Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14 Nov 2009, 00:28
Lizard306's Avatar
Lizard306 Lizard306 is offline
 
Join Date: May 2005
Title not showing in paid subscription manager!!!

Hello!

Need some help with paid subscription title, when i create a paid subscription it does not show any title. (please see the attached images)

It ignores the title and the description entered when creating the paid subscription

Any insight into this would highly appreciated.

Thanks,

Brett
Attached Images
File Type: jpg subscription.jpg (36.3 KB, 14 views)
File Type: jpg subscription1.jpg (19.5 KB, 11 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 14 Nov 2009, 00:37
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 14 Nov 2009, 03:45
Lizard306's Avatar
Lizard306 Lizard306 is offline
 
Join Date: May 2005
disabling the plugins fixed it. but how does one figure out which plugin is causing it?

--------------- Added 14 Nov 2009 at 03:51 ---------------

got it, disabling vboptimise fixes the issue i will talk to the vboptimise guys on how to fix this.

thanks a ton, really appreciate your help.

Last edited by Lizard306; 14 Nov 2009 at 03:51. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #4  
Old 18 Dec 2009, 21:13
Kaelon's Avatar
Kaelon Kaelon is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally Posted by Lizard306 View Post
disabling the plugins fixed it. but how does one figure out which plugin is causing it?

--------------- Added 14 Nov 2009 at 03:51 ---------------

got it, disabling vboptimise fixes the issue i will talk to the vboptimise guys on how to fix this.

thanks a ton, really appreciate your help.
You really just needed to "flush the cache", since those titles/etc. are phrase controlled, which are all cached by default.
Reply With Quote
  #5  
Old 18 Dec 2009, 22:42
Lizard306's Avatar
Lizard306 Lizard306 is offline
 
Join Date: May 2005
yes, flushing the cache did the trick
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:28.

Layout Options | Width: Wide Color: