Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
iTrader v2.8 - Powerful Rating System Details »
iTrader v2.8 - Powerful Rating System
Mod Version: 2.8.2 RC2, by entertain (Coder) entertain is offline
Developer Last Online: Feb 2015 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (107 votes - 4.82 average) Installs: 908
Released: 03 Jan 2010 Last Update: 21 Mar 2012 Downloads: 6575
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files  

Please nominate this mod for MOTM!



iTrader 2.8
Click here for a version for vBulletin 3


This modification offers you a rating system for trades which are made on your board. As it is an advantage of the rating system on ebay, this gives your users some secureness.

=================================
NOTICE ABOUT THE AUTHOR:

I added vBulletin 4 support for this modification because Nexus (vbenhancer) announced that he won't do this in the next time. He gave me the permissions to release it here. Thank you!

Please do not contact vbenhancer for support! He is not responsible for this version.

=================================

Installation
The installation is as easy as abc. You only have to upload the files and import the product in your vBulletin admincp.

Update
Also updating this modification (including this from vB3) isn't very difficult. Only overwrite all files and the product in your vBulletin admincp.

Screenshots
Attachment 113970
Rate a trader/seller

Attachment 115760
iTrader Profile

Attachment 115759
iTrader Main Page

Attachment 113973
iTrader Profile Tab

Known issues:
none

Feature requests:

- microCLASSIFIEDS/AUCTIONS integration (?)
- latest threads of a selected forum on itrader main page

* Implemented in upcoming release

Release History
Cick here

Translations:
- German by Andre31

Please DONATE for further releases!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	itrader_rateuser.png
Views:	10794
Size:	46.4 KB
ID:	113970   Click image for larger version

Name:	itrader_tab.png
Views:	8559
Size:	19.0 KB
ID:	113973   Click image for larger version

Name:	itrader_main270.jpg
Views:	6752
Size:	50.5 KB
ID:	115759   Click image for larger version

Name:	itrader_user270.jpg
Views:	7273
Size:	51.6 KB
ID:	115760  

Click image for larger version

Name:	support.png
Views:	19491
Size:	5.1 KB
ID:	123905  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
End-User Options iTrader version 2.5.0, new generation now released vbenhancer vBulletin 3.8 Add-ons 232 19 Feb 2015 15:24
New Generation Thread İnfo HaYLaZ vBulletin 3.5 Add-ons 57 21 Jan 2009 05:53

  #196  
Old 20 Feb 2010, 01:47
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by ascott View Post
I've only got one valid forum which worked OK before I upgraded to 4.0.2 but now the button shows on all forums?
oh, sorry. Small error.

The button fetches this option:
Settings => iTrader Settings => Forums Where Feedback Score is shown

If you've entered a forum id there it should be only be displayed in this forum. Otherwise it is shown everywhere.
Reply With Quote
  #197  
Old 20 Feb 2010, 14:25
Supramania's Avatar
Supramania Supramania is offline
 
Join Date: Mar 2006
Real name: Michael Donohue
Now that I have upgraded to the latest version of iTrader, when the product is enabled, the tabs on my user profile pages don't work. When I disable the product via AdminCP > Plugins & Products > Manage Products my tabs start working again.

Any ideas?
__________________
Reply With Quote
  #198  
Old 20 Feb 2010, 15:08
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by Supramania View Post
Now that I have upgraded to the latest version of iTrader, when the product is enabled, the tabs on my user profile pages don't work. When I disable the product via AdminCP > Plugins & Products > Manage Products my tabs start working again.

Any ideas?
Are you using vBulletin 4.0.2 with iTrader 2.5.2?
Reply With Quote
  #199  
Old 20 Feb 2010, 15:45
ascott ascott is offline
 
Join Date: May 2009
Originally Posted by entertain View Post
oh, sorry. Small error.

The button fetches this option:
Settings => iTrader Settings => Forums Where Feedback Score is shown

If you've entered a forum id there it should be only be displayed in this forum. Otherwise it is shown everywhere.
That solved it, thank you.
Reply With Quote
  #200  
Old 20 Feb 2010, 15:52
jacven jacven is offline
 
Join Date: Jan 2010
Hello, can anyone please tell me how can I translate this mod?

Thank you.
Reply With Quote
  #201  
Old 20 Feb 2010, 16:17
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
@jacven:
you can search the phrases in your admincp and then you have the possibilty to translate them?
I don't know really how this link is called in the english admincp... might be something like "Search Phrases".

An other way would be to open the xml and translate the phrases there.
Reply With Quote
  #202  
Old 20 Feb 2010, 16:21
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
iTrader 2.6.0 released!

[FIX] Page Title on Submit Feedback Page
[FIX] Page Title on Options Page
[FIX] Options Page Templates not cached
[FIX] Typo 'bocksubhead' in Template "memberinfo_block_cat_itrader_stats"
[FIX] Invalid User Message - now there is a login
[FIX] Main Page - Wrong Rating Counts
[FIX] Design Enhancements
[FIX] Feedback Score Memberlist Issues
[FIX] Feedback Score Postbit Issues
[NEW] Completely redesigned Search Pages
[NEW] Optimized Layout of Submit Feedback/Answer Page


Since iTrader 2.5.2:
Changed Templates:
itrader_detail_feedback
itrader_feedback
itrader_search
itrader_search_bits
memberinfo_block_cat_itrader_stats

New Templates:
itrader_feedback_score

Changed Files:
itrader_detail.php
itrader_global.php
itrader_main.php
functions/functions_itrader.php


Update
Simply overwrite all files and the product.

Warning
This version was only tested with vBulletin 4.0.2.
Reply With Quote
  #203  
Old 20 Feb 2010, 17:00
Supramania's Avatar
Supramania Supramania is offline
 
Join Date: Mar 2006
Real name: Michael Donohue
Originally Posted by entertain View Post
Are you using vBulletin 4.0.2 with iTrader 2.5.2?
Negative. iTrader 2.5.2 with vBulletin 4.0.1 (I've been holding off on 4.0.2 for various reasons)

Should I try upgrading to 2.6?
__________________
Reply With Quote
  #204  
Old 20 Feb 2010, 17:22
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
@Supramania:
As you can see from the filename, iTrader 2.5.2 is only working correctly with 4.0.2 (and maybe 4.0.0). It is not my fault, it's because of a bug which was "integrated" in 4.0.1.

You have two ways of fixing it:
(1) Downgrade iTrader to 2.5.1 (should work without any problems)
(2) Upgrade vBulletin to 4.0.2

Reply With Quote
  #205  
Old 20 Feb 2010, 17:30
Supramania's Avatar
Supramania Supramania is offline
 
Join Date: Mar 2006
Real name: Michael Donohue
Entertain, I understand completely - 4.0.1 hasn't been fun for any of us.

I'll downlevel to 2.5.1 until we move and they go right to 2.6.

4.0.2 is in my plan, however I run about 30 plugins and a ton of custom code, I need to test it all on my 4.0.2. test site - it will be a while before we can make that leap.

Thanks for the quick response.
__________________
Reply With Quote
  #206  
Old 21 Feb 2010, 06:49
Fastbird's Avatar
Fastbird Fastbird is offline
 
Join Date: Aug 2005
Do you have updated direction to change the Feedback Score: 0 (XX%) line in the postbit? After updating, I went back to the plugins to update and it looks like you changed some stuff around, so the old method is no longer valid.

If you could post that, I would appreciate it.
__________________
http://ltxtech.com - The largest forum dedicated to all LTX powered vehicles - join today!
Reply With Quote
  #207  
Old 21 Feb 2010, 10:48
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
Originally Posted by Fastbird View Post
Do you have updated direction to change the Feedback Score: 0 (XX%) line in the postbit? After updating, I went back to the plugins to update and it looks like you changed some stuff around, so the old method is no longer valid.

If you could post that, I would appreciate it.
Yes, you can now change it in the template called "itrader_feedback_score". In my opinion this is easier.
Reply With Quote
  #208  
Old 21 Feb 2010, 14:30
jacven jacven is offline
 
Join Date: Jan 2010
Originally Posted by entertain View Post
@jacven:
you can search the phrases in your admincp and then you have the possibilty to translate them?
I don't know really how this link is called in the english admincp... might be something like "Search Phrases".

An other way would be to open the xml and translate the phrases there.
@entertain thanks for that tip. I was able to mostly translate everything about this mod to Spanish. But here "itrader_feedback.php?u=24" there is a word which says "Kommentar" which I cannot find it using the phrase option in admin.

Also, is it possible to remove the URL option where users can rate others?

Thanks in advanced.
Reply With Quote
  #209  
Old 21 Feb 2010, 18:45
entertain entertain is offline
 
Join Date: May 2007
@jacven:
oh, sorry.
Here is a fix:

Template itrader_feedback:

Search for:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace by:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


To remove URL option, find in the same template:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and remove it.
Reply With Quote
  #210  
Old 21 Feb 2010, 20:13
Fastbird's Avatar
Fastbird Fastbird is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by entertain View Post
Yes, you can now change it in the template called "itrader_feedback_score". In my opinion this is easier.
Absolutely. Much easier to work with. Thank you very much!
__________________
http://ltxtech.com - The largest forum dedicated to all LTX powered vehicles - join today!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:12.

Layout Options | Width: Wide Color: