Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #16  
Old 25 Oct 2006, 17:32
Endurer's Avatar
Endurer Endurer is offline
 
Join Date: Sep 2006
I too am having the same problem.
  #17  
Old 19 Nov 2006, 10:49
gregfindley gregfindley is offline
 
Join Date: Nov 2006
Same problem on ours
  #18  
Old 19 Nov 2006, 17:42
Cpx's Avatar
Cpx Cpx is offline
 
Join Date: Oct 2006
Installed it today, same issue as well Is there a way to disable the cheating gateway ?
__________________
V-Dragonball RPG
Capix
  #19  
Old 22 Nov 2006, 10:42
thepeace thepeace is offline
 
Join Date: Nov 2006
i have same problem
  #20  
Old 23 Nov 2006, 20:44
Mark.B Mark.B is offline
 
Join Date: Feb 2004
Yes I have this a lot now too since upgrading to 2.5.7.

Any chance of a facility to disable cheat protection? Frankly it causes so many complaints and so much hassle, I'd prefer to simply deal with cheats manually.
__________________
MARK.B (Member of the vB Support Team)
  #21  
Old 02 Dec 2006, 00:01
projectego's Avatar
projectego projectego is offline
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Real name: Steve
*Bump*

I'm suffering the same problem. Just installed 2.5.7, upgraded to 2.5.8 because it was released about 10 minutes after I originally installed it. If anyone knows of a fix I could really use it right about now.
__________________
  #22  
Old 04 Dec 2006, 14:23
torvue torvue is offline
 
Join Date: Nov 2005
Same problem, games wont upload any scores since upgrade to 2.5.7 ( and also in 2.5.8), is it possible to disable the cheating gateway. If you turn the game cheating gateway to off in admin, you just get a blank screen at game end, so either way it does not work.


vB 3.5.4
Arcade 2.5.8
  #23  
Old 07 Dec 2006, 02:28
nul7 nul7 is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Frank
vB 3.6.4
Arcade 2.5.8

Sounds like I'm getting the same problems. If I set it to save only the top score no matter what it says that the score will not be saved.... but if it's your high score it DOES save it.... sometimes. If you didn't beat the high score the first time you played, it will not save any score after that, even if you beat your high score later.

If I enable to save ALL scores, I get tons of MySQL errors. They are all similar to the following:

Database error in vBulletin :

mysqli_real_connect() [<a href='function.mysqli-real-connect'>function.mysqli-real-connect</a>]: (42000/1203): User crookedh has already more than 'max_user_connections' active connections path/to/forum/includes/class_core.php on line 1040

MySQL Error :
Error Number :
Date : Wednesday, December 6th 2006 @ 10:11:24 PM
Script : http://forum.crookedh.com/index.php?...de&do=newscore
Referrer : http://forum.crookedh.com/arcade/ani...main=forum.cro
IP Address : ###.###.###.###
Username :
Classname : vB_Database_MySQLi

Other than that everything seems to work just fine in the arcade.
  #24  
Old 09 Dec 2006, 05:47
KSMatic KSMatic is offline
 
Join Date: Nov 2006
i downloaded some games off ibp, i installed them but they do not keep score, when you click on Submit score, it just stays at the same screen.
  #25  
Old 11 Dec 2006, 04:23
ranj ranj is offline
 
Join Date: Nov 2006
yah games are like pacman when someone pass score 10000, game don't save scores...........
  #26  
Old 11 Dec 2006, 08:39
Ski-Whiz's Avatar
Ski-Whiz Ski-Whiz is offline
 
Join Date: May 2003
I just dumped V3 for IBPArcade, and now, I'm sitting here with an arcade that doesn't submit scores as well.

I uninstalled V3, to see if that was causing my problem. It wasn't.

I'm running 3.5.7, and 2.5.8+.

My site just sits there after I hit submit.

Mr. Zeropage, <please> help us!
  #27  
Old 15 Dec 2006, 20:17
MathewC MathewC is offline
 
Join Date: Nov 2006
Im having same problem.
  #28  
Old 17 Dec 2006, 16:51
rinkrat's Avatar
rinkrat rinkrat is offline
 
Join Date: Jan 2002
My problem is that some games submit the score and some don't. When I install a new game I test it and 2/3 of the time it won't save so I have to delete it. Games like Fairy Fishing and other new ones are not working and just sit on the game instead of going to the top score page and inserting the score.
__________________
Los Angeles Kings Fan Page
  #29  
Old 17 Dec 2006, 23:38
Wabuf Wabuf is offline
 
Join Date: Feb 2006
I too have had the same problem... although, I do have a quick fix for some games, not all will work... I told all of my members to delete the "newscore" part of their browser and type in "submitscore" in its place... It will submit the score, but no comment will be saved with it. It will load the arcade main page. It's because some games are formatted to use submitscore, and others newscore.

I can't gurantee that it will work on all games, though.
__________________
General Arts Forum | Host Mist
  #30  
Old 14 Jan 2007, 07:01
SEYTAN_NL SEYTAN_NL is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by Wabuf View Post
I too have had the same problem... although, I do have a quick fix for some games, not all will work... I told all of my members to delete the "newscore" part of their browser and type in "submitscore" in its place... It will submit the score, but no comment will be saved with it. It will load the arcade main page. It's because some games are formatted to use submitscore, and others newscore.

I can't gurantee that it will work on all games, though.
Is not working, maby someone else has an idea ?
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:23.

Layout Options | Width: Wide Color: