Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28 Sep 2016, 00:32
bazookajoe's Avatar
bazookajoe bazookajoe is offline
 
Join Date: Dec 2008
Any Idea Whats Causing This?

Here is a link to a thread that works fine on page one and two but after posts went to the third page it goes blank except for the background. Any ideas?
Thanks!

http://www.triketalk.com/forum/threa...ay-Marge/page2


FIXED! (see last post in this thread)

Last edited by bazookajoe; 28 Sep 2016 at 18:26.
Reply With Quote
  #2  
Old 28 Sep 2016, 00:33
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
Have you tried with all your mods disabled?
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Sep 2016, 00:48
bazookajoe's Avatar
bazookajoe bazookajoe is offline
 
Join Date: Dec 2008
Most of them are yours.... but no I haven't. This has only happened a couple of times ever, last time being 3 months ago.
Reply With Quote
  #4  
Old 28 Sep 2016, 00:53
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
I would try disabling them, as well as trying on a default style, and see if the issue persists.
__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #5  
Old 28 Sep 2016, 00:56
bazookajoe's Avatar
bazookajoe bazookajoe is offline
 
Join Date: Dec 2008
will do that now ozzy...I got so many though,,,AGGGGGRRRR!
Reply With Quote
  #6  
Old 28 Sep 2016, 00:56
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Looks like you got it straightened out! What was the problem?

Hey Ozzy! Nice to see you again!
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #7  
Old 28 Sep 2016, 00:58
ozzy47's Avatar
ozzy47 ozzy47 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Chris
Originally Posted by RichieBoy67 View Post
Hey Ozzy! Nice to see you again!
Hey.

--------------- Added 28 Sep 2016 at 01:00 ---------------

Originally Posted by bazookajoe View Post
will do that now ozzy...I got so many though,,,AGGGGGRRRR!
Disable them all at once:


Open your /includes/config.php and add...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



Directly below...


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
You can get access to my 180 mods for vB 3.6 - 4.x at The Admin Zone as well as the professional support you are used to. New vBulletin Spider Definitions, vBulletin Spiders List Hits 1000 Spiders! ​ OzzModz down. Site has had a data breach, checking how the intrusion happened. Change your PW if you use the same one on my site and others.
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Sep 2016, 01:47
bazookajoe's Avatar
bazookajoe bazookajoe is offline
 
Join Date: Dec 2008
Originally Posted by RichieBoy67 View Post
Looks like you got it straightened out! What was the problem?

Hey Ozzy! Nice to see you again!

Did page three display for you? Still missing for me, tried two browsers.
Reply With Quote
  #9  
Old 28 Sep 2016, 01:54
RichieBoy67's Avatar
RichieBoy67 RichieBoy67 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Real name: Richie
Not working for me. I misread your post and thought you said after the 3rd post.

Did you do as Ozzy suggested and turn your plug ins off?
__________________

Let us take care of your forum, seo, seo reports, maintenance, what ever you need.

Reply With Quote
  #10  
Old 28 Sep 2016, 03:04
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It's something in your CSS as when I remove some of it using firebug, then all is just fine (and if you look at the page source, all of the page is there).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #11  
Old 28 Sep 2016, 11:17
Kane@airrifle's Avatar
Kane@airrifle Kane@airrifle is offline
 
Join Date: Jun 2011
Real name: Kane
cke_pastebin is being called. Looks like a member, possibly Ozarkryder, pasted content from Word or something that got mangled. Unapprove thread, go to ACP and look at the Thread / Post moderation queue to find the broken paste.
Reply With Quote
  #12  
Old 28 Sep 2016, 17:30
bazookajoe's Avatar
bazookajoe bazookajoe is offline
 
Join Date: Dec 2008
Originally Posted by Kane@airrifle View Post
cke_pastebin is being called. Looks like a member, possibly Ozarkryder, pasted content from Word or something that got mangled. Unapprove thread, go to ACP and look at the Thread / Post moderation queue to find the broken paste.

Thanks Kane! It didnt appear in the post or thread moderation que in Admin CP, but it was due to a faulty attachment in the first post on page 3. I couldnt view the post itself but in inspecting the page you were right that it was the first and only post on page 3 that squirreled the thread and it was posted by Ozarkryder. Since I couldnt view or edit the post, the fix was to go the Ozarkryders stats and under his list of latest posts, the post showed up. I was able to select that post and move it to our admin/mod forum as a new thread where it was for whatever reason, readable. I edited the post to remove the attachment and moved it back to page three of the origional thread and all is well!

Last edited by bazookajoe; 28 Sep 2016 at 17:35.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:27.

Layout Options | Width: Wide Color: