Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Change the default height of the quick reply, quick edit, and normal editors Details »
Change the default height of the quick reply, quick edit, and normal editors
Mod Version: 1.0.0, by Analogpoint (Member) Analogpoint is offline
Developer Last Online: Dec 2007 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.8 Rating: (6 votes - 4.00 average) Installs: 26
Released: 28 Sep 2007 Last Update: Never Downloads: 179
Not Supported Uses Plugins  

This mod adds an admin control panel settings group to allow you to change the default height of the editors. It will be overridden by users' cookies, if they have manually changed the height of the editor (regular editor only). There is a hard-coded minimum height of 50 px for all editors.

The editors' default heights are currently hard-coded at:
  • Quick reply 100px.
  • Quick edit 200px.
  • Regular editor 250px.
This mod allows you to change that.

Installation: Import the XML product file and visit the settings group.

Due to a bug (reported here) in the default postbit_quickedit template, this mod won't change the default height of the quick edit box. As a work around, you can edit your postbit_quickedit template. Find this: height:200px and change it to this: height:{$editor_height}px

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Comments
  #2  
Old 28 Sep 2007, 20:51
Terminatoronly's Avatar
Terminatoronly Terminatoronly is offline
 
Join Date: Mar 2006
Good Mod
Clicked install

and i want to change the width of the quick reply box how can i do that?
__________________
Report Post Suggestion Please See it And Give Your Idea.
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Sep 2007, 21:29
Analogpoint's Avatar
Analogpoint Analogpoint is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by Terminatoronly View Post
Good Mod
Clicked install

and i want to change the width of the quick reply box how can i do that?
Change the Message Area Width in your style's StyleVars.
__________________
My vBulletin Modifications.
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Sep 2007, 21:33
Terminatoronly's Avatar
Terminatoronly Terminatoronly is offline
 
Join Date: Mar 2006
hello mate,
thanks alot but that didn't change the quick reply message area width it changed the width of new thread message area
__________________
Report Post Suggestion Please See it And Give Your Idea.
Reply With Quote
  #5  
Old 28 Sep 2007, 21:47
Analogpoint's Avatar
Analogpoint Analogpoint is offline
 
Join Date: Feb 2007
It looks like the Form Width setting in the StyleVars does it, although I'm not quite sure how that interacts with the other setting. You might want to play around with it.
__________________
My vBulletin Modifications.
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Sep 2007, 00:39
FreshFroot's Avatar
FreshFroot FreshFroot is offline
 
Join Date: Aug 2005
interesting.. however, could this modify the "width". One of my skins is a fixed skin, however the editor is kinda small.. anyway to adjust the width? I've tried, but maybe I'm editing the wrong area.
Reply With Quote
  #7  
Old 29 Sep 2007, 06:24
Analogpoint's Avatar
Analogpoint Analogpoint is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by FreshFroot View Post
interesting.. however, could this modify the "width". One of my skins is a fixed skin, however the editor is kinda small.. anyway to adjust the width? I've tried, but maybe I'm editing the wrong area.
The width is controlled by the Form Width and Message Area Width settings in your style's StyleVars.
__________________
My vBulletin Modifications.
Reply With Quote
  #8  
Old 29 Sep 2007, 09:31
itsblack itsblack is offline
 
Join Date: Dec 2005
Wonderful.
Clicked installed.

But I got problem with the quick reply size: it uses the size of full Editor Default Height, although I have assigned a smaller size for qr.

Last edited by itsblack; 29 Sep 2007 at 09:52.
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Sep 2007, 13:51
howiulf howiulf is offline
 
Join Date: Jul 2007
Real name: Ulf
Originally Posted by Analogpoint View Post
It looks like the Form Width setting in the StyleVars does it, although I'm not quite sure how that interacts with the other setting. You might want to play around with it.

Probably it's no bad idea to set the width in %. So its also adapting to screen settings.
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Sep 2007, 15:26
Analogpoint's Avatar
Analogpoint Analogpoint is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by itsblack View Post
Wonderful.
Clicked installed.

But I got problem with the quick reply size: it uses the size of full Editor Default Height, although I have assigned a smaller size for qr.
It's working correctly for me. What version of vB are you running it on?

Originally Posted by howiulf View Post
Probably it's no bad idea to set the width in %. So its also adapting to screen settings.
You should be able to plug a percent value in there ie: 90%
__________________
My vBulletin Modifications.
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Sep 2007, 15:44
itsblack itsblack is offline
 
Join Date: Dec 2005
Originally Posted by Analogpoint View Post
It's working correctly for me. What version of vB are you running it on?
vb 3.6.7 PL1, use style "Element" from vbstyles.com.

Last edited by itsblack; 29 Sep 2007 at 15:49.
Reply With Quote
  #12  
Old 29 Sep 2007, 16:04
Analogpoint's Avatar
Analogpoint Analogpoint is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by itsblack View Post
vb 3.6.7 PL1, use style "Element" from vbstyles.com.
Can you post the content of your showthread_quickreply template?
__________________
My vBulletin Modifications.
Reply With Quote
  #13  
Old 29 Sep 2007, 18:55
itsblack itsblack is offline
 
Join Date: Dec 2005
Originally Posted by Analogpoint View Post
Can you post the content of your showthread_quickreply template?
Yes, of course.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #14  
Old 01 Oct 2007, 20:56
Analogpoint's Avatar
Analogpoint Analogpoint is offline
 
Join Date: Feb 2007
Originally Posted by itsblack View Post
Yes, of course.
Hmm, there's a few minor changes to the default template, but it should work. Try running the suspect file versions tool in Maintenance -> Diagnostics, and post the results. I want to know if the showthread.php file is the original vB version or if it's been modified.

Are you planning to upgrade to vB 3.6.8? There might possibly be changes from 3.6.7 to the current version that affect this.
__________________
My vBulletin Modifications.
Reply With Quote
  #15  
Old 01 Oct 2007, 22:50
itsblack itsblack is offline
 
Join Date: Dec 2005
Well, I think I found the problem. This mod has conflict with this one: Smilies in QR and QE
Your mod works fine When I diabled Smilies in QR and QE.

Can you help me to make them work together?

Last edited by itsblack; 01 Oct 2007 at 22:59.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:43.

Layout Options | Width: Wide Color: