Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #391  
Old 29 May 2014, 18:27
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by M.C. View Post
this is vb3 forum but...
Here is the vB3 conditional thread - http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=215032
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #392  
Old 01 Jun 2014, 13:00
M.C.'s Avatar
M.C. M.C. is offline
 
Join Date: Jan 2002
u didn't get my question... what condition for vb4 to make some stuff showed only when post created by some usergroups members?

In postbit template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

What should I put instead of POST_MADE_BY_IDs=6,7 ???
__________________
WBR`s
M.C.
Reply With Quote
  #393  
Old 01 Jun 2014, 18:13
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
if used in the postbit templates, then:

<vb:if condition="is_member_of($post,6,7)">
stuff
</vb:if>
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #394  
Old 29 Jun 2014, 10:56
Dan321 Dan321 is offline
 
Join Date: Oct 2008
Need a vBulletin 5 version on page manager
Reply With Quote
  #395  
Old 30 Jun 2014, 22:12
RisingGlow RisingGlow is offline
 
Join Date: Feb 2012
Where would I find the ''THIS_SCRIPT'' names for files? Is there any easy way? I'm trying to find some mod additions.
Reply With Quote
  #396  
Old 01 Jul 2014, 01:21
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is offline
 
Join Date: Nov 2009
You should look in php files of vB installation.

For example, take a look in index.php, you'll find there (in the beginning) this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #397  
Old 02 Jul 2014, 00:42
RisingGlow RisingGlow is offline
 
Join Date: Feb 2012
Originally Posted by Alan_SP View Post
You should look in php files of vB installation.

For example, take a look in index.php, you'll find there (in the beginning) this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Would there be some sort of debug option to show it? Some mods have intricate designing that it's not as simple as looking in the given php file.
Reply With Quote
  #398  
Old 02 Jul 2014, 02:54
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
If it isn't in the file, then you can't use that condition; you would need to use another condition. Your best bet is to ask in the modification thread if there is a condition you may use.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #399  
Old 19 Jul 2014, 22:36
Rich's Avatar
Rich Rich is offline
 
Join Date: Mar 2004
Real name: Rich
This thread is from 2010 and no one has updated the original post to reflect that $forum['forumid'] should actually read $foruminfo['forumid']. The list is technically inaccurate for noobs since the first variable doesn't work. It's been 4 years; could someone update it please? I sent a user over to fetch the conditional and he was telling me it wouldn't work. guess what, he was right!
__________________
Rich

Swapped 2 sites to Xenforo since vBulletin left me hanging for so long with the vB4 - PHP5 compatibility issues. Running PHP 5.5 with Xenforo with NO issues.
Reply With Quote
  #400  
Old 21 Dec 2014, 22:56
tommyxv tommyxv is offline
 
Join Date: Feb 2005
This conditional doesn't work anymore. Suggestions to fix it?

Show is every forum but one: Remember to change x
Code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Reply With Quote
  #401  
Old 21 Dec 2014, 23:08
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Try $GLOBALS['forumid'] instead of $forum[forumid].
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #402  
Old 21 Dec 2014, 23:13
tommyxv tommyxv is offline
 
Join Date: Feb 2005
You da man ozzy! Worked perfectly! Thanks!
__________________
Reply With Quote
  #403  
Old 21 Dec 2014, 23:15
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: Chris
Excellent, glad to hear.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #404  
Old 20 Feb 2015, 16:39
HM666's Avatar
HM666 HM666 is offline
 
Join Date: Jan 2014
Real name: Len Kaiser
I have a conditionals question. I need to use two else statements within one area like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Obviously its wrong, but how do I only have a particular title in only one forum and another different title in just one other forum and then have the standard vb headers for all the rest using conditionals? Or am I'm doomed to have to figure out a plugin for this little feat? Any help would be great, thanks.
Reply With Quote
  #405  
Old 20 Feb 2015, 19:38
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I think this should work:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

For future reference, here's the manual page: http://www.vbulletin.com/docs/html/m...e_conditionals
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:03.

Layout Options | Width: Wide Color: