Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[WIDGET] Slider Details »
[WIDGET] Slider
Mod Version: 1.00, by cory_booth (Coder) cory_booth is offline
Developer Last Online: Jun 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.1 Rating: (16 votes - 4.50 average) Installs: 157
Released: 23 Jan 2010 Last Update: Never Downloads: 2595
Not Supported Additional Files Re-usable Code Is in Beta Stage  

Widget Slider - Frontpage Slide Show.

Demo: http://demo.webdeveloperplus.com/fea...ontent-slider/

This is based on the demo above. OK this is my first mod and I know the coding really sucks! But I thought I would get this out and see if anyone want to improve on it.
This is one of those frontpage slide shows that pulls your attachment and data from specified forums.

I hope this works for you.

Install:

Edit slider.php and at line 100:

$forumid - set the forum to pull slides
$limit - set the number of posts
$chars - set the total number of characters
$words - set total number of words

Upload Files.

Create PHP Widget and inser the following code:

ob_start();
echo '<div>';
echo '<center>';
require_once './clientscript/slider/slider.php';
echo '</center>';
echo '</div>';
$output=ob_get_contents();
ob_end_clean();

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods Innovative Signature Showcase TheLastSuperman vBulletin 4.x Add-ons 82 07 Oct 2015 08:18

  #196  
Old 09 Oct 2010, 16:15
ilvikingo ilvikingo is offline
 
Join Date: Aug 2010
thank you so much Mr SInister how can I thank you?
Reply With Quote
  #197  
Old 11 Oct 2010, 03:59
jrap jrap is offline
 
Join Date: Jan 2005
Do we have to make the images a specific size, or should it properly be resizing them ?
__________________
Called.in - Automated User Phone Verification for vB. Check if out if you run a Buy/Sell/Trade forum!
Reply With Quote
  #198  
Old 12 Oct 2010, 18:18
bongmatinhoc bongmatinhoc is offline
 
Join Date: Feb 2008
thank you got it working but how do i get my images to appear the way they do in the demo they just coming up on below each other and not flicking through
http://trentungcayso.net/forum
Attached Files
File Type: php slider.php (6.6 KB, 26 views)

Last edited by bongmatinhoc; 12 Oct 2010 at 18:33.
Reply With Quote
  #199  
Old 12 Oct 2010, 20:27
DS MrSinister's Avatar
DS MrSinister DS MrSinister is offline
 
Join Date: Dec 2002
try removing /forum in your file. then reupload the file see if that works.
Reply With Quote
  #200  
Old 13 Oct 2010, 19:01
shri046 shri046 is offline
 
Join Date: Oct 2010
Originally Posted by bandare View Post
Mr Sinister, is there an easy way to add CMS articles to the slider?
First off thanks to the author for this great mod! I installed this on our site with a little tweak to make it work with CMS articles. You can see an example here - http://sportsgamingcentral.com/forum/content.php

Upload the attached file to your clientscripts/slider folder. Just add the section ids to the file before uploading it. Then use this for the widget code. Hope this helps.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


There is one suggestion I would like to make here. Instead of putting the init variables directly in the slider.php you can set them at the time of setting up the widget. This way you could use different widgets to act as sliders for different forums. I plan to make changes to the CMS article file for a similar use on our forums.
Attached Files
File Type: php recent_section_articles.php (5.1 KB, 91 views)
Reply With Quote
  #201  
Old 14 Oct 2010, 06:55
Clinotus Clinotus is offline
 
Join Date: Oct 2007
Great mod and great modifications and assistance by DS MrSinister!

One question though, I've got this working with VBACMS, however the images are all HUGE. Anyone else using a similar setup run into the same? Should I only use posts that have adequately sized images?
Reply With Quote
  #202  
Old 14 Oct 2010, 13:33
bongmatinhoc bongmatinhoc is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by DS MrSinister View Post
try removing /forum in your file. then reupload the file see if that works.
I don't understand.
Reply With Quote
  #203  
Old 14 Oct 2010, 14:37
DS MrSinister's Avatar
DS MrSinister DS MrSinister is offline
 
Join Date: Dec 2002
Originally Posted by bongmatinhoc View Post
I don't understand.
See if this one works for you.. i also attach a screen shot of the what the widget looks like.

use this widget code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Template Name: vbcms_widget_slider_page
Cache refresh time (minutes): 5 <-- This default setting.

Add new template Called - vbcms_widget_slider_page
template code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached Images
File Type: png widget.png (30.8 KB, 96 views)
Attached Files
File Type: php slider.php (6.6 KB, 23 views)

Last edited by DS MrSinister; 15 Oct 2010 at 01:58.
Reply With Quote
  #204  
Old 17 Oct 2010, 02:17
bongmatinhoc bongmatinhoc is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by DS MrSinister View Post
See if this one works for you.. i also attach a screen shot of the what the widget looks like.

use this widget code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Template Name: vbcms_widget_slider_page
Cache refresh time (minutes): 5 <-- This default setting.

Add new template Called - vbcms_widget_slider_page
template code

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Thanks very much, but no work as same as demo
Link http://trentungcayso.net/forum
images att
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (88.5 KB, 30 views)
File Type: jpg 2.jpg (41.4 KB, 24 views)
Reply With Quote
  #205  
Old 17 Oct 2010, 02:24
DS MrSinister's Avatar
DS MrSinister DS MrSinister is offline
 
Join Date: Dec 2002
Looks like the error is gone right?

EDIT

try this!

Login to your admincp --> under --> Vbulletin CMS click on clear CMS cache then click go back then click on verify and repair node table

Last edited by DS MrSinister; 17 Oct 2010 at 02:49.
Reply With Quote
  #206  
Old 17 Oct 2010, 04:15
bongmatinhoc bongmatinhoc is offline
 
Join Date: Feb 2008
Trying to have but not as demo
Reply With Quote
  #207  
Old 21 Oct 2010, 07:33
bornoffire bornoffire is offline
 
Join Date: Apr 2007
I got text to work but no pictures show up. Any suggestions?
Reply With Quote
  #208  
Old 21 Oct 2010, 18:58
ravencr ravencr is offline
 
Join Date: Feb 2007
Here's an example of how we modified it for our site: http://www.electricvehiclesforum.com

Chris
__________________
www.utvrally.com
Reply With Quote
  #209  
Old 21 Oct 2010, 22:56
DS MrSinister's Avatar
DS MrSinister DS MrSinister is offline
 
Join Date: Dec 2002
Originally Posted by bornoffire View Post
I got text to work but no pictures show up. Any suggestions?
for register members or Unregistered or both?
Reply With Quote
  #210  
Old 23 Oct 2010, 21:25
Martyn1983 Martyn1983 is offline
 
Join Date: Nov 2008
Hi, having problems getting this to work - see www.fiat-scotland.com

Really not sure whats causing the breaks. Any help would be awesome!
__________________
www.fiat-scotland.com - Scotlands dedicated Fiat club
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:38.

Layout Options | Width: Wide Color: