Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 20 Feb 2007, 06:44
TriAxis TriAxis is offline
 
Join Date: Dec 2006
v3 Arcade works fine, but can't get ibPro running.

Hello.

Here is my problem.

I have been running V3 arcade without any problem and have decided to check out ibPro. I would like to use the converter, but I can't even get the basic arcade running.

I followed the instructions of a fresh install with no errors during the import under Manage Products. And no issues editing the templates. I have the Arcade listed successfully in the AdminCp.

But when I click on "Arcade Main Settings" in the Admin CP I get this error:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in \arcade\functions\dbclass.php on line 42

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in \arcade\functions\dbclass.php on line 45
ERROR: Cannot find database vbulletin
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in \arcade\functions\dbclass.php on line 184

The mySQL error that is returned is:

mySQL query error: SELECT * FROM games_settings
mySQL error:
mySQL error code:
Date: Tuesday 20th of February 2007


I am running this on my own server so I have full administrator control. I have checked file level permissions and while just trying to get this to work I have given "All Users" modify permission on the Arcade folder and all sub folders.

I have edited the dbclass.php file and manually added my database info on lines 5 through 9 with the correct database name, user id, password, and host name.

I have also verified that he user defined on line 6 has full access to the database in mySQL 5.0.

I have searched and read through these forums looking for similar errors but nothing I have tried so far has fixed anything.

So if anyone has any ideas of what else I might try I would sure appreciate it.
Comments
  #2  
Old 20 Feb 2007, 12:58
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
did you import the product-xml file ? It creates the DB-tables
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
  #3  
Old 20 Feb 2007, 23:27
TriAxis TriAxis is offline
 
Join Date: Dec 2006
Yes I did import the product-ibproarcade.xml file and did not get any errors. I have even done it a second time. The instructions I have been following are the ones listed in Installation - vBulletin 3.5.x and 3.6.x - english.html.

I have looked at the database and it shows multiple games_"something" tables listed but I still get the same errors.

I have assigned the user I defined in the dbclass.php every schema privileges available for that database.

Last edited by TriAxis; 20 Feb 2007 at 23:31.
  #4  
Old 21 Feb 2007, 09:45
MrZeropage's Avatar
MrZeropage MrZeropage is offline
 
Join Date: Nov 2003
Real name: Marcel
Hmmm, if you want let me take a look, just provide FTP + full AdminCP access via PM and I will check this...
__________________
Get the most installed modification for your vBulletin (more than 8400 installations and 148.000 downloads!):
ibProArcade 2.7.6+ download here | Click here to enter the ibProArcade-Support-Section
Don't miss the new Google Analytics Integration (GDPR/DSGVO) for vB4.x
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:36.

Layout Options | Width: Wide Color: