Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Marquee Text Details »
Marquee Text
Mod Version: 2.00, by Atakan KOC (Coder) Atakan KOC is offline
Developer Last Online: Jan 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (27 votes - 4.70 average) Installs: 342
Released: 28 Oct 2008 Last Update: Never Downloads: 1715
Not Supported Uses Plugins Template Edits Auto-Template  

Marquee Text

install

Go to your admin cp, then:
Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-atakanmarq1.xml' from your computer then press 'Import'


Marquee Text Setting

Go to your admin cp, then:
vBulletin Options -> Atakan Marquee Text Setting ->

1.0.0 Initial Version.
1.1.0 fix bug + Location Added + Cache Problem Fixed and vBulletin 3.7 relased.
2.0.0 vBulletin 3.8 relased.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	resimxx3.gif
Views:	2080
Size:	82.3 KB
ID:	88620   Click image for larger version

Name:	resimxx4.jpg
Views:	4387
Size:	30.6 KB
ID:	88622  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Marquee Text Atakan KOC vBulletin 3.7 Add-ons 33 11 Aug 2012 22:36
Miscellaneous Hacks Header Marquee Text Atakan KOC vBulletin 3.6 Add-ons 155 21 Jul 2011 23:23
Header Marquee Text Atakan KOC vBulletin 3.5 Add-ons 19 23 Sep 2007 07:56

  #16  
Old 12 Jan 2009, 08:47
snoopy5 snoopy5 is offline
 
Join Date: May 2007
There is a bug in version 1 and version 2.

As soon as the Marquee Text is enabled, the lightbox function of vb does not work anymore with the current Safari browser (version 3.21 for XP version and also with current apple version).

If you click on the image, the lightbox appears for 1/10th of a second and disappears immediately.

It seems to have this problem because of the movement of the Marquee Text

Tested with vb 3.73pl1 and vb 3.8

Anybody else had this problem and could solve it?
Reply With Quote
  #17  
Old 13 Jan 2009, 01:21
momo2 momo2 is offline
 
Join Date: Feb 2007
Thanks for updATE
Reply With Quote
  #18  
Old 15 Jan 2009, 14:04
Black Tiger's Avatar
Black Tiger Black Tiger is offline
 
Join Date: Apr 2004
I have a 3.5 or 3.6 version from you installad which also works fine on 3.8.

But I will upgrade and then mark the old one as uninstalled and this one as installed.
__________________
Greetings, Black Tiger
Reply With Quote
  #19  
Old 18 Jan 2009, 16:38
dmknights dmknights is offline
 
Join Date: Jul 2007
Real name: Darren
*Installed*
Nice mod
Reply With Quote
  #20  
Old 19 Jan 2009, 06:27
cooltechie cooltechie is offline
 
Join Date: Apr 2004
feature request: option to exclude certain groups via ID

-only guest see this message so it's not always on
-just for members so guests don't see it
Reply With Quote
  #21  
Old 21 Jan 2009, 09:21
tahanan tahanan is offline
 
Join Date: Sep 2007
Was the command line $marquee disabled in 3.8?

Because after the upgrade, the marquee does not show anymore in that page.
Reply With Quote
  #22  
Old 21 Jan 2009, 23:37
TheArve's Avatar
TheArve TheArve is offline
 
Join Date: Dec 2008
Thanks for this,, really appreciate ur time taken,

CHeers

thearve
Reply With Quote
  #23  
Old 27 Jan 2009, 00:32
RedDevil's Avatar
RedDevil RedDevil is offline
 
Join Date: Mar 2008
Real name: Steve
very nice - installed
Reply With Quote
  #24  
Old 31 Jan 2009, 01:49
Lone Gunman Lone Gunman is offline
 
Join Date: Nov 2008
thanks

installed
Reply With Quote
  #25  
Old 31 Jan 2009, 02:00
Phaedrus Phaedrus is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by tahanan View Post
Was the command line $marquee disabled in 3.8?

Because after the upgrade, the marquee does not show anymore in that page.
Did you put it back into the template?
Reply With Quote
  #26  
Old 07 Feb 2009, 16:08
Merjawy's Avatar
Merjawy Merjawy is offline
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA
thanks.. installed
Reply With Quote
  #27  
Old 08 Feb 2009, 19:13
DobieGillis© DobieGillis© is offline
 
Join Date: Feb 2009
any ideas how to insert spaces between concurrent messages? I'm using alt+255 for invisible characters now.
Reply With Quote
  #28  
Old 08 Feb 2009, 23:32
Lone Gunman Lone Gunman is offline
 
Join Date: Nov 2008
space bar several times maybe?
Reply With Quote
  #29  
Old 09 Feb 2009, 16:41
DobieGillis© DobieGillis© is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Lone Gunman View Post
space bar several times maybe?
I used alt+255 about 6 times and it adds invisible characters.
Reply With Quote
  #30  
Old 10 Feb 2009, 01:20
Lone Gunman Lone Gunman is offline
 
Join Date: Nov 2008
any plans on adding more color or custom color choices to this?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:48.

Layout Options | Width: Wide Color: