Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
[DBTech] User Status & Moods v1 (vB4) Details »
[DBTech] User Status & Moods v1 (vB4)
Mod Version: 1.3.6pl2, by DragonByte Tech (Coder) DragonByte Tech is offline
Developer Last Online: May 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (59 votes - 4.66 average) Installs: 529
Released: 01 Jun 2010 Last Update: 03 Dec 2014 Downloads: 3979
Supported DB Changes Uses Plugins Additional Files Translations  

DragonByte Technologies are proud to present User Status & Moods v1: A mini mod to give your members the option of setting Facebook-like status updates / mood.


Why User Status & Moods?

Sometimes, a simple "mood" isn't enough. DBTech's User Status & Moods mods lets your members put their current doings and feelings into a short message to be displayed next to their posts and in their profiles.

-------------------------------------------------------------------------------------------

If you like this mod please hit the button to the right ---->

Please remember to click the, button to the right if you installed the mod ---->

What does 'Marking As Installed' do ?

* It helps you to stay on top of updates - members who have installed modifications will be notified by us whenever new updates are available.

*
For security issues - vbulletin.org will contact all members who have installed a modification whenever a security issue is brought to their attention.

* Marking a modification as installed also helps us know how many people are using our work, giving us extra incentive to provide more features and new modifications.

We appreciate the support!
-------------------------------------------------------------------------------------------

Priority support for this version is handled at the Developers Website.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Major Features

In-Line Editing: You can quickly update your status either from your profile, or from any of your posts, all with AJAX and all without reloading the page.

Postbit Integration: Members' statuses will show next to all their posts.

Profile Integration: Edit statuses and show a list of recent statuses in a member's profile.

-------------------------------------------------------------------------------------------

To Install:
  1. Upload all files in the "upload" folder to your forum.
  2. Import the product file via the product manager in your AdminCP.
  3. Done!
----------------------------------------------------------------------------------

Feature List
  • AJAX-enabled
  • Edit statuses inline or in profiles
  • Edit moods inline or in profiles
  • List a member's recent statuses in their profiles
  • Ability to ban usergroups from posting statuses
  • Ability to set usergroups as able to edit others' statuses
  • Toggle character limit
  • Settable status prefix
  • Settable default status
  • Uses vBulletin's Censorship options to censor banned words

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	fbstatus1.jpg
Views:	8583
Size:	75.6 KB
ID:	119011   Click image for larger version

Name:	fbstatus2_.jpg
Views:	9163
Size:	53.7 KB
ID:	119012  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Mini Mods [DBTech] User Status & Moods v1 (vB3) DragonByte Tech vBulletin 3.8 Add-ons 291 23 Aug 2014 07:50
Profile Enhancements vBStatus - Facebook Style Status Display (v4) Attilitus vBulletin 3.7 Add-ons 535 24 Jun 2014 13:23

  #496  
Old 15 Apr 2011, 13:50
Alan_SP's Avatar
Alan_SP Alan_SP is online now
 
Join Date: Nov 2009
You have same text on image for enraged.png and hateful.png. These are different moods, but text on image is the same. So outside they look like same mood.
Reply With Quote
  #497  
Old 15 Apr 2011, 22:59
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by Android 18 View Post
Hi, I'm sorry if this was mentioned earlier in this topic and I had missed it, but is there a way to have your moods left blank? I could not find a way to do that, so I creating a transparent 95 (width) by 1 (height) pixel image so they could have that. The 95 corresponds with the width of our other images. However, despite it being only 1 pixel in height, it shows up as high as the others - which many users who want to not have a mood set don't like. Takes up too much space in the postbit.

Is there anything in the settings or that I could do to give them that option without it taking up so much space? Kind of like how it is when you start on the forums and don't have a mood.

Any help is much appreciated. ^^
I'll look into adding a blank option in future. For now you could probably make the image 1x1 px. I believe the mood it set when you click the menu row and not the image. This should allow you to do what you are looking for

- David
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #498  
Old 17 Apr 2011, 10:52
baileyjojoms baileyjojoms is offline
 
Join Date: Mar 2011
Installed - and working great - I did have an issue with it not working - but rechecked all my new uploads and forgot to upload one file.

Last edited by baileyjojoms; 17 Apr 2011 at 11:06.
Reply With Quote
  #499  
Old 17 Apr 2011, 14:40
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by baileyjojoms View Post
Installed - and working great - I did have an issue with it not working - but rechecked all my new uploads and forgot to upload one file.
Glad to hear you got it working! I hope you enjoy the mod!

- David
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #500  
Old 19 Apr 2011, 22:12
vitrag24's Avatar
vitrag24 vitrag24 is offline
 
Join Date: Nov 2006
"Edit/Add a criteria and add at least one mood to it."
wht is this?>
wht to do?
Reply With Quote
  #501  
Old 20 Apr 2011, 19:17
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by vitrag24 View Post
"Edit/Add a criteria and add at least one mood to it."
wht is this?>
wht to do?
*This issue is being handled on Dragonbyte-Tech*

- David
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #502  
Old 02 May 2011, 01:24
adeel80 adeel80 is offline
 
Join Date: Apr 2010
Just installed this mod.

Status working fine but there are no images for mood, when i click on the categories, it just appeared to be empty. Kindly check the following image.

Reply With Quote
  #503  
Old 02 May 2011, 02:41
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by adeel80 View Post
Just installed this mod.

Status working fine but there are no images for mood, when i click on the categories, it just appeared to be empty. Kindly check the following image.

Hey,

Could you make sure that your moods have a category assigned to them

- David

P.S: Thanks everyone for getting User Status & Moods a MOTM nomination! Really appreciate it!
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #504  
Old 02 May 2011, 03:11
adeel80 adeel80 is offline
 
Join Date: Apr 2010
Originally Posted by DragonByte Tech View Post
Hey,

Could you make sure that your moods have a category assigned to them

- David

P.S: Thanks everyone for getting User Status & Moods a MOTM nomination! Really appreciate it!
How do I do that? I do not see that in options
Reply With Quote
  #505  
Old 02 May 2011, 04:10
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by adeel80 View Post
How do I do that? I do not see that in options
Go into "Manage Moods" and you should see each of your moods. If you do not have any you will need to add some. You may have forgotten to import your moods which you can do via the "Import / Export Moods" section using the XML file supplied in the download.

- David
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #506  
Old 02 May 2011, 04:15
Ljusya Ljusya is offline
 
Join Date: Jul 2007
Real name: Julia
What about integration in VbAdvanced? I wish that people have possible to set status and mood from main page
__________________
I made in Russia
Reply With Quote
  #507  
Old 02 May 2011, 04:25
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by Ljusya View Post
What about integration in VbAdvanced? I wish that people have possible to set status and mood from main page
It is something many people have been requesting. I may add a module for vBAdvanced soon if I get a bit of spare time.

- David
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #508  
Old 02 May 2011, 05:27
Dakoom Dakoom is offline
 
Join Date: May 2009
I suggest you to introduce the comments on status.
Reply With Quote
  #509  
Old 02 May 2011, 16:29
DragonByte Tech's Avatar
DragonByte Tech DragonByte Tech is offline
 
Join Date: Feb 2010
Originally Posted by Dakoom View Post
I suggest you to introduce the comments on status.
This would be a rather large addition. We could definitely look at this for the next major release

- David
__________________
www.Dragonbyte-tech.com
Support is ONLY available @ our website, not via modification threads, Private Message or email.
Reply With Quote
  #510  
Old 07 May 2011, 11:24
dooch dooch is offline
 
Join Date: Dec 2005
i get the following error when i update the staus and hit enter not save

Invalid Action Specified
Is there a way of fixing this?

BTW, nice mod thankyou.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:50.

Layout Options | Width: Wide Color: