Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
ChilaxinMS Staff Comments Details »
ChilaxinMS Staff Comments
Mod Version: 1.3.1, by ChilaxinC (Member) ChilaxinC is offline
Developer Last Online: Dec 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (2 votes - 4.50 average) Installs: 19
Released: 28 Mar 2012 Last Update: 29 Oct 2013 Downloads: 111
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files Re-usable Code Translations  

ChilaxinMS Staff Comments v1.3


Allows staff members and predefined users to converse about a thread without normal user's seeing it. Displays above the thread and allows a "Auto Post" function on the posting of a staff comment.

I have personally tested it on vBulletin version 4.0.8, but I can't see it having any problems with any 4.x.x versions, but if there is an error please tell me and I will fix right away!


Features:
-Allows usergroups to see staff notes
-Allows specific users to see staff notes
-Supports BB Code


Version Releases:

1.0.0
- Initial Release (only for Beta testers)

1.0.1
- Fixed some users not being able to see the staff comments due to user ID.
- Fixed the Forum/Thread "updater" to actually show the auto comment as the latest reply.
- Added prefix support.
- Added MySQL injection checking (You never know when your staff will get mad!)

1.2
- Compatible with 4.2 (Sorry for the delay, never got a notification!)

1.3
- Fixed an issue with vBulletin usergroup HTML markup causing SQL errors.
(If your usergroup markup had single quotes ( ' ) it would cause SQL errors
- Added more security measures.

1.3.1
- Fixed an issue with upgrading from previous versions.

Please let me know of any bugs/errors/requests and I will fix right away!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	chilaxinms_admincp.jpg
Views:	296
Size:	63.8 KB
ID:	137371   Click image for larger version

Name:	staffnotes.jpg
Views:	182
Size:	53.6 KB
ID:	146504   Click image for larger version

Name:	staffnotes2.jpg
Views:	151
Size:	44.3 KB
ID:	146505  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Administrative and Maintenance Tools Zoints Private Thread Comments for Staff Zoints vBulletin 3.6 Add-ons 97 22 Jun 2016 05:12
Miscellaneous Hacks Staff Tracker - Tags Posts Made By Staff With "Next Staff Post" Button GeekyDesigns vBulletin 3.8 Add-ons 27 03 Mar 2012 00:26
Zoints Private Thread Comments for Staff Zoints vBulletin 3.5 Add-ons 5 19 Mar 2007 06:02

Comments
  #2  
Old 28 Mar 2012, 12:25
Skyrider Skyrider is offline
 
Join Date: Feb 2006
Anyway that you have somewhat of a demo? The images shows the staff notes, but where is it being displayed?
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Mar 2012, 15:19
Alex@bulletin Alex@bulletin is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Alex
re

Hello there, hm I uploaded and installed the product and i got a table in the AdminCP.
I added the right usergroup IDs and even the ID of my Admin Account but I don't see any options for doing "staff notices" on my board.

Where can I find it?

Maybe you forgot to tell us where to upload the three phps?
I just uploaded it to the main forum's directory.

Pls check out whether we did a mistake or you

P.S: There's even a bug in your readme:
"To set options:
Go to: AdminCP > vBulletin Options > VSa - Advanced Forum Rules"
Reply With Quote
  #4  
Old 29 Mar 2012, 02:36
ChilaxinC ChilaxinC is offline
 
Join Date: Dec 2011
Originally Posted by Alex@bulletin View Post
Hello there, hm I uploaded and installed the product and i got a table in the AdminCP.
I added the right usergroup IDs and even the ID of my Admin Account but I don't see any options for doing "staff notices" on my board.

Where can I find it?

Maybe you forgot to tell us where to upload the three phps?
I just uploaded it to the main forum's directory.

Pls check out whether we did a mistake or you

P.S: There's even a bug in your readme:

Sorry about that in the demo I was trying to use someones tutorial because I knew people would understand, after installing the staff notes to go a thread and above the thread it will say Staff Notes and give you the option to post one.


Edit:
I re-looked at my code and my readme and noticed I forgot this bit:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Sorry about that it was pretty early when I was working on it

Added a photo of the placement also

Last edited by ChilaxinC; 29 Mar 2012 at 02:49.
Reply With Quote
  #5  
Old 29 Mar 2012, 16:12
Alex@bulletin Alex@bulletin is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Alex
re

Hello there, the mod does work yes.
I don't know what you did, but i got to show a biiiiig issue concerning deleted posts:

If your mod is deactivated everything is perfect:




But after activating the modification it looks like this:


As you can see the header of each post has collapsed and this is a very eyecatching problem you should get fixed

Thx

Alex
Attached Images
File Type: jpg notesbug1.jpg (25.2 KB, 867 views)
File Type: jpg notesbug2.jpg (29.4 KB, 865 views)
Reply With Quote
  #6  
Old 29 Mar 2012, 16:54
LLent LLent is offline
 
Join Date: Aug 2010
this was already done by the dragonbyte team called staff only posts

http://www.vbulletin.org/forum/showt...aff+only+posts
Reply With Quote
  #7  
Old 29 Mar 2012, 17:59
Alex@bulletin Alex@bulletin is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Alex
re

Yes, but I would prefer this mod.

1. there's no Branding.
2. the "Hidden Posts" from DB Mod are basically "Not moderated posts". If i wish I could make a new post and then hide it, this would have the same effect.

But some issues have got to be fixed as it seems
Reply With Quote
  #8  
Old 29 Mar 2012, 19:27
ChilaxinC ChilaxinC is offline
 
Join Date: Dec 2011
Originally Posted by Alex@bulletin View Post
Hello there, the mod does work yes.
I don't know what you did, but i got to show a biiiiig issue concerning deleted posts:

If your mod is deactivated everything is perfect:




But after activating the modification it looks like this:


As you can see the header of each post has collapsed and this is a very eyecatching problem you should get fixed

Thx

Alex

I cant quite see what you are talking about but I will take a look again, can you tell me what vBulletin version you are using?

Edit: now I see what you mean, I will look into it thank you for the report. I have looked on my forums and this is not an issue so I need to know what version you are using so I can test it myself.

Last edited by ChilaxinC; 29 Mar 2012 at 19:33.
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Mar 2012, 19:48
Alex@bulletin Alex@bulletin is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Alex
re

what you can see is my test board using 4.1.10. But there a lot of other modifications installed for testing. maybe there are some incompatibilities I don't know, sorry

Give me a minute, I will switch off all other Add-Ons except yours, and take a look, whether the issue still appears.

EDIT: I switched off all modifications concerning SHOWTHREAD. The issue is definitely caused by your mod But I'm sure you will find the error in your code.

Last edited by Alex@bulletin; 29 Mar 2012 at 19:55.
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Mar 2012, 20:17
ChilaxinC ChilaxinC is offline
 
Join Date: Dec 2011
Originally Posted by Alex@bulletin View Post
what you can see is my test board using 4.1.10. But there a lot of other modifications installed for testing. maybe there are some incompatibilities I don't know, sorry

Give me a minute, I will switch off all other Add-Ons except yours, and take a look, whether the issue still appears.

EDIT: I switched off all modifications concerning SHOWTHREAD. The issue is definitely caused by your mod But I'm sure you will find the error in your code.

Ill try and test it but the weird thing is on my forums it doesn't seem to error, I'll do some more testing, very weird haha
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Mar 2012, 20:57
ChilaxinC ChilaxinC is offline
 
Join Date: Dec 2011
Originally Posted by Alex@bulletin View Post
what you can see is my test board using 4.1.10. But there a lot of other modifications installed for testing. maybe there are some incompatibilities I don't know, sorry

Give me a minute, I will switch off all other Add-Ons except yours, and take a look, whether the issue still appears.

EDIT: I switched off all modifications concerning SHOWTHREAD. The issue is definitely caused by your mod But I'm sure you will find the error in your code.

I tested it on vBulletin v4.1.10 and I get no errors at all, it may be your style for your forums, I will upload a picture of it installed on 4.1.10 but like I said I found no errors at all. What style are you using?

Also are you using vBulletin suite? one of my friends said he tried it on suite and it crashed his CMS so thats another issue I will have to look into. Edit: I installed vBulletin with suite and no errors!

Must be some kind of incompatability, but please post your style and I will look into that, but as far as everything else this plugin works with no problems for me on any version I use.
Attached Images
File Type: jpg staffnotes_vB4.1.10.jpg (54.9 KB, 21 views)

Last edited by ChilaxinC; 29 Mar 2012 at 21:34.
Reply With Quote
  #12  
Old 30 Mar 2012, 03:07
baileyjojoms baileyjojoms is offline
 
Join Date: Mar 2011
I also use CMS. It crashed it as well. Following error:

Fatal error: Cannot redeclare vssop_getload() (previously declared in /home/mydomain/public_html/includes/class_bootstrap.php(117) : eval()'d code:33) in /home/mydomain/public_html/includes/class_bootstrap.php(117) : eval()'d code on line 33
Reply With Quote
  #13  
Old 30 Mar 2012, 03:24
ChilaxinC ChilaxinC is offline
 
Join Date: Dec 2011
Originally Posted by baileyjojoms View Post
I also use CMS. It crashed it as well. Following error:

Fatal error: Cannot redeclare vssop_getload() (previously declared in /home/mydomain/public_html/includes/class_bootstrap.php(117) : eval()'d code:33) in /home/mydomain/public_html/includes/class_bootstrap.php(117) : eval()'d code on line 33
can you tell me what version and what plugins you use?

i used it on the newest versions and it worked fine so far
Reply With Quote
  #14  
Old 30 Mar 2012, 03:29
baileyjojoms baileyjojoms is offline
 
Join Date: Mar 2011
4.1.11

I disabled all other plugin's and still had issues. Use glowhost spam, miserable user, and AE Login Detector.
Reply With Quote
  #15  
Old 30 Mar 2012, 07:18
leclownos leclownos is offline
 
Join Date: Sep 2009
Thanks for the mod!!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:13.

Layout Options | Width: Wide Color: