Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Future Web 2.0 Details »
Future Web 2.0
Mod Version: 1.00, by Sofia (Designer) Sofia is offline
Developer Last Online: Aug 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (13 votes - 4.77 average) Installs: 452
Released: 03 Jun 2009 Last Update: 03 Jun 2009 Downloads: 1179
Not Supported Re-usable Code Translations  

Future Web 2.0



Blue, Black and White








Forumhome




Nav Buttons with Rollover and PM Box



Forumdisplay




Statusicon




Showthread






How to add a button in the navbar?

1. Create your button with the PSD (in the zip).
You must create 2 images : normal and over : titleimage_normal.gif and titleimage_over.gif

2. In your template "header",
Find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add below:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace "your_link" and "titleimage" in this code.

If you want to add button "blog", read this: http://www.vbulletin.org/forum/showt...highlight=blog and my previous code.


vBadvanced:
Copy and paste future folder to http://www.yoursite.com/images/future/


Please click INSTALL if you like this style.

Enjoy !

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	profile.jpg
Views:	911
Size:	66.2 KB
ID:	100042   Click image for larger version

Name:	forumdisplay.png
Views:	665
Size:	48.9 KB
ID:	100043   Click image for larger version

Name:	forumhome.png
Views:	852
Size:	79.2 KB
ID:	100044   Click image for larger version

Name:	global.png
Views:	2519
Size:	107.3 KB
ID:	100045  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #16  
Old 05 Jun 2009, 03:12
dvbusuario's Avatar
dvbusuario dvbusuario is offline
 
Join Date: Oct 2007
Originally Posted by Sofia View Post
Strange... Can you post here your template "forumhome" please?
Try to disable your shoutbox. And tell me
Sent by private message, Thank you!

I've disabled the shoutbox and anyway not show the effect.
__________________

Webmaster: http://www.ElDestrampe.net
Reply With Quote
  #17  
Old 05 Jun 2009, 07:51
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
Originally Posted by dvbusuario View Post
Sent by private message, Thank you!

I've disabled the shoutbox and anyway not show the effect.
I don't know why that doesn't work. Your forumhome template is ok and all work on my forum. So the problem isn't due to my style. Try to disable the Plugin/Hook System (in vboptions).
Reply With Quote
  #18  
Old 13 Jun 2009, 20:34
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Question

What would cause this on the (not logged in) registration page?

Tried uploading the images again to no effect. It appears to be a coding issue with the center section (tcat?).
Attached Images
File Type: jpg tcatleft.jpg (8.8 KB, 6 views)
File Type: jpg tcatright.jpg (4.7 KB, 5 views)
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #19  
Old 13 Jun 2009, 20:47
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
Originally Posted by Bubble #5 View Post
What would cause this on the (not logged in) registration page?

Tried uploading the images again to no effect. It appears to be a coding issue with the center section (tcat?).
Strange. I haven't this problem. Where is it? On forumhome page? The welcome box?
Post here your forumhome template.
What's your browser? Firefox, IE, Opera?
Do you have modified any templates?
Reply With Quote
  #20  
Old 14 Jun 2009, 00:41
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Bunny!

Originally Posted by Sofia View Post
Where is it? On forumhome page? The welcome box?
You can see it here and here.

Forumhome looks OK once you register, but the other page still doesn't.

What's your browser? Firefox, IE, Opera?
We've tested it on Firefox and Safari 4. As far as I can tell it's browser independent.

Do you have modified any templates?
This is a brand spanking new forum. As far as I know there are no template mods made. I actually installed it twice with the same effect. All I'm doing now is just making new buttons, and that shouldn't be related because I haven't uploaded them yet. I'm fairly convinced that it has something to do with the center section, but the tcat_center.png image is the correct size (23x32) so I'm guessing it's code related.

Post here your forumhome template.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #21  
Old 14 Jun 2009, 00:54
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
I see your code and you use tags <h4> !!!

Last edited by Sofia; 14 Jun 2009 at 01:13.
Reply With Quote
  #22  
Old 14 Jun 2009, 01:19
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Bunny!

Reimported new xml. Same problem. I just turned on the style chooser so you can switch back and forth from original (Future) to the new one I just uploaded (future 2).


Where is <h4>?
__________________
If we don't help each other when we can, then we're not making this world a better place.
Reply With Quote
  #23  
Old 14 Jun 2009, 01:46
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Question

I looked at the source and found this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The only problem is we didn't add that, and when I search for <h4> in the templates it comes up with nothing. I also looked at the phrase welcome_to_the_x but h4 is not there either

Also found another h4 here:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

We didn't add that one either.

Where or how could it be picking these <h4> up?

Last edited by Bubble #5; 14 Jun 2009 at 02:15.
Reply With Quote
  #24  
Old 14 Jun 2009, 14:11
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
hummm... Probably a mod. Try to disable nthe hook system in your vb options.
Reply With Quote
  #25  
Old 14 Jun 2009, 18:23
Bubble #5 Bubble #5 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Question

It was another skin that was causing it. The vbseo skin. I deleted the skin and all is back to normal. THANK YOU for helping me locate it

I just have 2 other small questions and I should be good to go. On the main forumhome and in thread view there is a post icon pictured. The same icon gets pictured at the top of the thread when you make a new thread. None of mine are showing up. I already know that it's an address problem. When I right click on the icon and look at the address it says /images/icons/icon1.gif. It should say /images/future/icons/icon1.gif. The icons ARE showing up in the ACP in the Post Icon Manager. I see no other place to set the address for these icons. Where else can I fix the address for the icons?

Also what is ca_morpheus?

Under Additional CSS Definitions, it says an image is in


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

...but there is no ca_morpheus folder...?
Reply With Quote
  #26  
Old 14 Jun 2009, 18:30
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
Originally Posted by Bubble #5 View Post
It was another skin that was causing it. The vbseo skin. I deleted the skin and all is back to normal. THANK YOU for helping me locate it

I just have 2 other small questions and I should be good to go. On the main forumhome and in thread view there is a post icon pictured. The same icon gets pictured at the top of the thread when you make a new thread. None of mine are showing up. I already know that it's an address problem. When I right click on the icon and look at the address it says /images/icons/icon1.gif. It should say /images/future/icons/icon1.gif. The icons ARE showing up in the ACP in the Post Icon Manager. I see no other place to set the address for these icons. Where else can I fix the address for the icons?

Also what is ca_morpheus?

Under Additional CSS Definitions, it says an image is in


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

...but there is no ca_morpheus folder...?

CA-morpheus is an other style. This is a mistake, I'll fix this tomorrow.
For your other problem, I'll try to resolve it tonight.
Reply With Quote
  #27  
Old 14 Jun 2009, 22:43
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
For the quote problem, delete in your additionnal css:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Edit your template bbcode_quote and replace all your code by:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

For your other problem (icons), it's because I don't use any post icons for this style. Post icons used are in the original folder. You must upload the original icons folder (vB) to "images/icons"
Reply With Quote
  #28  
Old 14 Jun 2009, 22:45
leonidas31 leonidas31 is offline
 
Join Date: Jan 2009
thank you sofia , simple et moderne bravo
Reply With Quote
  #29  
Old 15 Jun 2009, 00:09
ToUFiK_881 ToUFiK_881 is offline
 
Join Date: Apr 2009
Sofia can you help me
i have probleme in this style look at the pictur
Reply With Quote
  #30  
Old 15 Jun 2009, 00:25
Sofia Sofia is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Sofia
Originally Posted by ToUFiK_881 View Post
Sofia can you help me
i have probleme in this style look at the pictur
AdminCP >> Styles & Templates >> Style Manager >> Future Web 2.0 - Main CSS (Go).

At the bottom of this page, find: Forum Jump Menu
Delete 'Transparent' for Font Color of Depth 1 Items
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:32.

Layout Options | Width: Wide Color: