Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Dynamic Bookmark Links 1.0.0 Details »
Dynamic Bookmark Links 1.0.0
Mod Version: 1.00, by reismarktq2 (Member) reismarktq2 is offline
Developer Last Online: Jun 2012 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.3 Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 14
Released: 21 Feb 2006 Last Update: 21 Feb 2006 Downloads: 19
Not Supported Uses Plugins Template Edits Additional Files  

Dynamic Bookmark Links

This hack will dynamically create a link on each page of your forums that will allow your users to bookmark the page they are currently on. The Javascript function that calls the browser's bookmark tool works with Internet Explorer and with any browser in the Mozilla family (Firefox, Netscape, and the Mozilla suite). I have not tested this hack with Opera or any other alternative browser, or with any version of vBulletin other than the most current (3.5.3 at the time of this writing). I can't imagine it not working with any version of the 3.5 series, however.

Installation

This hack requires:
  • 1 product import
  • 1 file upload
  • 3 template edits
Product Import

Import 'product-dynamic_bookmarks.xml' using vBulletin's Product Management tool. (Expand the Plugin System submenu, select 'Manage Products', then select 'Add/Import Product' at the bottom and use the 'Import Product' dialog.
  • The product XML adds one plug-in at the 'navbits' location to facilitate the creation of the URL and page title for the bookmark, and adds one global phrase.
File Upload

Upload bookmark.gif to your images/misc folder.

Template Edits
  1. In template 'headinclude', find:


    Block Disabled:      (Update License Status)  
    Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

    Add after:


    Block Disabled:      (Update License Status)  
    Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

  2. In template 'navbar', find:


    Block Disabled:      (Update License Status)  
    Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

    Replace with:


    Block Disabled:      (Update License Status)  
    Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

  3. In template 'navbar_link', find:


    Block Disabled:      (Update License Status)  
    Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

    Replace with:


    Block Disabled:      (Update License Status)  
    Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

DONE!

I will not be guaranteeing support for this hack, but I will try my best to handle all problems that may arise for you whenever I am online. This hack may only be distributed on vBulletin.org and may not be ported, translated, or otherwise modified and then made available publicily without my consent.

Please don't forget to click after installing this product!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Dynamic Amazon Links felxi vBulletin 3.6 Add-ons 136 02 Oct 2014 17:11

Comments
  #2  
Old 21 Feb 2006, 17:07
reismarktq2 reismarktq2 is offline
 
Join Date: Feb 2003
A simple screenshot that tells the whole story:
Attached Images
File Type: jpg dbl_screen.jpg (12.3 KB, 434 views)

Last edited by reismarktq2; 22 Feb 2006 at 16:34.
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Feb 2006, 17:19
D|ver's Avatar
D|ver D|ver is offline
 
Join Date: Feb 2003
nice idea, thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 21 Feb 2006, 18:01
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi

Installed image is showing in firefox but when i click the image nothing happens
Actually i have just tried it in IE and again nothing happens when the image is clicked!
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #5  
Old 21 Feb 2006, 18:04
The Chief's Avatar
The Chief The Chief is offline
 
Join Date: Aug 2005
good idea, thanks!!
__________________
Think Hype Networks | MeandIsis
Reply With Quote
  #6  
Old 21 Feb 2006, 18:05
reismarktq2 reismarktq2 is offline
 
Join Date: Feb 2003
Originally Posted by bashy
Installed image is showing in firefox but when i click the image nothing happens
Actually i have just tried it in IE and again nothing happens when the image is clicked!
Did you install the product XML? It's necessary for all the links to work except for forumhome.
Reply With Quote
  #7  
Old 21 Feb 2006, 18:30
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi

Yip of course
Just dowble checked all edits and reimported the xml with overwrite ticked and still not working as it should be!!
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #8  
Old 21 Feb 2006, 19:34
reismarktq2 reismarktq2 is offline
 
Join Date: Feb 2003
It looks like the Javascript is clashing with something you've already got on your boards. This is the error I'm getting when I try it on your boards on IE:

Line: 1
Char: 43
Error: Expected ')'
Code: 0
URL: http://www.bashys-place.com/forums/f...splay.php?f=71
The only thing I can think of is in headinclude, to replace this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

(The only difference between the two lines is the semi-colon at the end. I noticed this before posting the hack, but this was how the DynamicDrive function was originally written, and it didn't cause any problems on my boards that way.)

Hack updated to include this change.

Last edited by reismarktq2; 21 Feb 2006 at 19:55.
Reply With Quote
  #9  
Old 21 Feb 2006, 19:40
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi m8 thanks for trying but this didnt work either!!
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #10  
Old 21 Feb 2006, 19:52
reismarktq2 reismarktq2 is offline
 
Join Date: Feb 2003
Originally Posted by bashy
Hi m8 thanks for trying but this didnt work either!!
Found another error on your site which seems to be completely unrelated to my code. Maybe this is what is causing your conflict?

Line: 994
Char: 258
Error: Object doesn't support this action
Code: 0
URL: http://www.bashys-place.com/forums/...isplay.php?f=71
Needless to say, it doesn't appear as though my code is what's causing the problem. Sorry
Reply With Quote
  #11  
Old 21 Feb 2006, 19:58
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Yeah i did notice that but i aint got a clue on how to fix
not only that there does not appear to be any problems so i left it..
Yeah its nowt to do with yours!!

Any ideas on how to fix it
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #12  
Old 21 Feb 2006, 20:16
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
Originally Posted by bashy
Yeah i did notice that but i aint got a clue on how to fix
not only that there does not appear to be any problems so i left it..
Yeah its nowt to do with yours!!
Any ideas on how to fix it
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/addbook.htm

Remember, if your site's title contains apostrophes, they need to be backslashed when entered:
You will need to add slashes to the title before including it in the javascript, I'm not sure if theres a built in function in vb.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

can be used in php

Last edited by -=Sniper=-; 21 Feb 2006 at 20:19.
Reply With Quote
  #13  
Old 21 Feb 2006, 20:23
reismarktq2 reismarktq2 is offline
 
Join Date: Feb 2003
Originally Posted by -=Sniper=-
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/addbook.htm



You will need to add slashes to the title before including it in the javascript, I'm not sure if theres a built in function in vb.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

can be used in php
The plug-in in the product XML already performs this task, so unfortunately, it isn't the cause of Bashy's problem. There is a special function in vB called addslashes_js for this specific purpose.
Reply With Quote
  #14  
Old 21 Feb 2006, 20:43
bashy bashy is offline
 
Join Date: Nov 2005
Hi guys...

You have both gone well above head
would 1 of you like to have admin access and take a gander?
__________________
Bashy

Bashys Place ~ Bashys Hosting
Reply With Quote
  #15  
Old 21 Feb 2006, 22:57
FleaBag's Avatar
FleaBag FleaBag is offline
 
Join Date: Dec 2001
Nice hack!
__________________
AndroidETC.com :: Android, and other stuff.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:52.

Layout Options | Width: Wide Color: