Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #196  
Old 19 Apr 2011, 22:30
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
Thank you. It would be good if someone makes new mod for managing BBcode. Hopefully someone would...
Reply With Quote
  #197  
Old 19 Apr 2011, 23:18
Lpspider Lpspider is offline
 
Join Date: Oct 2005
Real name: Daniel
Is there a condition for all pages/content with a certain section of the cms?
__________________
creative writing forums and writing workshops
Reply With Quote
  #198  
Old 30 Apr 2011, 12:27
StarBuG's Avatar
StarBuG StarBuG is offline
 
Join Date: Dec 2001
Some more conditions you can add to your list:

Show only if vBulletin notices are not shown

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

For use in template navbar: Show only in Forum ID X

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


But I have one question.
Is there a condition to show something only in the second post of each thread and page?
Something like "isfirstshown" just for the second post?
Reply With Quote
  #199  
Old 03 May 2011, 17:30
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
There's no condition specifically for 2nd posts but if you set your forum to a set number of posts per page you could make a condition like:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

...and so on... Assuming 10 posts per page- Yeah at some point the condition won't work anymore but how many threads really go X number of pages anyway. I assume you want it to show an ad so if it works in 95% of thread pages it should be good enough.

Otherwise I'd imagine a plugin could be written to keep count and be true only for 2nd posts.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #200  
Old 26 May 2011, 14:16
Hasanudin's Avatar
Hasanudin Hasanudin is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Young Hero
how is conditional syntax for the thread that has been closed?

example:

<vb:if condition="closed thread???"> show message cause thread that has been closed </vb:if>
__________________
Salam Hangat Selalu

Last edited by Hasanudin; 26 May 2011 at 14:30.
Reply With Quote
  #201  
Old 26 May 2011, 16:44
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
In the showthread template there is this code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

So
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

is the condition but if it's TRUE the thread is OPEN, if it's FALSE the thread is closed... at least that is what it looks like to me.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #202  
Old 26 May 2011, 20:05
TundraSoul TundraSoul is offline
 
Join Date: Mar 2002
This conditional is being placed in a forum block, but doesn't work correctly. I only wish to display the code to members who are logged in. Not guests.

Here's what I have:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

What's the correct way of writing this?

Thanks!
Reply With Quote
  #203  
Old 26 May 2011, 20:14
Hasanudin's Avatar
Hasanudin Hasanudin is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Young Hero
@BirdOPrey5
thx, but its not work to me..
* my code at postbit_legacy


@tundrasoul
may be this..?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Salam Hangat Selalu

Last edited by Hasanudin; 26 May 2011 at 21:49.
Reply With Quote
  #204  
Old 26 May 2011, 20:27
TundraSoul TundraSoul is offline
 
Join Date: Mar 2002
Originally Posted by Hasanudin View Post


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
No, that didn't work either. The code still display to everyone.
Reply With Quote
  #205  
Old 26 May 2011, 20:36
Hasanudin's Avatar
Hasanudin Hasanudin is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Young Hero
or this.. ?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

usergroup 1 = guest
__________________
Salam Hangat Selalu
Reply With Quote
  #206  
Old 26 May 2011, 20:47
TundraSoul TundraSoul is offline
 
Join Date: Mar 2002
Originally Posted by Hasanudin View Post
or this.. ?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

usergroup 1 = guest
It makes no sense, it should be but it doesn't. vB 4.13.

The code still displays to everyone including guests.
Reply With Quote
  #207  
Old 26 May 2011, 22:04
Hasanudin's Avatar
Hasanudin Hasanudin is offline
 
Join Date: Jun 2003
Real name: Young Hero
@tundra
this is worked for me :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Salam Hangat Selalu
Reply With Quote
  #208  
Old 26 May 2011, 22:22
TundraSoul TundraSoul is offline
 
Join Date: Mar 2002
Originally Posted by Hasanudin View Post
@tundra
this is worked for me :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Did you try it in the forum block code?

It doesn't work there for me, using vB 4.13.
Reply With Quote
  #209  
Old 27 May 2011, 16:40
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Originally Posted by Hasanudin View Post
@BirdOPrey5
thx, but its not work to me..
* my code at postbit_legacy


@tundrasoul
may be this..?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Both you guys are probably having the same issue, the variable isn't used in your template by default so you must register it there. There's another article here on how to register variables for use in templates: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228078

For example the closedthread check is only done in showthread, not postbit, so you have to pre-register it for postbit.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #210  
Old 08 Jun 2011, 14:38
baghdad4ever baghdad4ever is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: husam
hi

how to display Google ads to the guest and in home page only?
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:34.

Layout Options | Width: Wide Color: