Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Adsense after first post Details »
Adsense after first post
Mod Version: 1.00, by artonex (Member) artonex is offline
Developer Last Online: Jan 2007 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.0 RC3 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 236
Released: 14 Sep 2005 Last Update: Never Downloads: 29
Not Supported Template Edits  

Hey guys i think many of you will find this very usefull

With the template edit you can display adsense or banner after every 1st post. i have chosen to use my amazon affilite code.

Add this to the bottom of your postbit template.

Demo


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #181  
Old 05 Jun 2006, 15:43
Aceman's Avatar
Aceman Aceman is offline
 
Join Date: Mar 2002
This is my code:

However, firefox users are reporting white pages, and in IE 7 after I post with quick reply I'm seeing a small table header with "Sponsored Links" in it.. but nothing (the ads) under it. The ads should only show up after the first post.. not after you post with quick reply. If you post via the "Post Reply" button it seems to work fine.

This is Vbulletin 3.5.4:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Anyone know how to fix this?
Aceman
__________________
www.scifi-meshes.com (Vb4.0)
www.military-meshes.com (Vb3.8)
Reply With Quote
  #182  
Old 14 Jun 2006, 16:14
DannyITR DannyITR is offline
 
Join Date: Jan 2002
Didn't read the whole thread yet but I'm having an issue with the code in the first post. It prevents people from being redirected after making a post in the quick reply box. They get redirected to a white screen. They must thne copy and repaste the thread address in the bar to get back to the forum page. Has this happened to anyone else?
__________________
www.montrealracing.com
Reply With Quote
  #183  
Old 17 Jun 2006, 20:21
kpr's Avatar
kpr kpr is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Kevin
Its great that these work with everything adbrite etc

cheers
Reply With Quote
  #184  
Old 20 Jun 2006, 07:42
SupremeWeapon SupremeWeapon is offline
 
Join Date: Jan 2005

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

can;t seem to get that to show up.

Edit.

mmmmk I ASSUMED the code for having only certain users see it was ment for users who COULD see it. but its for thoser you DONT want to see it. works perfectly now.
__________________
If there is an issue with your hack, I won't suger coat anything I will tell you how it is. If you can't live with critism you shouldn't be a coder.:banana:
If more then one person has th esame issue and you fail to fix or discuss it the critism gets worse.:banana:

Last edited by SupremeWeapon; 20 Jun 2006 at 07:52.
Reply With Quote
  #185  
Old 20 Jun 2006, 12:58
MaK10 MaK10 is offline
 
Join Date: Apr 2006
so google emailed me claiming im in violation of their policy, but only in one section of the forum, which is a "not work safe" section. So I need to exclude a certain forum id from posting adsense, any ideas? Just a conditional at the top of the code right? any help would be appreciated, thanks



*EDIT*

nevermind, found the answer.

Last edited by MaK10; 20 Jun 2006 at 13:01.
Reply With Quote
  #186  
Old 24 Jun 2006, 13:23
Truckerwife Truckerwife is offline
 
Join Date: Jun 2006
ok, we have this installed and now post 3 and on are wider than the first 2. anythoughts?
Reply With Quote
  #187  
Old 28 Jun 2006, 22:52
theChronic theChronic is offline
 
Join Date: May 2006
I can't get this working, even using an unaltered version of what the hack says. Does anyone have the code for the latest working version of this?
Reply With Quote
  #188  
Old 02 Jul 2006, 11:29
SHalliday's Avatar
SHalliday SHalliday is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott Halliday
I now have this working on VB3.54 without any problems. Have tested in IE and Firefox with QuickReply Box on. It displays the Google adsense ad after the last post when there are two or more posts in the thread. It does not display when there is only one post in the thread. Here is the code that I used:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thank you very much for the great hack and to all of you who participated in this thread. "Clicked Install"

.

Last edited by SHalliday; 02 Jul 2006 at 11:36.
Reply With Quote
  #189  
Old 02 Jul 2006, 11:56
Zowners Zowners is offline
 
Join Date: Dec 2005
How would I get adsense ads to shw up to guests only, after the first post?
Reply With Quote
  #190  
Old 02 Jul 2006, 12:33
theChronic theChronic is offline
 
Join Date: May 2006
Im about to fall asleep, but its something like this


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I will tell you exact code I have that is working and clean when i wake up, sorry but i'm too wiped to login etc right now

peace
john
Reply With Quote
  #191  
Old 02 Jul 2006, 14:10
Zowners Zowners is offline
 
Join Date: Dec 2005
Ok thats cool. I'll look forward to your response
Reply With Quote
  #192  
Old 02 Jul 2006, 22:14
theChronic theChronic is offline
 
Join Date: May 2006
hey whats up

I got that code for ya. It works flawlessly on my board, only shows to guests and only shows if there are two posts and it shows in a little sponsored box which looks nice.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Put this at the very end of your postbit_legacy template. GL
Reply With Quote
  #193  
Old 03 Jul 2006, 20:29
peter_s peter_s is offline
 
Join Date: Feb 2005
I need help.

I am using vb 3.5.4

I added the code including google adsense code to
postbit template but nothing shows up. Do I have to add it to all
Posbit templates such as

Postbit_IP
Poistbit_attachment
etc

or just the main postbit template?
Reply With Quote
  #194  
Old 03 Jul 2006, 20:40
theChronic theChronic is offline
 
Join Date: May 2006
If you want what is in that pm, follow my previous post

peace
john
Reply With Quote
  #195  
Old 04 Jul 2006, 01:17
peter_s peter_s is offline
 
Join Date: Feb 2005
Originally Posted by theChronic
If you want what is in that pm, follow my previous post

peace
john
I added the code but still nothing shows! Where exactly do I add the code? Do I have to take any other step after editing the template? Should I be able to see the result instantly?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:50.

Layout Options | Width: Wide Color: