Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[AJAX] Post Thank You Hack Details »
[AJAX] Post Thank You Hack
Mod Version: 7.82, by Abe1 (Coder) Abe1 is offline
Developer Last Online: Jun 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (350 votes - 4.74 average) Installs: 3533
Released: 30 Dec 2009 Last Update: 02 Nov 2016 Downloads: 29903
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Additional Files Translations  

Post Thank You Hack

STAFF EDIT:
Note - The mod author has been unreachable for some time, but the vbulletin.org community has stepped up to provide a number of individual fixes over the years. ForceHSS, Hippy, and Seven Skins have all combined many of these fixes into product files.

ALL CREDIT STILL GOES TO ABE1 And this is still 'his' mod. Please still mark the mod as installed if you use any version of it.

That said so you don't need to apply a dozen + small fixes yourself you should consider downloading one of the updated packages below:

Hippy has one in this post.

AND / OR

ForceHSS has one in this post.

AND/OR

Seven Skins has one in this post.


- Original File Specs: post_thanks_7_82.zip (26.4 KB, 24844 downloads) - Original file removed, replaced with patched files including search fix (some admins noticed hackers attempting to use outdated code to exploit search in attempt to gain administrator password or similar).
- There are five total patched versions available, some with and without the search fix - I've replaced the main file with the patched versions... please be sure to download and install the correct version, the main mod post contains links to additional information and patched files!
- If Abe1 returns he can request these packages be removed.


About this hack:
One of the biggest problems on forums as you may know is 'posts boosting'. There are users who LOVE to say 'thanks' when ever they can. How can it hurt? Their post count goes up, they have nothing to loose.

There are also users who really like to express their thanks to post but don't like posting a post that looks like they're post boosting.

Then comes the moderators who have to delete people's thanks yous so a thread can look readable with out the thanks yous thrown around.

Finally comes the posters of these useful posts. They have no idea how many people really likes their posts if only some people say 'thanks'.

What this hack does is fix ALL these problems - except those users who like post boosting. This places a button called 'thanks.' When a user clicks on it, it places his username in a box right under the post saying that so-and-so says 'thanks' for the post. Every-one who clicks is placed in one box.

By giving your users the extra feature, you forum will look allot nice and organized. It is a guaranteed liking by ALL the members of your forum.


Features:
  • Uses vBulletin easy Product installer/updater/uninstaller
  • Uses AJAX technology so your users don't have to refresh when they thank.
  • Places an easy to use button next to the edit button
  • Separate looks for postbit and postbit_legacy
  • Places all Thanks into one small box
  • Uses only ONE query every time you view a showthread page!
  • Users can't thank twice
  • Option to not allow users to thank their own post
  • Guests don't see 'thanks' button
  • Counts how many thanks a user gives
  • Counts how many thanks a post gets
  • Shows how many thanks a user gave in every post of his
  • Shows how many thanks a user gave in profile
  • Shows how many thanks a user got
  • Shows how many posts or a user are thanked
  • Shows info in profile
  • Search for a users thanked posts
  • Search for all thanked posts
  • Administrator can remove all Thanks from a single post
  • Users can remove their own Thanks
  • Turn on and off hack totally
  • Turn on and off hack for only some forums
  • Option to turn off hack for all but the first post of a thread
  • Option to turn off hack for all but the first post of a thread in specific forums
  • Option to turn off hack view of date for specific or all forums
  • Option to add to post count when someone clicks 'thanks'.
  • Option to give a user who receives thanks reputation points.
  • Ban Usergroups
  • Ban Users
  • Uses Phrases
  • Cache Templates
  • Guaranteed to be liked by ALL users on your forum!
Installation information on hack:
  • Files edited: 0
  • Templates edited: 0
  • Files to upload: 8
  • Time to install: 1 minute max
Updates:


Version 7.80 (12/30/09):
  • Release of this hack for vBulletin version 4.0

Version 7.81 (01/02/10):
  • Fixed some install and uninstall database errors.
  • Made styling for postbit legacy a little better.
  • Fixed the "separator" issue.
  • Javascript file updated.

Version 7.82 (01/03/10):
  • Fixed info alignment issues in the postbit for custom edited phrases.
NOTE: *** Offer for paid services removed ***

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Show Thread Enhancements [AJAX] Post Thank You Hack Abe1 vBulletin 3.8 Add-ons 2395 02 Nov 2020 13:08
Show Thread Enhancements [AJAX] Post Thank You Hack Abe1 vBulletin 3.6 Add-ons 2155 17 Aug 2015 18:50
[AJAX] Post Thank You Hack Abe1 vBulletin 3.5 Add-ons 998 23 Dec 2012 06:24

  #2761  
Old 09 Jul 2012, 14:41
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by agentaeon View Post
Hi,

I had to reinstall the thanks system but before I did I used phpmyadmin to make a backup of the vbpost_thanks table. Unfortunately on restoring this the thanks aren't reflected on the site.

Have I missed something?

Thanks.
You did not have to remove all you needed to do was to over right the older files best to start from new this way you will have no more problems

Last edited by ForceHSS; 12 Jul 2012 at 01:36.
Reply With Quote
  #2762  
Old 11 Jul 2012, 19:30
agentaeon agentaeon is offline
 
Join Date: Jun 2012
thanks.jpg

I am using ForceHSS' version of the hack and I have been unable to find any information regarding how to make the box where it says people have thanked for this useful post look like the attached image.

I am using a theme that takes advantage of postbit legacy.

Can someone help?

Thanks.
Reply With Quote
  #2763  
Old 11 Jul 2012, 19:44
Hippy's Avatar
Hippy Hippy is offline
 
Join Date: Dec 2001
That's because it's a article that BOP5 write look at the post of mine in the first post or my Sig. The link to it is there
Reply With Quote
  #2764  
Old 17 Jul 2012, 18:16
Sarteck's Avatar
Sarteck Sarteck is offline
 
Join Date: Mar 2008
I'm wracking my brains trying to figure out how to make this work after moving parts of my vB4 suite to sub-domains (the forums and the blogs).

When we click on Thanks, nothing happens except for the "Thanks" bit disappearing. When the thread is re-loaded, nothing has changed, either.

When we middle-click or otherwise open the "Thanks" in a new Tab/Window, it works fine.

I tried making a post_thanks.php file in my forums sub-directory that has the same stuff most everything else in that directory has:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But it didn't change a thing. (And here I thought I was being clever. :< )



It worked great before the change to the new sub-domain. It still does not work on a clean Style. I (obviously) haven't tried disabling all my plugins, since this one would be included. XP


Am I missing something?
Reply With Quote
  #2765  
Old 18 Jul 2012, 01:33
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Sarteck View Post
I'm wracking my brains trying to figure out how to make this work after moving parts of my vB4 suite to sub-domains (the forums and the blogs).

When we click on Thanks, nothing happens except for the "Thanks" bit disappearing. When the thread is re-loaded, nothing has changed, either.

When we middle-click or otherwise open the "Thanks" in a new Tab/Window, it works fine.

I tried making a post_thanks.php file in my forums sub-directory that has the same stuff most everything else in that directory has:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But it didn't change a thing. (And here I thought I was being clever. :< )



It worked great before the change to the new sub-domain. It still does not work on a clean Style. I (obviously) haven't tried disabling all my plugins, since this one would be included. XP


Am I missing something?
Have you tried removing and reinstalling
Reply With Quote
  #2766  
Old 18 Jul 2012, 04:27
Sarteck's Avatar
Sarteck Sarteck is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by ForceHSS View Post
Have you tried removing and reinstalling
No, but I did re-download, and re-installed (allowing uploaded files to overwrite the old files) with "Allow Overwrite" set when I imported the XML.

If I remove it, won't that remove the database of Thanks I already have?

Note that Thanking is still possible; one can still "Thank" by opening the thank link itself in a new tab/window. It's just the AJAX that seems to crap out.
Reply With Quote
  #2767  
Old 18 Jul 2012, 05:23
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Version you are using and vb version?
Reply With Quote
  #2768  
Old 18 Jul 2012, 05:26
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Sarteck View Post
No, but I did re-download, and re-installed (allowing uploaded files to overwrite the old files) with "Allow Overwrite" set when I imported the XML.

If I remove it, won't that remove the database of Thanks I already have?

Note that Thanking is still possible; one can still "Thank" by opening the thank link itself in a new tab/window. It's just the AJAX that seems to crap out.
You said you moved parts to your sub as I said above to reinstall after removing might fix the problem as some error might of happened after the move. But it is very hard to see without site links and screenshots so can only go by what you say
Reply With Quote
  #2769  
Old 18 Jul 2012, 05:34
Sarteck's Avatar
Sarteck Sarteck is offline
 
Join Date: Mar 2008
I'm using 7.84. I -think- I was using 7.83 before I re-installed it, but it might have been 7.84.

vB version is 4.1.11. (Was on 4.1.10, but when we moved stuff to subdomains, there was a bug for going to the first unread post of a thread, and that was fixed in 4.1.11, so we just upgraded last night.)



I have the site on three subdomains, basically. Normal content (including CMS) is on the plain old www.domain, forums are on forums.domain, and blogs (not that it matters) are on blogs.domain.

What I "moved," well, it wasn't really a move. I left everything installed as normal. I then created a new file in my forums sub-directory on the server called post_thanks.php (originally, there was just the one on the main part of the site). I put into it the content you see above (which is the content in most files in stub directories like mine).



I will install this onto my clean testing forum tonight (I split it into sub-domains as well not too long ago), and see if the problem persists.
Reply With Quote
  #2770  
Old 18 Jul 2012, 05:43
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Sarteck View Post
I'm using 7.84. I -think- I was using 7.83 before I re-installed it, but it might have been 7.84.

vB version is 4.1.11. (Was on 4.1.10, but when we moved stuff to subdomains, there was a bug for going to the first unread post of a thread, and that was fixed in 4.1.11, so we just upgraded last night.)



I have the site on three subdomains, basically. Normal content (including CMS) is on the plain old www.domain, forums are on forums.domain, and blogs (not that it matters) are on blogs.domain.

What I "moved," well, it wasn't really a move. I left everything installed as normal. I then created a new file in my forums sub-directory on the server called post_thanks.php (originally, there was just the one on the main part of the site). I put into it the content you see above (which is the content in most files in stub directories like mine).



I will install this onto my clean testing forum tonight (I split it into sub-domains as well not too long ago), and see if the problem persists.
Why not have it on the one domain like all other forums. Well the problem could be because of ur setup. I am sure with a bit of recoding you can fix
Reply With Quote
  #2771  
Old 18 Jul 2012, 08:32
Sarteck's Avatar
Sarteck Sarteck is offline
 
Join Date: Mar 2008
Originally Posted by ForceHSS View Post
Why not have it on the one domain like all other forums. Well the problem could be because of ur setup. I am sure with a bit of recoding you can fix
...because it's how I have my forum set up...? O.o

You do realize that vBulletin 4.1+ allows for subdomains to separate blogs, forums, and CMS, yeah?





ANYways, back to the issue.

I altered the post_thanks.js to have the following function changed:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

When debugging, the response I get is:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.







Ah, fixed it.





That new post_thanks.php that I put up in my forums stub directory, I put that back in, and THEN I prefixed the "sUrl" in each of the three functions with PATHS.forum+'/'. (Full code will follow at the end of this post.)

Thanks is now working just fine.











Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #2772  
Old 18 Jul 2012, 15:30
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Glad you got it fixed and I also have one of my forums with the sub like yours
Reply With Quote
  #2773  
Old 22 Jul 2012, 12:33
thienhi228 thienhi228 is offline
 
Join Date: Jan 2010
Thank you! Please upgrade for vbb 4.2.x
Reply With Quote
  #2774  
Old 22 Jul 2012, 12:45
gedsta gedsta is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by thienhi228 View Post
Thank you! Please upgrade for vbb 4.2.x
It works fine on vB 4.2.0

http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1847
Reply With Quote
  #2775  
Old 22 Jul 2012, 17:29
L2Insomnia L2Insomnia is offline
 
Join Date: Mar 2011
Odd I uploaded and enabled the one provided by ForceHSS and it has no effect at all..nothing shows up. This is on a clean install using the default template and no other mods installed. No errors or anything.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:14.

Layout Options | Width: Wide Color: