Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Marquee Text Details »
Marquee Text
Mod Version: 2.00, by Atakan KOC (Coder) Atakan KOC is offline
Developer Last Online: Jan 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (27 votes - 4.70 average) Installs: 342
Released: 28 Oct 2008 Last Update: Never Downloads: 1714
Not Supported Uses Plugins Template Edits Auto-Template  

Marquee Text

install

Go to your admin cp, then:
Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-atakanmarq1.xml' from your computer then press 'Import'


Marquee Text Setting

Go to your admin cp, then:
vBulletin Options -> Atakan Marquee Text Setting ->

1.0.0 Initial Version.
1.1.0 fix bug + Location Added + Cache Problem Fixed and vBulletin 3.7 relased.
2.0.0 vBulletin 3.8 relased.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	resimxx3.gif
Views:	2080
Size:	82.3 KB
ID:	88620   Click image for larger version

Name:	resimxx4.jpg
Views:	4387
Size:	30.6 KB
ID:	88622  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Marquee Text Atakan KOC vBulletin 3.7 Add-ons 33 11 Aug 2012 21:36
Miscellaneous Hacks Header Marquee Text Atakan KOC vBulletin 3.6 Add-ons 155 21 Jul 2011 22:23
Header Marquee Text Atakan KOC vBulletin 3.5 Add-ons 19 23 Sep 2007 06:56

  #31  
Old 17 Feb 2009, 22:26
gmerin gmerin is offline
 
Join Date: Dec 2008
has anybody mentioned anything about this conflicting with the Live Topics mod under v3.8.1?

(cause it is for me...with it enabled Live Topics stops. disabled Live Topics works. totally repeatable too)
Reply With Quote
  #32  
Old 17 Feb 2009, 23:19
DobieGillis© DobieGillis© is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by gmerin View Post
has anybody mentioned anything about this conflicting with the Live Topics mod under v3.8.1?

(cause it is for me...with it enabled Live Topics stops. disabled Live Topics works. totally repeatable too)
same here. It screws with Live Topic! Just found that out tonight.
Reply With Quote
  #33  
Old 18 Feb 2009, 00:16
Lone Gunman Lone Gunman is offline
 
Join Date: Nov 2008
its working for me in 3.8.1 with live topic. uninstall both and reinstall both but in the opposite order as originally installed
Reply With Quote
  #34  
Old 18 Feb 2009, 05:39
Shana Shana is offline
 
Join Date: Jul 2006
For anyone that wants this to be more fancy, read my blog post at:

http://www.flowsion.net/?p=58
Reply With Quote
  #35  
Old 18 Feb 2009, 05:50
XtremeOffroad XtremeOffroad is offline
 
Join Date: Aug 2005
Might be useful.
Thanks
__________________
I've gone to find myself, If I return before I get back (Keep me here)
Reply With Quote
  #36  
Old 05 Mar 2009, 14:59
AteNa AteNa is offline
 
Join Date: Oct 2008
Thanks , installed ..

AteNa
Reply With Quote
  #37  
Old 11 Mar 2009, 07:19
Prettyeyes4you Prettyeyes4you is offline
 
Join Date: Feb 2009
Real name: Terri
Real Cute, Thanks Installed
Reply With Quote
  #38  
Old 25 Mar 2009, 13:25
elrafei elrafei is offline
 
Join Date: Jan 2005
Thanks , installed ..
Reply With Quote
  #39  
Old 25 Mar 2009, 19:12
Fivestones's Avatar
Fivestones Fivestones is offline
 
Join Date: Jan 2009
This looks great !! I am new to all this and i wont to know if i just do it through my Controls on my vBulletin!! Or do i have to put it in my FTP and add it to database to get it on my site !!! I am a newbie and i am sorry i dont know this stuff Thanks 5Stones

And i am still trying to learn the FTP and to back up the database !!1 So thay is why i am asking i dont wont to get in my database untill i learn it some !!
Reply With Quote
  #40  
Old 26 Mar 2009, 16:55
bkm_mahdi's Avatar
bkm_mahdi bkm_mahdi is offline
 
Join Date: Jan 2008
Thanx
i want a stable passage not an animated one.therefore, what should i do?
Reply With Quote
  #41  
Old 28 Mar 2009, 16:19
bkm_mahdi's Avatar
bkm_mahdi bkm_mahdi is offline
 
Join Date: Jan 2008
buzz
Reply With Quote
  #42  
Old 01 Apr 2009, 14:47
AteNa AteNa is offline
 
Join Date: Oct 2008
Thanks ...
Reply With Quote
  #43  
Old 09 Apr 2009, 04:26
Kobra Khan's Avatar
Kobra Khan Kobra Khan is offline
 
Join Date: Apr 2008
some how i can't get this to work on my site using vb 3.8.3 version
i did import this in plugin and even check the setting
don't know wut is is wrong here ?
Reply With Quote
  #44  
Old 13 Apr 2009, 06:15
longgsm longgsm is offline
 
Join Date: Dec 2007
how do it stop run when overmouse? Help me! Thanks!
__________________
VietNam E-Commerce: www.tocdo.vn
Reply With Quote
  #45  
Old 13 Apr 2009, 07:32
longgsm longgsm is offline
 
Join Date: Dec 2007
Originally Posted by longgsm View Post
how do it stop run when overmouse? Help me! Thanks!
I have done.

Edit Marquee_Text template then insert: onmouseover="stop();" onmouseout="start();"
__________________
VietNam E-Commerce: www.tocdo.vn
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:29.

Layout Options | Width: Wide Color: