Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Minimum length required for thread title Details »
Minimum length required for thread title
Mod Version: 1.00, by xlguy (Member) xlguy is offline
Developer Last Online: Jun 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.4 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 13
Released: 22 Mar 2006 Last Update: Never Downloads: 20
Not Supported Uses Plugins  

Minimum Length Required for Thread Title

This is my first plugin for 3.5.x so please be gentle

Purpose: Stop users from starting a new thread unless the title has more than X number of characters, which you can specify from the vB settings area.

Instructions: Download the zip file and unpack it. You should find the .xml file there. Go to your vB admin > Plugin System > Manage Products > Add/Import Product and upload it there. That's it. The default plugin requires 30 characters for the thread title but you can change this in the vB settings menu.

If you use this hack please click here to tell vB.org you've installed it and show your support

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 22 Mar 2006, 16:11
xlguy's Avatar
xlguy xlguy is offline
 
Join Date: Feb 2004
[ First post reserved in case needed at a later date ]
__________________
xlguy
Reply With Quote
  #3  
Old 22 Mar 2006, 17:24
xlguy's Avatar
xlguy xlguy is offline
 
Join Date: Feb 2004
I have made a modification to this, so if someone does "Hello............" it will strip off all those ... before it does the count. Basically it reduces the number of .... anywhere in the string to just three. If anyone wants this as well then PM me or reply here and I'll package it up.
__________________
xlguy
Reply With Quote
  #4  
Old 22 Mar 2006, 19:23
COBRAws's Avatar
COBRAws COBRAws is offline
 
Join Date: Oct 2002
Real name: Jack
This is handy, thank you xlguy
Reply With Quote
  #5  
Old 22 Mar 2006, 19:29
EasyTarget EasyTarget is offline
 
Join Date: Nov 2004
Real name: Dave
I was reading the request area and found this.. does this support the max limit in the plugin as well?
__________________
Looking for a photo gallery, files or multimedia center or a links database? Links and Downloads is the hack for you. Its feature-rich, well-coded, well-supported and free.
Reply With Quote
  #6  
Old 22 Mar 2006, 21:19
xlguy's Avatar
xlguy xlguy is offline
 
Join Date: Feb 2004
No, this only deals with the minimum length. To do the maximum length you just need to edit your newthread template and put in a maxlength variable. If you need full instructions then let me know, but it's just a template edit for that.
Reply With Quote
  #7  
Old 23 Mar 2006, 01:28
hiiped's Avatar
hiiped hiiped is offline
 
Join Date: Jan 2006
Originally Posted by xlguy
I have made a modification to this, so if someone does "Hello............" it will strip off all those ... before it does the count. Basically it reduces the number of .... anywhere in the string to just three. If anyone wants this as well then PM me or reply here and I'll package it up.
Please include this instructions
Reply With Quote
  #8  
Old 19 Apr 2006, 15:45
SHalliday's Avatar
SHalliday SHalliday is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott Halliday
I tried installing according to installation instructions. Used product manager to import as product and received the following error:

XML Error: not well-formed (invalid token) at Line 1

Has anyone else received this error or have any idea how I can get it fixed?
Reply With Quote
  #9  
Old 19 Apr 2006, 15:47
xlguy's Avatar
xlguy xlguy is offline
 
Join Date: Feb 2004
Did you unzip the package first?
__________________
xlguy
Reply With Quote
  #10  
Old 19 Apr 2006, 19:59
SHalliday's Avatar
SHalliday SHalliday is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott Halliday
My mistake and a very stupid one at that. Thank you for pointing out the problem and thank you for writing such a useful plugin. I now have it installed and tested so I am clicking INSTALL.
Reply With Quote
  #11  
Old 30 Aug 2006, 01:34
johnstires johnstires is offline
 
Join Date: Mar 2006
This is helpful. Thanks. Is it possible to do a minimum for the actual post as well?
Reply With Quote
  #12  
Old 30 Aug 2006, 12:59
xlguy's Avatar
xlguy xlguy is offline
 
Join Date: Feb 2004
Sure, that's a default feature.

Go to AdminCP > vBulletin Options > Message Posting and Editing Options > Minimum Characters Per Post
__________________
xlguy
Reply With Quote
  #13  
Old 30 Aug 2006, 13:04
johnstires johnstires is offline
 
Join Date: Mar 2006
Yes but I am looking for it on a per forum basis. I just realized that yours is across the entire site too.
Reply With Quote
  #14  
Old 03 Dec 2006, 22:35
SHalliday's Avatar
SHalliday SHalliday is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott Halliday
Anyone know if this will work with vb3.6.4?
Reply With Quote
  #15  
Old 11 Dec 2006, 00:43
xlguy's Avatar
xlguy xlguy is offline
 
Join Date: Feb 2004
Let me know if it doesn't.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:22.

Layout Options | Width: Wide Color: