settings in adminCP
4) place your widget via the layout page in vbcms

Uninstall :
1) Simply uninstall the product file,.
2) delete the widget

Plans for furture upgrades + bug's found :
- no futher plans, got some idea's ? post them


Attachment 112744
Attachment 112745

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Screenshots

Click image for larger version

Name:	sc1.gif
Views:	1746
Size:	36.7 KB
ID:	112744   Click image for larger version

Name:	sc2.gif
Views:	2710
Size:	24.2 KB
ID:	112745  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
vBulletin CMS Widgets 3x CMS widget : Widget with 3 tabs, like on Blogs page. Vaupell vBulletin 4.x Add-ons 55 23 Oct 2012 23:06
vBulletin Forum Sideblocks Guild recruitment ADDON - forumblock Vaupell vBulletin 4.x Add-ons 7 23 May 2012 03:53

Comments
  #2  
Old 21 Feb 2010, 19:05
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Note : this can be costumized for all games..

Just used Anarchy online as an exsample..
You have to get your own images, since many are proberly copurighted
and supplying images for a number of games would increase files size to much.
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Feb 2010, 19:25
Big-Pete Big-Pete is offline
 
Join Date: May 2009
Very Nice, We may have a use for this

BTW. I like the notice on the demo site regarding updating browsers to a newer version, Was that easy to implement??
Reply With Quote
  #4  
Old 21 Feb 2010, 19:26
Juggernaut's Avatar
Juggernaut Juggernaut is offline
 
Join Date: Dec 2009
Do the classes show in the postbit and profiles? or only in the guild widget?
Reply With Quote
  #5  
Old 21 Feb 2010, 20:06
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Originally Posted by Big-Pete View Post
Very Nice, We may have a use for this

BTW. I like the notice on the demo site regarding updating browsers to a newer version, Was that easy to implement??
Its just a image, made in photoshop, then using the vbulletin default Advetisment system
to show it, for unregistered users. instead of using notifications.

Originally Posted by Destron View Post
Do the classes show in the postbit and profiles? or only in the guild widget?
This is only a widget, it does not have any connections to user profiles/fields or anything
else than what you see here, but its meant to direct registrants to the forms you make
yourself, or another mod that contains the forms. etc..
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #6  
Old 21 Feb 2010, 20:13
Juggernaut's Avatar
Juggernaut Juggernaut is offline
 
Join Date: Dec 2009
Oh, thank's for the reply, it looks awesome, but I don't have any forms in my forum at this time, still, it looks great.
Reply With Quote
  #7  
Old 21 Feb 2010, 20:22
betts02's Avatar
betts02 betts02 is offline
 
Join Date: Jun 2009
As i do not use the wigets or whatever they are, could this be made to place in a box on the forums home ?

Or in the side box where latest posts,etc can go ?

sorry i am a newbie to vbulletin

but if this is possible please let me know how

cheers
Reply With Quote
  #8  
Old 22 Feb 2010, 00:29
nightbloom's Avatar
nightbloom nightbloom is offline
 
Join Date: Mar 2008
If you dont have forms, this mod works perfectly with Easy Forms or with an easier external form site http://allforms.mailjol.net/

Thanks a ton for this mod, it's absolutely what I was looking for!
Reply With Quote
  #9  
Old 22 Feb 2010, 21:16
betts02's Avatar
betts02 betts02 is offline
 
Join Date: Jun 2009
Originally Posted by nightbloom View Post
If you dont have forms, this mod works perfectly with Easy Forms or with an easier external form site http://allforms.mailjol.net/

Thanks a ton for this mod, it's absolutely what I was looking for!
How would i go about this ?

cheers in advance

All i want to do is use the mod but i do not have the wigets or whatever they are, i use vbadvanced but would love to show this on my main forums, maybe at the right side in a box, can someone tell me how to do this ? chhers
Reply With Quote
  #10  
Old 23 Feb 2010, 12:56
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Originally Posted by betts02 View Post
How would i go about this ?

cheers in advance

All i want to do is use the mod but i do not have the wigets or whatever they are, i use vbadvanced but would love to show this on my main forums, maybe at the right side in a box, can someone tell me how to do this ? chhers
Here you go : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236674
Its a forumblock, for vbadanced help, you need to ask over on vbadvanced forums, im sure brian can help you there,

read the requirements.
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head

Last edited by Vaupell; 23 Feb 2010 at 14:36.
Reply With Quote
  #11  
Old 23 Feb 2010, 17:53
jimfries's Avatar
jimfries jimfries is offline
 
Join Date: Dec 2009
Excellent job my friend. Full install and customization for our website took only a few minutes. Well done!
Reply With Quote
  #12  
Old 24 Feb 2010, 22:25
zanthor zanthor is offline
 
Join Date: Dec 2009
I've installed this, configured, and added via the CMS system, the block shows up, but no content is showing...

http://www.botbh.com

I also installed the forumblock and it's working just fine... (granted, I need to fix my icon size )

Last edited by zanthor; 24 Feb 2010 at 22:57.
Reply With Quote
  #13  
Old 25 Feb 2010, 00:24
zanthor zanthor is offline
 
Join Date: Dec 2009
It would be nice to be able to control the order of the classes... I put them in order, but it lists them backwords on the forums plugin.
Reply With Quote
  #14  
Old 25 Feb 2010, 04:43
zanthor zanthor is offline
 
Join Date: Dec 2009
I removed and reinstalled, and I get an error on the install that is there just barely long enough...

Warning: mysql_insert_id() [function.mysql-insert-id]: A link to the server could not be established in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(450): eval()'d code on line 3

The cms_widget table has the widget, but the cms_widgetconfig table doesn't have the matching entry.

Last edited by zanthor; 25 Feb 2010 at 05:00.
Reply With Quote
  #15  
Old 25 Feb 2010, 09:19
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Originally Posted by zanthor View Post
I removed and reinstalled, and I get an error on the install that is there just barely long enough...

Warning: mysql_insert_id() [function.mysql-insert-id]: A link to the server could not be established in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(450): eval()'d code on line 3

The cms_widget table has the widget, but the cms_widgetconfig table doesn't have the matching entry.
hmmm

Originally Posted by Vaupell View Post
Uninstall :
1) Simply uninstall the product file,.
2) delete the widget
Did you delete the widget as instructed ? when uninstalling.
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:18.

Layout Options | Width: Wide Color: