Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Dropdown Tab 's in navbar FINAL (0 edits required) IE7 friendly Details »
Dropdown Tab 's in navbar FINAL (0 edits required) IE7 friendly
Mod Version: 1.2, by Vaupell (Coder) Vaupell is offline
Developer Last Online: Jan 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.2 Rating: (21 votes - 4.62 average) Installs: 160
Released: 05 Jan 2010 Last Update: 24 Apr 2010 Downloads: 993
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations  

Etab menu system
beta-released for vb4 5-jan-2010 - Final release 28-martch-2010 - Last update 24-april-2010
Current Version 1.2

UPDATE : This is a complete new rebuild, lost alot of functions from beta
and links are not compateble with old beta. Future upgrade will be
compatable with this version.

Main thing is, this is now old browser friendly. including linux browser friendly.

About :
Meant for all "non-coders" who want a new tab the easy way..
Easy adding a new tab, and easy adding new links to that single tab.

The attached zip with sorting instructions is a html how to guide on how
to move the tabs around and also placing them between existing vb tabs.

Demo : Here
the dropdown tabs there is by this mod.

Features :
  • No copyright notices on page's
  • Nameing each tab
  • Link color control from admincp.
  • Easy acces from AdminCP
  • Unlimited ammount of tabs and links.
  • Usergroup controls (who can see the tabs) - will come back eventually.
  • Target controls, what window to open in (good if iframes/named windows)
  • Sort order, known like the weight system. with click arrows to control weight.
Download :
New full release : Attachment 116240

History :

28-mar-2010 full release 1.1
-completely rebuild, unlimited ammount of tabs, easyer control, admincp functionallity.
24-april-2010 Version 1.2 update
- Added weight system, to control sort order of links and tabs when displayed for user.




Changelog + todo list full version :
- Weight system / Sort order. * In current version

Installation instructions :

- Upload files from zip
- Import product

Upgrade instructions :

Upgradeing from 1.1 to 1.2
1 - Upload the nytabs.php to admincp
2 - reimport the product, allow overwrite


Plans for upgrades + buglist/reports :
- Usergroup control for each tab./- Usergroup view acces on each tab.
- Image support for links. Not sure this will be implemented, will look into it though.

Feedback and suggestions are wery welcome,
remember to mark installed..


Eqvaliser/Vaupell

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	etabadmin.jpg
Views:	2057
Size:	107.0 KB
ID:	109205   Click image for larger version

Name:	etabmenus.gif
Views:	3596
Size:	12.8 KB
ID:	109206   Click image for larger version

Name:	newimg.jpg
Views:	1537
Size:	138.8 KB
ID:	116241  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
View Post Edits v0.01 BETA rjordan vBulletin 3.0 Beta Releases 29 20 Jul 2005 21:43

  #61  
Old 28 Mar 2010, 16:49
steven s's Avatar
steven s steven s is offline
 
Join Date: Aug 2004
Originally Posted by Vaupell View Post
Ur profile says
<------------ 3.7.4 pl1
so no.. this is vb4 only.
I have 2 forums, one being v4.02.
I forgot that the version is in the profile. I might as well remove it since v4 has been changing quite often.
Originally Posted by Vaupell View Post
And it adds those big buttons to the navbar on all pages
where navbar is included. if ur talking about the vb3 style navbar small text only
then no.. this is tabs!
Other mods also add to the navbar but not to the CMS. That is why I asked.
__________________
...steven
www.318ti.org
forum.nccbmwcca.org
Reply With Quote
  #62  
Old 22 Apr 2010, 18:13
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
i must re configure tabs with this update...

thats so stupid
Reply With Quote
  #63  
Old 23 Apr 2010, 19:33
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Originally Posted by cloferba View Post
i must re configure tabs with this update...

thats so stupid

Well it was extremely clear in the beta which was not alternative browser friendly..
And the beta would not be working with a final release..

This is final, which means future updates on this mod, will ofcourse maintain
previous user settings, and installations..
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #64  
Old 23 Apr 2010, 19:55
Halfhidden's Avatar
Halfhidden Halfhidden is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Steff
This is a lifesaver. I had a menu system build in css but upgrading to VB4 saw it goes west!
I love this to bits. Is there any way in the future to combine both mods. Also to add images.
Thanks very much for spending so much time on this for all of our enjoyment.
PS
nominated and voted
Reply With Quote
  #65  
Old 24 Apr 2010, 00:57
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by Vaupell View Post
Well it was extremely clear in the beta which was not alternative browser friendly..
And the beta would not be working with a final release..

This is final, which means future updates on this mod, will ofcourse maintain
previous user settings, and installations..
this sounds very well

ok...next time please maintain previous settings

congratulations for your work!
Reply With Quote
  #66  
Old 24 Apr 2010, 10:01
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Added weight system, and arrow click controls to add or lift weights from links/tabs
see screenshot - http://www.vbulletin.org/forum/attac...1&d=1272102901
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #67  
Old 05 May 2010, 09:31
Halfhidden's Avatar
Halfhidden Halfhidden is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Steff
Hi Vaupell. I think I have found a bug. It happens in IE7 and AOL9. Basically the drop down menu either stretches 100% across the forum home when you go to choose the drop down or/and my adsense advert that is just below the postbits is in front of the drop down. To explain that better. When the drop down menu appears the adsense advert is in front and the drop down menu is broken up because of this. The user cannot select anything from the menu as it then goes to close.
I'll dig out a screen shot or two and add them to this post for you once I have them from my members.
Reply With Quote
  #68  
Old 05 May 2010, 16:04
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Originally Posted by Halfhidden View Post
Hi Vaupell. I think I have found a bug. It happens in IE7 and AOL9. Basically the drop down menu either stretches 100% across the forum home when you go to choose the drop down or/and my adsense advert that is just below the postbits is in front of the drop down. To explain that better. When the drop down menu appears the adsense advert is in front and the drop down menu is broken up because of this. The user cannot select anything from the menu as it then goes to close.
I'll dig out a screen shot or two and add them to this post for you once I have them from my members.
Hmm i understand, the adsense add, is "overlaying" the menu..
ill look into it,,
got an idea that might work by moveing the process order to later than adsense..

I will update if it figure out how to move the menu a layer up.
Thanks for info.
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #69  
Old 05 May 2010, 17:04
Halfhidden's Avatar
Halfhidden Halfhidden is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Steff
Hi Vaupell yes you are right I think.
Firefox, Chrome and IE8 are all fine. The problem is IE7 and AOL.
Here's a screen shot of the AOL problem.

Hope this helps?

Oh nearly forgot... I'm using Vbulletin 4.0.3L1 I should have said.
Attached Images
File Type: jpg menu_1.jpg (103.7 KB, 45 views)
Reply With Quote
  #70  
Old 05 May 2010, 21:45
Halfhidden's Avatar
Halfhidden Halfhidden is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Steff
Here's the screen shot whilst in IE7. You'll notice that the dropdown menu expands 100% across the screen and although the last button visible here is Gallery, I have several more buttons that aren't visible in IE7.
In IE7's case I turned off adsense but it made no different.
Sorry about this.
Attached Images
File Type: jpg IE7.jpg (95.4 KB, 34 views)
Reply With Quote
  #71  
Old 06 May 2010, 18:29
g10net g10net is offline
 
Join Date: Jan 2010
thank you
Reply With Quote
  #72  
Old 07 May 2010, 07:50
wIrEs wIrEs is offline
 
Join Date: Dec 2006
awesome, i was looking for something like this !
thank you!
cheers
Reply With Quote
  #73  
Old 19 Jun 2010, 22:18
wolfiejp wolfiejp is offline
 
Join Date: Oct 2008
Hi, first can i say what a great mod just what i needed, Way way better then the rest.

Now the problem just a little one. Any idea when there will be user group access control for the evi menu system as this is what i really really need.

Thanks

wolf
Reply With Quote
  #74  
Old 20 Jun 2010, 10:10
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
evi menu is the latest version of this hack, correct? (maybe is better to delete the older version or rename the file)

anyway good improvements ... just a request: it's possible to move the 'evi menu' from the home page into the settings page?

Last edited by KURTZ; 20 Jun 2010 at 10:20.
Reply With Quote
  #75  
Old 20 Jun 2010, 18:38
Snakefrancesco Snakefrancesco is offline
 
Join Date: May 2010
Originally Posted by Halfhidden View Post
Here's the screen shot whilst in IE7. You'll notice that the dropdown menu expands 100% across the screen and although the last button visible here is Gallery, I have several more buttons that aren't visible in IE7.
In IE7's case I turned off adsense but it made no different.
Sorry about this.
I have the same problem if I use IE8, I can do to fix it?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:45.

Layout Options | Width: Wide Color: