Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Forum Translator by Google Details »
Forum Translator by Google
Mod Version: 1.00, by Infopro (Designer) Infopro is offline
Developer Last Online: Jun 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.0 Rating: (32 votes - 4.84 average) Installs: 149
Released: 29 Jan 2011 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits Re-usable Code Translations  

I'm not sure if anyone else has posted this, if so I apologize. I did find some other earlier versions of mods to use Google Translate, but could not find one similar and as simple to use as this.

In the footer template, find the first instance of:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Just below it add this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Remove the 2 lines in red if you don't use Google Analytics. If you do, edit the number to your own.

It's so simple I think this would work on any version of vB.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Display Enhancements UKBL ~ Easy Google Translator UKBusinessLive vBulletin 3.8 Template Modifications 72 28 Dec 2009 14:11
End-User Options AJAX Google Translator Coroner vBulletin 3.7 Add-ons 45 17 Nov 2009 11:34
Forum Display Enhancements UKBL ~ Easy Google Translator UKBusinessLive vBulletin 3.6 Template Modifications 8 13 Aug 2009 17:45
Forum Display Enhancements UKBL ~ Easy Google Translator UKBusinessLive vBulletin 3.7 Template Modifications 6 28 Jan 2009 06:14

Comments
  #2  
Old 29 Jan 2011, 15:44
COL NIL SATIS COL NIL SATIS is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Col
Any screenshot's mate?
Reply With Quote
  #3  
Old 29 Jan 2011, 16:27
Infopro Infopro is offline
 
Join Date: May 2003
Live example, check footer: http://forums.cpanel.net/
Reply With Quote
  #4  
Old 29 Jan 2011, 17:31
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
installed
Nominated
rated..

very nice mod
Reply With Quote
  #5  
Old 29 Jan 2011, 17:49
RK KINGKONG RK KINGKONG is offline
 
Join Date: May 2010
Real name: ROBB
thanks HIPPY for directing me here , lol . to think i was just looking for something like this the other day on a site you have to pay for it. this is an amazing add on . GREAT JOB voted/installed/nominated.. remind me to get you a call girl.
__________________
RIGHTEOUSKINGS GAMING COMMUNITY Running VB 4.1.4
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Jan 2011, 18:46
COL NIL SATIS COL NIL SATIS is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Col
Originally Posted by Infopro View Post
Live example, check footer: http://forums.cpanel.net/
Cheers
Reply With Quote
  #7  
Old 29 Jan 2011, 19:12
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Installed for testing with thanks ...

Amazingly simple and effective ...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #8  
Old 29 Jan 2011, 19:14
COL NIL SATIS COL NIL SATIS is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Col
Does this add any strain to the server load??
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Jan 2011, 19:54
Infopro Infopro is offline
 
Join Date: May 2003
The only thing it might do is slow page load on a slow computer while the tool code is loaded from the google server, not yours.

Make your own depending on your needs.
http://translate.google.com/translate_tools
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Jan 2011, 22:36
zelnik zelnik is offline
 
Join Date: Aug 2008
brilliant thanks!
Reply With Quote
  #11  
Old 30 Jan 2011, 05:53
tafreeh's Avatar
tafreeh tafreeh is offline
 
Join Date: May 2008
Location: Canada
Real name: DON
Thanks allot for this
__________________
Vb Forum
Reply With Quote
  #12  
Old 30 Jan 2011, 14:32
thedvs thedvs is offline
 
Join Date: May 2002
this messes with the thread titles when u go to edit them

seems to add code
Reply With Quote
  #13  
Old 30 Jan 2011, 14:46
Infopro Infopro is offline
 
Join Date: May 2003
In my tests this had no effect on text areas whatsoever while editing.
Reply With Quote
  #14  
Old 30 Jan 2011, 15:18
BadgerDog BadgerDog is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Doug
Originally Posted by thedvs View Post
this messes with the thread titles when u go to edit them

seems to add code
I'm running 4.04pl1 and have not had any problems with this ...

Regards,
Doug
Reply With Quote
  #15  
Old 30 Jan 2011, 16:32
freddie3218 freddie3218 is offline
 
Join Date: Nov 2010
This is great! However, how do you make it so that you only have 2 or 3 languages that it will translate? Is there a way to do it?

IE: English forum

Translated into French and Spanish.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:53.

Layout Options | Width: Wide Color: