Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Show Users System Specs Details »
Show Users System Specs
Mod Version: 1.00, by SnowBot (Member) SnowBot is offline
Developer Last Online: Oct 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.0 Rating: (5 votes - 3.80 average) Installs: 193
Released: 06 Oct 2005 Last Update: 07 Oct 2005 Downloads: 676
Not Supported Template Edits  

This is my first template mod released here so i hope you like it. I have been asked many times for this as its a nice funky feature so here you go.

What is it?
Well this mod will enable your members to input their system info via the usercp edit options page and have them display in a nice menu in the postbit. It is run by conditionals so they do not have to have it if they dont want to. Default is set to off.

What does it look like?
See screenshots

Dont forget to click INSTALL

Snowy @ www.synergyforums.com

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	postbit.gif
Views:	2989
Size:	8.1 KB
ID:	35335   Click image for larger version

Name:	postbitmenu.gif
Views:	3728
Size:	13.1 KB
ID:	35336  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 06 Oct 2005, 23:24
Allan's Avatar
Allan Allan is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: allan
no work with me on vB 3.5 Gold

Can be made of the other screen of the parts of "Usercp" and "Profile Field Type" in ACP please ?
__________________
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administrator vBulletin-Ressources.com, French vBulletin Resources.
Reply With Quote
  #17  
Old 07 Oct 2005, 07:53
SnowBot's Avatar
SnowBot SnowBot is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Snowy
Originally Posted by Allan
no work with me on vB 3.5 Gold

Can be made of the other screen of the parts of "Usercp" and "Profile Field Type" in ACP please ?
I am running it on vb3.5 and others have gotten it working fine. Have you filled in BOTH fields ID's in STEP 2?

If you want me to take a look PM me a temp admin login and i will sort it for you.
__________________
A Disability Chat Community
Reply With Quote
  #18  
Old 07 Oct 2005, 09:17
Allan's Avatar
Allan Allan is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: allan
ok, thanks
__________________
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administrator vBulletin-Ressources.com, French vBulletin Resources.
Reply With Quote
  #19  
Old 07 Oct 2005, 09:27
stuc stuc is offline
 
Join Date: Mar 2003
Installed and works a treat - thank you
Reply With Quote
  #20  
Old 07 Oct 2005, 14:10
Sooner95 Sooner95 is offline
 
Join Date: Apr 2003
Yes, I to forgot the 2nd set of fieldX's perhaps you could update the instructions to make it a bit more clear for furture users? Might cut down on the complaints ect..

Otherwise, works great, looks good. Thx!
Reply With Quote
  #21  
Old 07 Oct 2005, 14:12
Allan's Avatar
Allan Allan is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: allan
Originally Posted by stuc
Installed and works a treat - thank you
Stuc, little screen of "UserCP" and "AdminCp" please ???
__________________
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administrator vBulletin-Ressources.com, French vBulletin Resources.
Reply With Quote
  #22  
Old 07 Oct 2005, 14:30
stuc stuc is offline
 
Join Date: Mar 2003
You can see it in action at Champmanx
Reply With Quote
  #23  
Old 07 Oct 2005, 14:36
Allan's Avatar
Allan Allan is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: allan
screen of admincp please ?
__________________
-------------------------------------------------------------------------------------------
Administrator vBulletin-Ressources.com, French vBulletin Resources.
Reply With Quote
  #24  
Old 07 Oct 2005, 14:42
stuc stuc is offline
 
Join Date: Mar 2003
Originally Posted by Allan
screen of admincp please ?
1st one shows the fields added to the user profile manager and the 2nd is the postbit_legacy code.

I have changed the options to make them more specific to my forum
Attached Images
File Type: jpg admin1.JPG (45.3 KB, 94 views)
File Type: jpg admin2.JPG (64.0 KB, 99 views)
Reply With Quote
  #25  
Old 07 Oct 2005, 16:32
Blackbeard Blackbeard is offline
 
Join Date: Mar 2003
Clicked installed, this is great, if i wanted to either replace the link with a image or put an image say above the text link how would i input that to the coding, sorry iam not very good with coding work.

they type of image i mean i have attached below but it would need resizing
Attached Images
File Type: bmp untitled1.bmp (13.4 KB, 75 views)
Reply With Quote
  #26  
Old 07 Oct 2005, 17:27
SnowBot's Avatar
SnowBot SnowBot is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Snowy
Originally Posted by Sooner95
Yes, I to forgot the 2nd set of fieldX's perhaps you could update the instructions to make it a bit more clear for furture users? Might cut down on the complaints ect..

Otherwise, works great, looks good. Thx!
Glad you got it working

OK instructions read
CHANGE fieldX to the field number you wrote down in step 1.

for the first part

And

CHANGE ALL fieldX to the field numbers you wrote down in step 2.

Seems clear to me if read correctly

BUT just to be safe i added

2 instancies of fieldX need to be changed in the above code.

ok?
__________________
A Disability Chat Community

Last edited by SnowBot; 07 Oct 2005 at 17:31.
Reply With Quote
  #27  
Old 08 Oct 2005, 10:23
piXelatedEmpire piXelatedEmpire is offline
 
Join Date: Oct 2005
top notch hack.. I much prefer this as a clickable JS box.. thank you sir!
__________________
:devious:
Reply With Quote
  #28  
Old 20 Oct 2005, 16:30
etaslim etaslim is offline
 
Join Date: Jul 2004
Real name: Edi
great hack and works well with the Aria style too! Thanks SnowBot. Personally, I prefer to put the system spec under slightly different location (see screenshot). Again, thanks a lot!
Attached Images
File Type: gif systemspec.gif (19.8 KB, 107 views)
Reply With Quote
  #29  
Old 20 Oct 2005, 16:47
Mastar's Avatar
Mastar Mastar is offline
 
Join Date: Sep 2005
it doesn't show for me, I set it to yes in my Usercp and still nothing



SOrry Got it working

Last edited by Mastar; 20 Oct 2005 at 18:46.
Reply With Quote
  #30  
Old 21 Oct 2005, 09:17
majorj0nny majorj0nny is offline
 
Join Date: May 2005
Originally Posted by Mastar
it doesn't show for me, I set it to yes in my Usercp and still nothing



SOrry Got it working
what was wrong with yours ?

Mine does not work and I followed the instructions to the letter ... and it makes perfect sense too so I really dont know why it just does not show anywhere..

I get the actual options in my profile - so I can select yes or no and add in my specs - but I just cant see the "my system" anywhere ?? :ermm:
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:01.

Layout Options | Width: Wide Color: