Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
GCBOS Widget for vb Suite Gold! Details »
GCBOS Widget for vb Suite Gold!
Mod Version: 1.00, by min0taur (Member) min0taur is offline
Developer Last Online: Jun 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (3 votes - 4.67 average) Installs: 31
Released: 28 Dec 2009 Last Update: Never Downloads: 5
Not Supported Template Edits Re-usable Code Translations  

I made this Widget Because I Want to Add Shout Box at the Main Page Side Bar of My Site.

THIS Instruction Assumes that You Already Installed the GCBOS Shout Box
Instructions:

Admin CP > Styles & Templates > Style Manager > YOUR TEMPLATE > Add New Template




Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then Go to Admin CP > vBulletin CMS > Widgets > Create New Widget






Click Save Add The Widget to Your Layout....

Live Screenshot:


You Can Improve this Tool If you Want

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Chat Modifications [Shout/Chatbox 0.7.06] GCBOS - Generic Chat Box Operating System MyChemicalSelf vBulletin 4.x Add-ons 1030 04 Mar 2014 07:04

Comments
  #2  
Old 28 Dec 2009, 16:44
chriske chriske is offline
 
Join Date: Oct 2008
very nice, will check it out!
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Dec 2009, 17:00
vulture vulture is offline
 
Join Date: Mar 2005
Nice. How did you customise it to get the register link?

Edit: figured it out

Last edited by vulture; 28 Dec 2009 at 19:10.
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Dec 2009, 18:12
abroad abroad is offline
 
Join Date: Mar 2007
How can I change this sentence in the ShoutBox: "You Need to Register to be Able Shout"
Reply With Quote
  #5  
Old 28 Dec 2009, 18:37
desi-boy's Avatar
desi-boy desi-boy is offline
 
Join Date: Nov 2008
Real name: Deepak
Originally Posted by abroad View Post
How can I change this sentence in the ShoutBox: "You Need to Register to be Able Shout"
replace <h3>ShoutBox</h3> in ( first line ) as <h3>you Need to Register to be Able Shout</h3>
__________________
Desi - Boy
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Dec 2009, 18:44
dale09 dale09 is offline
 
Join Date: Nov 2009
tagged for later use, very nice
Reply With Quote
  #7  
Old 28 Dec 2009, 19:14
abroad abroad is offline
 
Join Date: Mar 2007
Originally Posted by desi-boy View Post
replace <h3>ShoutBox</h3> in ( first line ) as <h3>you Need to Register to be Able Shout</h3>
no I mean the sentence itself. "Able" should be "able".
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Dec 2009, 21:43
min0taur min0taur is offline
 
Join Date: Dec 2009
Thumbs up

Originally Posted by abroad View Post
no I mean the sentence itself. "Able" should be "able".
Find

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then Replace it with whatever you want.
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Dec 2009, 04:07
Bouncer222 Bouncer222 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Doesn't show up www.brotherhoodofgamers.com middle right homepage.
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Dec 2009, 08:05
fahl fahl is offline
 
Join Date: Feb 2008
This is great,Any way of using it as Forum Sidebar widget??
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Dec 2009, 12:59
osariase osariase is offline
 
Join Date: Mar 2005
Newbie here! please give me a complete instruction on how to accomplish this. thank you
Reply With Quote
  #12  
Old 29 Dec 2009, 16:13
N75 N75 is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by fahl View Post
This is great,Any way of using it as Forum Sidebar widget??
This would be perfect - I'll mark as installed so I remember to check back - pleeeeease write some code to load this as a forum sidebar block? Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 30 Dec 2009, 11:38
jaffaman jaffaman is offline
 
Join Date: Nov 2004
I have installed on our test site will put on our live site when ready to go live

Up date

I have put it on a live site as a top center widget and it looks good i did have to edit the template again to put the submit button in

I have attached a screen shot to show that is works ok as a top widget.
Attached Images
File Type: jpg shoutbox center.jpg (46.5 KB, 111 views)

Last edited by jaffaman; 02 Jan 2010 at 18:10. Reason: To let people know this works as a top widget as well
Reply With Quote
  #14  
Old 03 Jan 2010, 00:03
min0taur min0taur is offline
 
Join Date: Dec 2009
Originally Posted by N75 View Post
This would be perfect - I'll mark as installed so I remember to check back - pleeeeease write some code to load this as a forum sidebar block? Thanks
Simply add forum block Check this screenshot:
Reply With Quote
  #15  
Old 03 Jan 2010, 11:26
SLY LS1's Avatar
SLY LS1 SLY LS1 is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: Wayne
Originally Posted by min0taur View Post
Simply add forum block Check this screenshot:

But it needs to be JS like the widget.. not html or plain text etc
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:20.

Layout Options | Width: Wide Color: