Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Feb 2009, 19:39
PHILIPS-08 PHILIPS-08 is offline
 
Join Date: May 2008
Unhappy error viewing profile Albums



excuse me for my english

Please any one know How this happend please help ...
Reply With Quote
  #2  
Old 25 Feb 2009, 20:04
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
That is a modification, so you should be asking this question in the modification thread. However, I can tell you that your paths are incorrect for the images and so you will have to figure out if the path is incorrect in your admin cp or in the all_albums.php page.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 25 Feb 2009, 20:12
PHILIPS-08 PHILIPS-08 is offline
 
Join Date: May 2008
Thank u lynne for the respond..

where is the path located at admin cp ?? I don't no where is all_albums.php can u please tell me .
Reply With Quote
  #4  
Old 25 Feb 2009, 20:27
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
all_albums.php is from a modification you installed. Check your list of Installed Modifications under the User CP drop-down.

You may check the path in your admin cp with debug mode on in vboptions > version info and other untouchables. Look at Album Thumbnail URL and make sure it looks something like "/forums/images/albumthumbs" - it is the path relative to your main forum
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 26 Feb 2009, 08:28
PHILIPS-08 PHILIPS-08 is offline
 
Join Date: May 2008
where is the debug mode loacted at .. I search at vboptions but i coudn't find it

The reason is when ever i upload pic to profile album It's not working .. It not showing the image .....

Last edited by PHILIPS-08; 26 Feb 2009 at 08:36.
Reply With Quote
  #6  
Old 26 Feb 2009, 10:06
mmoore5553 mmoore5553 is offline
 
Join Date: Aug 2008
phil


find me today and i will fix it for you .... just find me on msn.
Reply With Quote
  #7  
Old 26 Feb 2009, 14:39
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by PHILIPS-08 View Post
where is the debug mode loacted at .. I search at vboptions but i coudn't find it

The reason is when ever i upload pic to profile album It's not working .. It not showing the image .....
In config.php, you would add:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That will show debug mode to everyone. If you know your IP, you can probably do this to just show it to yourself:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #8  
Old 26 Feb 2009, 20:02
PHILIPS-08 PHILIPS-08 is offline
 
Join Date: May 2008
Thank u lynne for the respond and your help mmoore5553 Fixed my problem He come to my admin cp panel and spend more than 2 hours check every single file the he find out the wroung one the he fixed it . thank u matthew . He is perfect help for to everyone.. Good job mmoore5553 thank u again
Reply With Quote
  #9  
Old 26 Feb 2009, 20:04
mmoore5553 mmoore5553 is offline
 
Join Date: Aug 2008
no problem ...

this was actually a bigger issue ...any kind of albums was not working correctly at all in any profile . i went ahead and check all files and ran diagnostic and picture.php was error out .... permission issue on that file. change and working now .

Last edited by mmoore5553; 27 Feb 2009 at 11:49.
Reply With Quote
  #10  
Old 01 Mar 2009, 12:01
dirtycrow dirtycrow is offline
 
Join Date: Apr 2004
i seem to be having the same issue.
Reply With Quote
  #11  
Old 02 Mar 2009, 12:19
mmoore5553 mmoore5553 is offline
 
Join Date: Aug 2008
dirty cow is it all albums ..if so run a diagnostic and lthen run suspect file versions and see if you get any errors. If you get one on picture.php then you need to change the permission on the file.
Reply With Quote
  #12  
Old 02 Mar 2009, 13:44
dirtycrow dirtycrow is offline
 
Join Date: Apr 2004
Originally Posted by mmoore5553 View Post
dirty cow is it all albums ..if so run a diagnostic and lthen run suspect file versions and see if you get any errors. If you get one on picture.php then you need to change the permission on the file.
ran and no errors. it is on all the albums.

--------------- Added 02 Mar 2009 at 13:52 ---------------

oops, it does say "file does not contain expected contents.

--------------- Added 02 Mar 2009 at 13:57 ---------------

ok, and oddly nuff thumbnails for any new images uploaded do not work but ones prior to the upgrade to 3.8.0 do.

Last edited by dirtycrow; 02 Mar 2009 at 13:57. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #13  
Old 05 Mar 2009, 19:05
mmoore5553 mmoore5553 is offline
 
Join Date: Aug 2008
i would check the permissions on the same file as mentioned above ..it probably has 000 permissions
also i have not seen you on IM to help.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:38.

Layout Options | Width: Wide Color: