Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Change Threads Prefix Inline Details »
Change Threads Prefix Inline
Mod Version: 2.0.1, by Milad (Coder) Milad is offline
Developer Last Online: Feb 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (23 votes - 4.61 average) Installs: 285
Released: 10 Mar 2008 Last Update: 13 Mar 2008 Downloads: 921
Not Supported Uses Plugins Auto-Template Translations  


Introduction & Description:
It is difficult to change threads' prefixes, thread by thread, the editing process of each thread to change the prefix is inappropriate and it takes a long time.
This product allows you to set a prefix to multiple threads inline, using the moderation drop-down menu in forum display page (see the screen shoot). you will save your time and effort.

Features:
  • One-click mass thread prefix changing (You can select a prefix in the drop down menu and apply the change instantly to many threads).
  • Remove prefix: works only if prefixes are not required in the current forum.
  • All changes are logged in the Moderator Log.

How to use?
It works exactly like closing, opening, sticking or unsticking multiple threads inline.

See the screenshot
Attachment 77054

Limitation:
You can't change threads' prefix across forums. any selected threads from forums different from the current one, will be ignored.
This is because of vBulletin currently aren't able to check against the validity of a prefix for a given forum.

Installation & Upgrade: 3.7.0 beta 5 at least is required.
One step! Import the product file product-threadprefix_changeinline.xml and you're done.
Choose yes to overwrite for upgrading.

Change log:
  • 1.0.0 released on April, 16 2007
  • 1.1.0 released on September, 13 2007
    • Added the default prefixes and fixed some bugs.
  • 2.0.0 released on March, 10 2008
    • this version is compatible with 3.7.x series.
    • the thread prefix mod is no longer required.
  • 2.0.1 released on March, 13 2008

Click install to receive support & updates.

You like it? nominate it.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	shoot_change_prefix_inline.jpg
Views:	2887
Size:	29.1 KB
ID:	77054  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Display Enhancements Change Thread Icon Inline Milad vBulletin 3.6 Add-ons 11 24 Jul 2014 17:05
Mini Mods Change Threads Prefix Inline Milad vBulletin 3.6 Add-ons 57 25 May 2008 12:45

  #31  
Old 04 Apr 2008, 16:59
pcoskat pcoskat is offline
 
Join Date: Apr 2002
Thumbs up

Originally Posted by Forum Lover View Post
It just need to be built in with vb as default..
Tell me about it.

*installs*
Reply With Quote
  #32  
Old 11 Apr 2008, 15:23
AlexanderT's Avatar
AlexanderT AlexanderT is offline
 
Join Date: Mar 2003
Great work, man!
Reply With Quote
  #33  
Old 16 Apr 2008, 00:46
rob30UK rob30UK is offline
 
Join Date: Oct 2005
Nice hack!

I think a good addition to this would also be an ajax way of editing the prefix. Just like you can double click near a thread title to change the thread title, I would like to double click the thread prefix on forumdisplay and change it via a dropdown (ajax)

Just my $.02
Reply With Quote
  #34  
Old 22 Apr 2008, 13:23
Mrajp Mrajp is offline
 
Join Date: Mar 2005
Changing prefixes in a search result

I would like to change prefixes inline of a search result. The dropdown allows me to do it when I am looking at an entire forum. However there are no options when I try to do it with a search result.
Reply With Quote
  #35  
Old 22 Apr 2008, 14:49
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
There is no plan to add it to the search page.
Reply With Quote
  #36  
Old 01 May 2008, 05:22
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
nice thanks!
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #37  
Old 01 May 2008, 19:45
rapidphim rapidphim is offline
 
Join Date: Feb 2007
Where is the "Remove Prefix" feature?

Last edited by rapidphim; 01 May 2008 at 19:54.
Reply With Quote
  #38  
Old 01 May 2008, 19:54
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
Yep i have it and tested it yesterday and today
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #39  
Old 01 May 2008, 20:51
rapidphim rapidphim is offline
 
Join Date: Feb 2007
You tested the hack? I did too but unable to find where to remove the prefix.
Reply With Quote
  #40  
Old 01 May 2008, 21:50
MissKalunji's Avatar
MissKalunji MissKalunji is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Mj Bain
Originally Posted by rapidphim View Post
You tested the hack? I did too but unable to find where to remove the prefix.
select the thread from forum display then scroll down to the moderation option

you will be able to remove add and change thread prefix
__________________
____________
BossLady
Reply With Quote
  #41  
Old 01 May 2008, 22:33
naisho naisho is offline
 
Join Date: Feb 2008
Thumbs up

I changed 400 prefixes one by one today. very long work! and I discovered this mod tonight.
Very handy and quick.
It should be included in vBulletin script.
Thank you.
Nominated.
Reply With Quote
  #42  
Old 02 May 2008, 01:11
Vtec44 Vtec44 is offline
 
Join Date: Jan 2005
I installed the hack on my RC4, but for some reason the options do not show up in the drop down box for me. Yes, the hack is installed (I double checked to make sure).
Reply With Quote
  #43  
Old 02 May 2008, 01:23
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
Originally Posted by Vtec44 View Post
I installed the hack on my RC4, but for some reason the options do not show up in the drop down box for me. Yes, the hack is installed (I double checked to make sure).
Make sure you updated your SHOWTHREAD template.
Reply With Quote
  #44  
Old 02 May 2008, 01:24
Milad's Avatar
Milad Milad is offline
 
Join Date: May 2005
Real name: Milad
Originally Posted by rapidphim View Post
You tested the hack? I did too but unable to find where to remove the prefix.
This option won't show if you make the prefix required for the given forum!
Reply With Quote
  #45  
Old 02 May 2008, 04:05
rapidphim rapidphim is offline
 
Join Date: Feb 2007
Thanks Milad, This makes sense now.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:02.

Layout Options | Width: Wide Color: