Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02 Nov 2010, 02:30
paulnicholson paulnicholson is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Paul Nicholson
How do I remove widget border box?

I want to remove the widget border box in vbulletin suite 4.0.8. I am inserting a facebook like box and I have to sacrifice information and make it thinner. The widget boxes make my site look amateur as well. Anyone know how to remove the border so users can only see the contents?
Reply With Quote
  #2  
Old 02 Nov 2010, 03:15
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I'm not sure exactly what you want (an image always helps), but the border is defined in ".cms_widget", so you can add this to additional.css to get rid of it:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Nov 2010, 05:23
paulnicholson paulnicholson is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Paul Nicholson
Where is that located please? I'm pretty new.
Reply With Quote
  #4  
Old 02 Nov 2010, 14:53
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
addiitional.css is a template. It's in the CSS Templates group.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 07 Nov 2010, 15:22
paulnicholson paulnicholson is offline
 
Join Date: Oct 2010
Real name: Paul Nicholson
Can you give me a clue as to how to find that please?
Reply With Quote
  #6  
Old 07 Nov 2010, 15:35
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Style Manager > find style > Edit Templates > double-click on CSS Templates group and it's right there.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Mar 2011, 10:58
oxide11 oxide11 is offline
 
Join Date: Feb 2011
Nice one can you give me a more functions info where i can manage widgets by addiitional.css.
For example how to remove the icon from widgets.. can i do it form additional.ccs ?
Reply With Quote
  #8  
Old 05 Mar 2011, 16:42
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You would have to edit the template for the widget to remove the image.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #9  
Old 01 Oct 2011, 19:11
wombycat wombycat is offline
 
Join Date: Sep 2010
I'm trying to get rid of the lines below from Version 4.1.6



I tried this

Originally Posted by Lynne View Post
I'm not sure exactly what you want (an image always helps), but the border is defined in ".cms_widget", so you can add this to additional.css to get rid of it:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
so that my additional.css template looked like this below


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Is that what you meant or was I being to literal?

Last edited by wombycat; 02 Oct 2011 at 00:21.
Reply With Quote
  #10  
Old 01 Oct 2011, 23:17
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
That looks correct. Did you try it?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #11  
Old 01 Oct 2011, 23:58
wombycat wombycat is offline
 
Join Date: Sep 2010
Originally Posted by Lynne View Post
That looks correct. Did you try it?
Yep that is currently in the additional.css on this site

I'm not very skilled with vbulletin, giving myself a crash course. Is it possible that the style I am using is preventing me from removing them?

In the mean time I will test it on another style.

EDIT: Version 4.1.6

Last edited by wombycat; 02 Oct 2011 at 00:21.
Reply With Quote
  #12  
Old 02 Oct 2011, 03:32
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
No, I was referring to the article you were talking about that is about modifying the template. I seem to recall they then post the plugin code. My vB4 article has the same plugin code in it.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #13  
Old 02 Oct 2011, 11:13
wombycat wombycat is offline
 
Join Date: Sep 2010
What I did to remove the borders was create different template code for both vbcms_widget_static_page and vbcms_widget_execphp_page. These are the two template I created:

vbcms_widget_static_page_raw:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and
vbcms_php_raw:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

so

vbcms_widget_static_page ---> vbcms_widget_static_page (in the static html widget)

vbcms_widget_execphp_page ---> vbcms_php_raw (in the PHP direct execution)

These will stripe the widgets down to just content as seen here

As for the navigation I could not work it out, so I just used an alternative navigation method
Reply With Quote
  #14  
Old 17 Nov 2011, 13:03
DavoteK DavoteK is offline
 
Join Date: Jul 2011
@wombycat: Legend, nice one. Worked perfectly.
Reply With Quote
  #15  
Old 27 Mar 2012, 20:47
Mondi Mondi is offline
 
Join Date: Sep 2006
Outstanding post - just what I was looking for!

Quick one: Any suggestions how to make the 'Menu' borderless as well?

[Section Navigation- JS enhanced - 'vbcms_widget_sectionnavext_page' template?]

Thanks heaps in advance!

Last edited by Mondi; 27 Mar 2012 at 23:25.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vBulletin CMS Widgets eBay Search Box (Widget) desi-boy vBulletin 4.x Add-ons 12 23 Aug 2010 10:23



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:13.

Layout Options | Width: Wide Color: